25 / 04 / 2024

Mustafa Necati Işık kimdir

Mustafa Necati Işık kimdir

''Şehrin tüm ulaşım ihtiyacını ortadan kaldıracak projelerle geliyoruz'' diye konuşan AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylikdüzü'ne metro müjdesi verdi.

Mustafa Necati Işık kimdir?

Mustafa Necati Işık, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Mustafa Necati Işık kimdir? Mustafa Necati Işık, bugüne kadar hangi işlere imza attı? 

Ataşehir Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra mahalleleri 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra, ve Yakın Çevresi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İzmir Mustafa Necati Kültür Merkezi inşaatında son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, Cumhuriyet’in simge ismi Mustafa Necati’nin adını yaşatacak olan kültür merkezini ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Gökçe, merkezin tamamlanınca bölgeye nefes aldıracak bir alan olacağını belirtti.

Mustafa Necati Kültür Evi TBMM'ye mi tahsis edilecek?

Mustafa Necati Kültür Evi'nin tekrar TBMM Başkanlığına tahsis edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Özel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Beylikdüzü'ne metro ve tramvay müjdesi!

''Şehrin tüm ulaşım ihtiyacını ortadan kaldıracak projelerle geliyoruz'' diye konuşan AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylikdüzü'ne metro müjdesi verdi.

Beylikdüzü'ndeki Küba Cafe'nin yıkımına tepki!

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylikdüzü'ndeki bir kafenin belediye ekipleri tarafından yıkılmasına tepki gösterdi 

Beylikdüzü Beylik Pazarı eski yerine taşınacak!

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylik Pazarı’nın eski yerine taşınacağını müjdeledi.

Beylikdüzü’ne metro müjdesi!

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık yaptığı açıklamada Metrobüs’le aşılan ulaşımdaki sıkıntının ilçeye uzanacak metro ile tamamen son bulacağını söyledi.

Mustafa Necati Işık kimdir?

Mustafa Necati Işık, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Mustafa Necati Işık kimdir? Mustafa Necati Işık, bugüne kadar hangi işlere imza attı? 

Kartal Mustafa Necati Etüt Merkezi'nde son durum!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz; Kartal’ın önemli yatırımları arasında bulunan ve Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımı devam eden Mustafa Necati Etüt Merkezi ve Sosyal Kültürel Hizmet Binası’nın inşaatını gezdi.

Mustafa Büyük: İnşaat sektörü hizmete talep yaratıyor!

Adana Valisi Mustafa Büyük, "Ülkemizde inşaat sektörü, kendisine bağlı 200'den fazla alt sektörün ürettiği mal ve hizmete talep yaratan bir konumunda olup, bu yaygın etki, sektörün "ekonominin lokomotifi" olma vasfının en temel göstergesidir. " dedi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü büyük ölçüde tamamlandı!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, İstanbul-İzmir arasını 3,5 saatte indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatını gezdi.

Gebze'deki Çoban Mustafa Paşa Külliyesi'nin restorasyonu tamamlandı!

Mimar Sinan'ın önemli eserleri arasında yer alan Gebze'deki Çoban Mustafa Paşa Külliyesi bugün açılacak. Mimar Sinan'ın 1522'de Gebze'ye kazandırdığı külliyede bir yıl önce başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Çoban Mustafa Paşa Külliyesi açılıyor

Mimar Sinan'ın önemli eserleri arasında yer alan Gebze'deki Çoban Mustafa Paşa Külliyesi yarın açılacak. Sinan'ın 1522 yılında yaptığı külliyede, restorasyon çalışmaları 1 yıl önce başlatılmıştı.

Mustafa Necati Işık kimdir Haberi

Mustafa Necati Işık kimdir

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık,  ilçenin mevcut sorunlarını anlatan ve bunlara yönelik projeler hakkında bilgi verdi.

Star Gazetesi'nden Kemal Gümüş'ün haberine göre, Beylikdüzü’nde metro ve denizi kullanarak ilçedeki ulaşım sıkıntını kökten çözeceklerini söyleyen Işık, Beylikdüzü’ne Bilim ve Teknoloji Üniversitesi kazandıracaklarını açıkladı. CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun Belediyeyi 600 milyon lira borç yükü altına soktuğunu söyleyen Işık, buna rağmen planladıkları projeleri birer birer hayata geçireceklerini kaydetti.

ŞİMDİDEN PLANLANDI 

İstanbul’un en genç belediye başkan adayı olan Işık, Beylikdüzü nüfusunun 5 yıl içinde iki katına çıktığını söyledi. Işık, “Beylikdüzü, planlı gelişimini sürdüren ve devamlı büyüyen yapısıyla yalnızca park veya çevre düzenlemesi gibi üstyapı projelerine değil; kronikleşmiş sorunların çözümü olacak, vatandaşlarımızın nefes almasını sağlayacak ve onları geleceğe taşıyacak altyapı projelerine de ihtiyaç...