29 / 03 / 2024

Mustafa Koca biyografi

Mustafa Koca biyografi

Kütahya Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca kimdir? Mustafa Koca, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Koca, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa Koca...

TOKİ Emet projesinde çalışmalar sürüyor!

Kütahya’nın Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, TOKİ tarafından inşa edilen 219 konutun çalışmalarını yerinde inceledi.

Emlak vergisi 1. taksit ödemelerinde son gün 31 Mayıs!

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, vatandaşları emlak ve çevre temizlik vergilerini ödemede son günü beklememeleri hususunda uyarıda bulundu.

Kütahya Emet'te imar planı çalışmaları başladı!

Kütahya Emet Belediye başkanı Mustafa Koca, bölgedeki imar çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Koca, 500 bin TL'lik koruma imar planı çalışmalarının başladığını bildirdi.

Esse, Batu-Esse adıyla yeniden açılıyor!

Borçlarından dolayı kapanan ev ürünleri perakende zinciri Esse, tedarikçilerin iş birliği ve ASKON Başkanı Mustafa Koca’nın önderliğinde Batu Yatırım Holding çatısı altında Batu-Esse adıyla yeniden hayata geçiriliyor.

Kütahya Emet yatırımcılarını bekliyor!

Kütahya Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Koca, yapılacak olan kamu ve özel sektöre ait her türlü yatırımın önünü açmaya çabaladıklarını söyledi.

Kütahya Emet'te yatırımların önü açılıyor!

Kütahya Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Koca, ''İlçede her türlü yatırımların önünü açıyoruz'' diye konuştu.

Kütahya Emet 4. TOKİ Konutları'nda başvuru süresi uzuyor!

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca halktan gelen talep üzerine başvurusu sona eren 4.TOKİ konutlarında başvuru süresinin bir süre daha uzatılacağını açıkladı.

Avrupa ve Ortadoğu'dan Türkiye'ye 22 milyar dolarlık yatırım!

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Başkanı Mustafa Koca, Avrupalı bir şirketin Türkiye’de 9 milyar euroluk yatırım planladığını, Ortadoğulu bir fonun ise Türkiye için 12 milyar dolarlık bütçe ayırdığını bildirdi.

TOKİ Kütahya Emet Konutları'na bin 300 kişi başvurdu!

Kütahya’nın Emet ilçesine yapılacak olan 4. Etap TOKİ’ye bin 300 başvurunun yapıldığı belirtildi. Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, yaptığı açıklamada, ”Şimdi yer konusunda ve oda sayısında yine halkımızın görüşlerine başvurulacak. " dedi.

Emet'e atıksu arıtma tesisi yapılacak!

Emet'e atıksu arıtma tesisi Kütahya'nın Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, ilçeye toplam maliyeti 5 milyon TL olan atıksu antma tesisi kurulacağını ifade etti.

Emet'e atıksu arıtma tesisi geliyor!

Kütahya’nın Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, ilçeye toplam maliyeti 5 milyon TL olan atıksu arıtma tesisi kurulacağını ifade etti.

Emet'e Atıksu Arıtma Tesisi!

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, atıksu arıtma tesisi için 12 Kasını günü ihale yapılacağını belirtti. "Tesis yapımına müsait alanın tapuları belediye adına tescil edildikten sonra Atıksu Arıtma tesisinin yapılması talebimizi ilettik" dedi.

Kütahya Emet Galericiler Sitesi açıldı!

Kütahya’nın Emet ilçesinde yapımı tamamlanan Galericiler Sitesi düzenlenen törenle hizmete sunuldu. Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, ilçe adına bir projelerini daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Mustafa Koca biyografi Haberi

Mustafa Koca biyografi

Mustafa Koca kimdir?

Kütahya Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca kimdir? Mustafa Koca, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? 


Mustafa Koca, 1960 yılında Kütahya İli Emet İlçesi Çerte Köyü'nde doğdu. İlkokulu Çerte Köyünde, Ortaokulu Örencik Beldesinde okuduktan sonra 1980 yılında Kütahya İmam Hatip Lisesi ni, 1997 yılında da Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Yönetim Organizasyonu Bölümünü bitirdi.


31.12.1984 yılında Etibor A.Ş.’de güvenlik görevlisi olarak göreve başladı. Kurum içerisinde Ticaret ve Pazarlama Satış Müdürlüğünde görev yapmakta iken 29 Mart 2009 seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Emet Belediye Başkanlığına aday oldu ve kazandı.


Mustafa Koca evli ve iki çocuk babasıdır.


TOKİ Emet Konutları satışa...