23 / 04 / 2024

Mustafa Cengiz

Mustafa Cengiz

Divan Kurulu Toplantısı'nda söz alan Galatasaray Kulübü Başkanı Cengiz, "Ülkemizde 33 yeni stat, 405 yeni salon inşa edildi. Önümüzdeki yıllarda ülke olarak sporda Avrupa'nın zirvesine çıkacağız. " dedi. 

Mustafa Cengiz: Riva ve Florya geliri avans gibi kullanıldı!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Riva ve Florya’dan alınan 508 milyon TL avans gibi kullanıldı." dedi.

Milletvekilinden Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki projesine tepki!

CHP Antalya Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mustafa Erdem, Meclis'te yaptığı konuşmasında Özelleştirme İdaresi'nin arazi satışları  ve Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki projesine tepki gösterdi. İşte Erdem'in o açıklamaları...

Yeni Cng İnşaat Yapı Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yeni Cng İnşaat Yapı Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 5.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mustafa Cengiz tarafından kuruldu.

Maksimum34 İnşaat Elektronik Otomotiv Lojistik Mobilya Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Maksimum34 İnşaat Elektronik Otomotiv Lojistik Mobilya Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Cengiz Dikbaş tarafından kuruldu.

Mustafa Cengiz'den haciz açıklaması!

Galatasaray Kulübünün divan kurulu toplantısında konuşan Mustafa Cengiz, kulübün hisse satışlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Cengiz, "Göreve geldiğimizde bırakın elektriği, doğalgaz ve telefonların kapanması tehlikesi vardı. 6 milyon liraya yakın haciz işlemi vardı" dedi...

Mustafa Cengiz: Kemerburgaz arazisinde sona yaklaştık!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Kemerburgaz arazisinde sona yaklaştıklarını ve yakın zamanda sonuçlanacağını ifade etti... 

Mustafa Cengiz: Emlak Konut ile yaşadığımız sorunu sulh yoluyla çözdük!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz yaptığı açıklamada, "Emlak Konut ile yaşadığımız sorunu sulh yoluyla çözdük" dedi.

Mustafa Cengiz’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Florya teşekkürü!

Galatasaray Başkanı Mustafa Ocak Ayı Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalar yaptı. Cengiz, kulübün Florya Tesisleri'nin geri alınması hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

Mustafa Cengiz'den Florya açıklaması!

Florya için 'Tarla aldınız' diyorlar, 'Buna gülüyorum' diyen Mustafa Cengiz, Florya'yı tarla olarak Emlak Konut'a verdiklerini söyledi. 

Galatasaray'a 102 milyon liralık haciz!

Dursun Özbek'in haciz ve ipotek koydurma ihtimali nedeniyle Florya'nın tapusunu almakta acele ettiklerini söyleyen Mustafa Cengiz, "Kendisiyle görüşmeler yapıyoruz. Çözüm arıyoruz. Şu anda faizle birlikte 102 milyon lira haciz var. Allah kimsenin evine, ocağına haciz düşürmesin" dedi...

Galatasaray'da Florya karmaşası!

Galatasaray'da Florya ve Riva arazileri için yeniden yapılan anlaşma tartışmalara yol açtı. GS'nin eski başkanı Dursun Özbek, Mustafa Cengiz'in yaptığı anlaşma ile kulübü zarara uğrattığını söyledi...

Galatasaray ile Emlak Konut arasında yeni anlaşma!

Galatasaray Kulübü, Emlak Konut GYO ile yeniden anlaştı. Başkan Mustafa Cengiz, yeni protokolle Florya'da kaldıklarını söyledi. 

Mustafa Cengiz'den Emlak Konut açıklaması!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Emlak Konut ile ilgili açıklamalarda bulundu. Cengiz, ''Florya, bizim mabedimiz. Gecikmeden kaynaklanan bütün faizleri ödeyeceğiz. Aldığımız 120 milyon TL'yi de geri ödüyoruz. Biz bedel ödeyerek tekrar evimize sahip oluyoruz'' dedi.

Galatasaray Florya'nın tapusunu geri istiyor!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve yönetimin önümüzdeki süreç içerisinde Emlak Konut ile anlaşma sağlaması bekleniyor. Sarı kırmızılı grup tarihi mabedi yeniden kazanmak.

Mustafa Cengiz Haberi

Mustafa Cengiz

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Toplantısı, Gayrettepe'de bulunan Dedeman Otel'de gerçekleştirildi. Toplantıda söz alan başkan Mustafa Cengiz, UEFA ile yapılan finansal fair play görüşmeleri ve mali konular hakkında bilgi vermek istediğini dile getirdi.


Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Mustafa Cengiz, Türkiye'deki rakiplerinin kendileri için değerli olduğunu ancak kendilerinin en değerli olduğunu söyledi.Cengiz, "Biz, bu bütünün en değerli parçasıyız. UEFA yetkililerine, Türk futbolunu gözardı etmemelerini söyledik. Ülkemizde 33 yeni stat, 405 yeni salon inşa edildi. Önümüzdeki yıllarda ülke olarak sporda Avrupa'nın zirvesine çıkacağız. Galatasaray da hepsinin tepesinde olsun istiyoruz. Umarım UEFA bize 3 yıl daha fırsat tanıyacaktır."...