25 / 04 / 2024

Mustafa Bulut

Mustafa Bulut

Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürü Mustafa Bulut, Kaçkarlar'da bitki müzesi kurulacağını açıkladı...

Mtf Bilgisayar Teknoloji İnşaat Ambalaj Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtf Bilgisayar Teknoloji İnşaat Ambalaj Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bulut tarafından kuruldu.

Galip Kimya Plastik İnşaat Tekstil Organizasyon Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Galip Kimya Plastik İnşaat Tekstil Organizasyon Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bulut tarafından kuruldu.

Kaleder İnşaat Elektrik Elektronik Lojistik Otomotiv Hidrolik Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaleder İnşaat Elektrik Elektronik Lojistik Otomotiv Hidrolik Temizlik Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bulut tarafından kuruldu.

Decor Yapım Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Decor Yapım Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bulut tarafından kuruldu. 

Gümüşhane'de keklik üretim tesisi inşa edilecek!

Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürü Mustafa Bulut, 2 milyon liraya mal olacak ve 2017'de hizmete açılacak Keklik Üretim İstasyonu'nda ilk etapta 10 bin keklik üretimi yapmayı planladıklarını söyledi.

Adıyaman Çat Barajı Tüneli'nde inşaat başlıyor!

2004 yılında Çelikhan Belediye Meclisinde Belediye Başkanı Mustafa Bulut’un gündeme getirdiği ve o günden bugüne kadar sürekli uğraş verilen Çat Barajı Sulama Tüneli’nde çalışmalar başlıyor.

Adıyaman Çelikhan Çat Barajı Tuneli ihale edildi!

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde 12 yıldan beri planlanan Çelikhan Çat Barajı Tuneli Projesinin ikinci aşaması ihale edildi.Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut ise, emeği geçen herkese teşekkür ederek, 12 yıllık rüyasının gerçekleştiğini aktardı.

Borçka Karagöl turizme kazandırılıyor!

Borçka Karagöl Tabiat Parkı Uzun Devreli Gelişim Planı doğrultusunda, toplantının açılış kısmında DKMP 12. Bölge Müdürü Mustafa Bulut, alanın plan hükümleri ve yapılan Nazım ve Uygulama İmar Planları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Saffet Bulut: Kentsel dönüşüm yeşil alanları arttıracak!

CHP' nin Bahçelievler Belediye Başkan adayı Mimar Saffet Bulut; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül ile beraber Bahçelievler' de vatandaşlarla bir araya geldi.

Karagöl Tabiat Parkı'nı yılda yaklaşık 25 bin kişi ziyaret ediyor!

Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürü Mustafa Bulut: "Karagöl'ü yılda yaklaşık 25 bin kişi ziyaret ediyor. Karagöl Tabiat Parkı Türkiye'de önemli turizm merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor"

Kaçkar Dağları'nda bitki müzesi kurulacak!

Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürü Mustafa Bulut, Kaçkarlar'da bitki müzesi kurulacağını açıkladı...

Mustafa Demir: Marmaray gelmeden Eminönü yayalaşacak!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Marmaray faaliyete geçmeden Eminönü'nün tamamen yayalaşacağını kaydetti

Bulut İnşaat Evviva İnci'de 444 TL taksitle 1+1, 675 TL taksitle 2+1!

Bulut İnşaat Evviva İnci projesinde 1+1'ler 444 TL ve 2+1'ler 593 TL ile 731 TL taksitle satılıyor. İşte Evviva İnci projesindeki 1+1 ve 2+1'lerin 120 ay 0 faiz seçeneğiyle satışa sunuldukları rakamlar...

Mustafa Bulut Haberi

Mustafa Bulut


Kalkınma Bakanlığı tarafından yapılan Ulusal Biyolojik Çeşitlilik Envanter ve İzleme Sistemi projesi kapsamında Kaçkar Dağları'nın biyolojik envanteri çıkarılıyor. Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürü Mustafa Bulut Kaçkar Dağları'nda bitki müzesi kurulacağını...