26 / 04 / 2024

Mustafa Demir Bahçeşehir Üniversitesi

Mustafa Demir Bahçeşehir Üniversitesi

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Bahçeşehir Üniversitesi, Hükümet Liderlik Okulu Yerel Yönetimler Akademisi programı çerçevesinde öğrencilerle bir araya geldi. Mustafa Demir, ‘Belediyelerde Yönetişim’ konusunda bir sunum yaptı.

Asmalı Bahçe Şehir'deki tüm konutlar sahiplerine teslim edildi!

Hayata geçirdiği bahçeli ev projeleriyle dikkat çeken, Dekar Yapı ve Demiröz Grup tarafından inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir projesindeki tüm etaplar sahiplerine teslim edildi.

Asmalı Bahçeşehir'de 3. Etap teslimleri başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş’nin Demiröz Grup ortaklığı ile hayata geçirdiği ve bugüne kadar inşa ettiği en büyük bahçeli konut projesi olan “Asmalı Bahçe Şehir’de 3. etap teslimleri başladı. 

Asmalı Bahçe Şehir’de fiyatlar 690 bin TL'den başlıyor!

Dekar Gayrimenkul’un Demiröz grup ortaklığı ile hayata geçirdiği en büyük bahçeli konut projesi “Asmalı Bahçe Şehir ’de, 690 bin TL’den başlayan fiyatlarla hemen teslim bahçeli evlere kira öder gibi sahip olunabiliyor. 

Asmalı Bahçe Şehir ilk etap teslimleri zamanında başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş.’nin Demiröz Grup ortaklığı ile inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir'de ilk etap teslimleri tam zamanında başladı. 

Asmalı Bahçe Şehir'de 36 ay vade farksız kampanya!

Dekar Gayrimenkul’un Demiröz grup ortaklığı ile inşa ettiği ve bugüne kadar hayata geçirdiği en büyük bahçeli konut projesi “Asmalı Bahçe Şehir”de, 36 ay sıfır faiz kampanyası başladı.  

Asmalı Bahçe Şehir'de kredi erteleme kampanyası!

Asmalı Bahçe Şehir Konut Projesi Dekar Gayrimenkul ve Demiröz Ortaklığı tarafından İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Projede kredi erteleme kampanyası ile lansmana özel cazip ödeme seçenekleri sunuluyor...

Asmalı Bahçe Şehir Konutları ne zaman teslim?

Asmalı Bahçe Şehir projesi Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Asmalı Bahçe Şehir Konutları ne zaman teslim?

Asmalı Bahçe Şehir Proje fiyatları!

Asmalı Bahçe Şehir projesi Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla inşa ediliyor. Asmal Bahçe Şehir projesinde lansmana özel yüzde 20 indirim yapılıyor...

Bahçeşehir Dekar Asmalı Bahçe Şehir fiyatlar!

Toplam 600 milyon TL yatırım bedeline sahip Asmalı Bahçe Şehir projesi Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Bahçeşehir Dekar Asmalı Bahçe Şehir fiyatlar metrekare bazında 4 bin 400 TL'den başlıyor.

Demiröz Asmalı Bahçe Şehir Evleri fiyatları!

Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen Asmalı Bahçe Şehir Evleri projesinde ilk teslimlerin 2018 yılında yapılması planlanıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor...

Bahçeşehir Asmalı Bahçe Şehir ödemeleri!

Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla hayata geçirilen Dekar Asmalı Bahçe Şehir projesi 600 milyon TL yatırım bedeline sahip. Projede fiyatlar metrekare bazında 4 bin 400 TL'den başlıyor. İşte Bahçeşehir Asmalı Bahçe Şehir ödemeleri!

Demiröz Asmalı Bahçe Şehir ne zaman teslim?

Peşin alımlarda yüzde 20 indirim sağlanan Asmalı Bahçe Şehir projesi 499 adet konut ve 48 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Demiröz Asmalı Bahçe Şehir ne zaman teslim?

Dekar Asmalı Bahçe Şehir ev fiyatları!

Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla hayata geçirilen Dekar Asmalı Bahçe Şehir projesi 499 adet konut ve 48 adet ticari üniteden meydana geliyor. İşte Dekar Asmalı Bahçe Şehir ev fiyatları...

Mustafa Demir Bahçeşehir Üniversitesi Haberi

Mustafa Demir Bahçeşehir Üniversitesi

Bahçeşehir Üniversitesi, Hükümet Liderlik Okulu Yerel Yönetimler Akademisi programı çerçevesinde öğrencilerle bir araya geldi.


Akademinin 3. Hafta programına katılan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, ‘Belediyelerde Yönetişim’ konusunda bir sunum yaptı.


Bahadır Sungur’un moderatörlüğünü yaptığı programda öğleden önceki oturuma katılan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, 10 yıldır başkanlığını yaptığı Fatih Belediyesi’ndeki yönetim ve yönetişim işleyişi hakkında bilgi verdi.


Demir, konuşmasına görseller eşliğinde yönetimin evrelerinden başlayarak yönetim ve yönetişimin günümüze kadar değişerek ve gelişerek gelişi hakkında bilgi vererek başladı.


Başkan Demir, yönetimin, 1880- 1930 yılları arasına klasik dönem, 1930- 1950 yılları arasına neoklasik dönem 1950 yılından günümüze kadar olan dönemine ise modern ve postmodern olarak yönetim dönemi olduğunu belirterek başladı.


Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, yönetimin bilimsel bir kavram olduğunu ve 5 bin 500 yıllık bir...