16 / 04 / 2024

Mustafa Demir kim

Mustafa Demir kim

Samsun'da dere yataklarına inşa edilen 300'e yakın konut tespit edildi. Bakanlıktan gelen 10 kişilik ekiple birlikte ilde incelemeler yapıldı. 

Fatih'teki projeler hayallerin ötesine taşınıyor!

‘Hizmet memnuniyeti’ kategorisinde yüzde 66 ile birinci sırada yer alan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir: "Başarısı kamuoyuna mal olmuş bütün projelerin temelinde hayallerim var. Ama şimdi hayalimden çok öte bir Fatih var"

Eminönün'de 1734 han otele dönüşecek!

İstanbul Eminönü'de katyıtlarda ev görülen ancak otel olarak işletilen mekanlar kayıt altına alınacak. Mustafa Demir 'Artık içinde avlu olmasa dahi hanlara otel dönüşme hakkı tanıyacağız. Yenisi en fazla 5 kat olacak. Böylece yoğunluk azaltılacak'dedi.

Fatih'teki tarihi binalar restore edilecek!

Capital ve Ekonomist Dergileri tarafından dördüncü kez düzenlenen "Uludağ Ekonomi Zirvesi" başladı. Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Tüm iş adamlarımızı bu Projemiz kapsamında, Tarihi Yarımada'ya yatırıma davet ediyorum. " dedi.

Mustafa Demir Kavak Belediyesi'ni ziyaret etti!

İbrahim Sarıcaoğlu, Mustafa Demir'e 7 ay içinde yaptığı çalışmalar ile uygulamaya koyacağı projeleri hakkında bilgi verdi MAHALLİ seçimlerde verdiği destek sözünün her zaman arkasında olduğunu söyledi.

Mustafa Demir kimdir?

2004 Yerel Seçimleri’nde Fatih Belediye Başkanı seçildi. 2009 Yerel Seçimlerinde ise Fatih ile Eminönü birleşince Tarihiyarımada Fatih’in Belediye Başkanı olan Mustafa Demir kimdir? İşte Mustafa Demir...

Mustafa Demir'den Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesi eleştirisi!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi'nde başlatılan dönüşüm projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Mustafa Demir'den İBB'ye raylı sistem eleştirisi!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, "CHP'li İBB, 20 ayda raylı hatların ancak 10 kilometresini yapabildi" dedi.

Mustafa Demir: Samsun'u yeniden inşa ediyoruz!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Daire Başkanlıkları ile değerlendirme toplantısında konuştu. Başkan Demir, Samsun’u yeniden inşa ettiklerini söyledi.

Mustafa Demir: Ahlat'taki Cumhurbaşkanlığı Sarayı tarihi ve milli bir projedir!

TBMM Genel Kurulunda açıklamalarda bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, Ahlat'ta Cumhurbaşkanlığı sarayı yapılacağı eleştirilerine cevap verdi. Demir, "Bir saray olmadığı gibi külliyeden daha büyük bir anlam taşıyan tarihi ve milli bir projedir" dedi...

Mustafa Demir'den Samsun'a kentsel dönüşüm müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada "İlkadım'da kentsel dönüşümü bu yıl içerisinde, Türkiye'ye rol model olacak şekilde başlatacağız" diye konuştu.

Mustafa Demir: Yatırım için arsa üreteceğiz!

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, "Yatırım için arsa üreteceğiz" dedi.

Mustafa Demir kimdir?

Bayındırlık Eski Bakanı Mustafa Demir, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Mustafa Demir kimdir? Mustafa Demir, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Mustafa Demir'den Hasbahçe'nin imara açılacağı iddiasına yanıt!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir bugün yapılan "Topkapı Sarayı'nın Hasbahçe'si 'denetimli inşaat'a açılıyor" başlıklı haber için açıklama yaptı...

Mustafa Demir: Tarihi surları hayata döndürüyoruz!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Kapalıçarşı'nın restorasyonu, surlardaki güvenlik zafiyeti, Çapa ve Cerrahpaşa'nın dönüşümü, Sirkecinin akıbeti hakkında açıklamalar yaptı. İşte o röportaj...

Demiröz Teknoloji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demiröz Teknoloji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 4 milyon TL sermaye ile bugün Pamir Mustafa Demiröz, Sinem Şöhret Demiröz Ve K.İsmail Davut Demiröz Ortaklığında kuruldu.

Mustafa Demir'den Tarihi Yarımada çatı kararı açıklaması!

İstanbul Fatih Belediyesi Başkanı Mustafa Demir, “İstanbul’un tarihi yarımadasında çatı arası terasa izin çıktı” yönündeki haberlere açıklık getirdi. Başkan Demir, “Bu aldığımız karar sadece tarihi eser olmayan binalarda geçerli.” dedi.

Fatih'teki tarihi hanlar turizme kazandırılacak!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Tarihi Yarımada’nın tarihi hanları başta olmak üzere çarpık binalarını restora ederek turizme kazandıracaklarını söyledi. Demir “Bölgeyi turizm, kültür ve ticaret merkezi yapacağız” dedi.

Eminönü'ndeki tarihi hanlar otel olacak!

İstanbul Eminönü'ndeki tarihi hanlar otel oluyor. Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, bölgedeki bin 734 hanı otele çevirmek için çalışma başlattıklarını söyledi..

Mustafa Demir kim Haberi

Mustafa Demir kim

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, kentte dere yataklarında inşa edilen 300’e yakın konut tespit ettiklerini söyledi. 

Samsun Son Haberde yer alan habere göre, Demir, "Bakanlıktan gelen 10 kişilik ekiple birlikte ilimizde inceleme başlattık. Yapılan inceleme sonucunda Canik ve İlkadım ilçelerinin bütün mahallelerinde kentsel dönüşüm ihtiyacının söz konusu olduğu ortaya çıktı. Kentsel dönüşüm haricinde teknik incelemede gerçekleştirildi. Tüm bu incelemeler sonunda dere yataklarında 300’e yakın konutun yer aldığı tespit edildi. Bu konutların yıkımı ile ilgili çalışma başlatıyoruz." dedi.

Ayrıca, Demir TOKİ'nin desteğiyle yeni konut alanları kurulacağını...