19 / 04 / 2024

Mustafa Buluş biyografi

Mustafa Buluş biyografi

03 Aralık 2013 tarihinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından TBMM’deki parti grup toplantısında Iğdır Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilen AK Parti Iğdır İl Başkanı Mustafa Buluş kimdir?

Mimari bakış açısı Mustafa Çiçek ile farklılaşıyor!

Yaratıcı fikri en doğru tasarım ve estetik anlayışla birleştirerek günümüz modern mimarisi anlayışıyla bir araya getiren mimar Mustafa Çiçek, mimarinin kendine has inceliklerini de özgün tasarımlarıyla buluşturarak en doğru hizmeti uygun zevke ulaştırıyor.

Mustafa Çiçek ile mimari yeni bakış açıları kazanıyor!

Doğru tasarımı yaratıcı fikirlerle buluşturarak yeni mimari oluşumlara imza atan Mustafa Çiçek, her kullanıcının zevklerine hitap eden estetik anlayışları, günümüz modern mimarisiyle olan uyumu ve doğru dokunuşlarla buluşturmayı sürdürüyor.

Mustafa Varank: Malatyalı iş insanları 5 okul yaptıracak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Malatyalı İş İnsanları Derneği’nin düzenlediği buluşmaya katıldı. Mustafa Varank, iş insanlarının Malatya’da okul yaptırma sözü verdiğini belirtti...

Hafız Mustafa Dubai'de mağaza açtı!

1864 yılından beri Türk-Osmanlı tatlarını İstanbullularla buluşturan Türkiye’nin ilk şekerleme markaları arasında yer alan Hafız Mustafa, 5 milyon dolarlık yatırımla Dubai’de mağaza açtı.

Mustafa Palancıoğlu Mimar ve Mühendislerle buluştu!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Kayseri Şube Başkanı Fatih Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Konya Mustafa Koyuncu Camii açıldı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma Buluşmaları kapsamında Parsana Yaylası Mustafa Koyuncu Camii’nin açılışını yaptı.

Prefabrik Yapı A.Ş. öğrencilerle buluşmaya devam ediyor!

Prefabrik Yapı A.Ş, Sakarya Üniversitesi öğrencileriyle buluştu.Prefabrik Yapı A.Ş. Genel Müdürü . Mustafa Tolunay’ın konuşmacı olarak katıldığı seminerde öğrencilere; Sürdürülebilir Yapılar, BIM (Yapı Bilgi Modeli) ve Endüstri 4.0 genel başlığı altında bilgilendirdi..

Mustafa Özçelik: Kentsel dönüşüm fırsat ve milattır!

İMSİAD Üyesi ve IMTET İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özçelik, Uludağ Üniversite'sinde öğrencilerle buluştu. Özçelik, "Kentsel dönüşüm şehrin temel sorunlarının çözülmesi içim önemli bir milat ve fırsattır. " dedi.

Mustafa Savaş Aydın'da inşaat sektörü temsilcileriyle buluştu!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Milletvekili adayı Mustafa Savaş, Kuşadası'nda inşaat sektörü temsilcileriyle bir araya geldi.

Mustafa Gül, Tekirova'nın imar planı için vatandaşla buluştu!

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Tekirova Mahallesinde vatandaşlarla ile yaptığı toplantıda, Tekirova Mahallesinde daha önce çıkarılan ve iptal olan imar planı ile ilgili olarak görüşlerini bildirdi ve vatandaşları dinledi.

Mustafa Bozbey: Kentsel yenilemede herkes kazanmalı!

Esentepe sakinleriyle buluşan Başkan Bozbey'in gündemini kentsel yenileme oluşturdu. Başkan Mustafa Bozbey, " Uygulamada vatandaş kazanmalı, kamu kazanmalı ve tabii ki yatırımcı da kazanmalıdır" dedi.

Mustafa Güreler: Müteahhitler yeni proje yapmak için eski projelerini satıyor!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Huzzak Yapı Satış ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Mustafa Güreler; müteahhitlerin tutumundan, kiralardan ve konut projelerinden bahsetti...

Mustafa Baygan: İkinci el satışlarının emlakçıları çok iyi yetişmiş olmalı!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Era Türkiye Mustafa Baygan; ikinci el satışlardan ve satışların daha iyi bir hale gelmesi için neler yapılmalı konularından bahsetti...

Mustafa Buluş biyografi Haberi

Mustafa Buluş biyografi

Mustafa Buluş kimdir?

Mustafa Buluş, 03 Aralık 2013 tarihinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından TBMM’deki parti grup toplantısında Iğdır Belediye Başkan Adayı olarak ilan edildi. Peki Mustafa Buluş kimdir?


Mustafa Buluş biyografi..

Mustafa Buluş, ilk, Orta ve Lise öğrenimini Iğdır ilinde tamamladı. AK Parti Iğdır İl Başkanı olan Buluş 2014 Yerel Seçimlerinde Iğdır Belediye Başkan Adayı oldu.


1988 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazandı. 1992 yılında bu okuldan mezun oldu. 1993 yılında İstanbul’da merhum Av. Medet Serhat'ın yanında avukatlık stajını yaptı. 1994 yılında askerlik görevini tamamladı. 


Buluş, 1995 yılında Iğdır İlinde avukatlık mesleğine başladı. Üç dönem Iğdır Barosu yönetim kurulunda üye olarak görev yaptı. 


Buluş, 1995 yılında Iğdır İlinde avukatlık mesleğine başladı. Üç dönem Iğdır Barosu yönetim kurulunda üye olarak görev yaptı. 


2005 yılında AK Parti...