25 / 04 / 2024

Mustafa Akaydın konyaaltı sahili yıkım

Mustafa Akaydın konyaaltı sahili yıkım

Günboyu Gazetesi'nin haberine göre; Antalya Buyukşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Batı Çevreyolu'na imar uygulaması, Gazi Bulvarı üzerine köprülü kavşak projesi ve Konyaaltı sahilindeki yıkıma tepki gösterdi

İzmir Mavişehir’de ‘taşkın’ etkisi: Ev fiyatları dip yaptı!

Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ofisi Emlak Danışmanı Mustafa Elgün yaptığı açıklamada yaşanan yaşanan deniz kabarmasının Mavişehir bölgesindeki satılık ve kiralık ev rakamlarına olumsuz yansıdığını söyledi.

Mustafa Tarman Kimdir? Mustafa Tarman evli mi bekar mı?

Mustafa Tarman kimdir? Mustafa Tarman’ın mesleği nedir? Mustafa Tarman nereden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Karahan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Karahan kimdir? Kaç yaşında? Mustafa Karahan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mustafa Karahan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mustafa Karahan'ın hayatına dair merak edilenler.

Antalya'nın Konyaaltı plajı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkarıldı! Tam 89.6 milyon TL'ye!

Antalya Büyükşehir, Türkiye’nin gözde sahil şeridi Konyaaltı’nı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkardı. Peki muhammen bedel ve geçici teminat bedeli ne kadar?

Mustafa AK kimdir? Ne iş yapar? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak Yeminli Mali Müşavir Mustafa AK kimdir? Mustafa AK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mustafa AK'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mustafa AK`ın hayatına dair merak edilenler.

Mustafa Tutar kimdir?

Aksu Enerji ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Tutar kimdir? Mustafa Tutar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Tutar`ın biyografisi...

Bursa'daki konutların yüzde 79'u sigortasız!

Olay köşe yazarı Mustafa Özdal, bugünkü köşesinde Allianz Türkiye Oto Dışı Sigortalar Genel Müdür Yardımcısı Öktem Örkün'ün konut sigortası açıklamalarını kaleme aldı. İşte Mustafa Özdal'ın o yazısı...

Mustafa Aydın'dan AVM'lerde ortak gider açıklaması!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın yaptığı açıklamada, “ AVM’lerde ortak gider şeffaflığı, markalarımızın ve sektörümüzün en büyük hakkı” dedi.

Mustafa Sandal'a kiracısından 100 bin dolarlık zarar!

Mustafa Sandal'ın  Çubuklu Vadi Evleri'ndeki lüks villasını kiralayan Dikran Masis'ın Sandal'ın villasına 100 bin dolarlık hasar verdiği iddia edildi. 

Mustafa Sandal'dan Emina Jahovic'e kira geliri davası!

Başarılı şarkıcı Mustafa Sandal'ın Çubuklu Vadi'deki milyonluk villasının kirasını Emina Jahovic alıyordu. Sandal, Emina Jahovic'in bu haktan mahrum edilmesi talep etti.

Mustafa Sandal oğulları için 1 milyon dolara ev aldı!

Çubuklu Vadi Konakları'ndaki evini satıp 3 milyon doların 2 milyon dolarını eski eşi Emina Jahovic'e veren Mustafa Sandal'ın geriye kalan 1 milyon dolar ile oğulları Yavuz ve Yaman için birer daire satın aldığı öğrenildi. 

Dr. Mehmet Öz babasının vasiyeti için yeniden dava açtı!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, geçtiğimiz yıllarda yaşamını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz’ün vasiyetnamesinin sahte belgelerle kız kardeşi tarafından değiştirildiğini öne sürerek dava açtı. 

Mustafa Duman kimdir?

Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Murat Çetinkaya görevden alındı, yerine Mustafa Duman atandı. Peki Mustafa Duman kimdir, Mustafa Duman hangi görevlerde bulundu? İşte Mustafa Duman'ın biyografisi...

Mustafa Akaydın konyaaltı sahili yıkım Haberi

Mustafa Akaydın konyaaltı sahili yıkım

Antalya Buyukşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Batı Çevreyolu'na imar uygulaması, Gazi Bulvarı üzerine köprülü kavşak projesi ve Konyaaltı sahilindeki yıkıma tepki gösterdi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, iş adamları, iş kadınları, akademisyen ve sanatçılardan oluşan Antalya Kahvaltı Grubunun konuğu oldu. 


Akaydın burada yaptığı konuşmada, Antalya'nın seçimler öncesi siyasete kurban edilen 3 önemli konusu olduğunu ifade etti. Akaydın, bunların Batı Çevreyolu, Gazi Bulvarı Katlı Köprülü Kavşak Projesi ve Konyaaltı sahili olduğunu söyledi. 



ÇEVRE KATLİAMI OLUR

Batı Çevreyolu'nun Konyaaltı ilçesi sınırlarındaki 1800 metrelik güzergahın açılmaması nedeniyle geciktiğini hatırlatan Akaydın şöyle konuştu: "5 yıl önce bu yolun açılması için tek yol kamulaştırma dedim. Ölçümler yapıldı ve 90 dönüm yerin kamulaştırmasıyla bu sorunun çözüleceği ortaya çıktı. Maalesef hükümet imar planlaması ile çözülmesini istedi. Bu bölümün...