19 / 04 / 2024

mustafa orman

mustafa orman

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 4. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşma yapan K Yapı Genel Müdürü Mustafa Orman; projenin marka olmasının detaylarından bahsetti...

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yiğit tarafından kuruldu.

Galip Kimya Plastik İnşaat Tekstil Organizasyon Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Galip Kimya Plastik İnşaat Tekstil Organizasyon Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bulut tarafından kuruldu.

Metalnet Orman Ürünleri İnşaat Ve Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metalnet Orman Ürünleri İnşaat Ve Metal Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile  Mustafa Aykut tarafından kuruldu.

Ankara Atatürk Orman Çiftliği arazisi 158 dekar daha küçüldü!

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türk Milleti’ne emaneti Ankara’daki Atatürk Orman Çiftliği’ndeki (AOÇ) kıyım Sayıştay raporlarıyla ortaya çıktı. 1925 yılında kurulan, 1937'de ‘korunması’ şartıyla Hazine’ye bağışlanan AOÇ arazisinin yarıya yakını kaybedildi.

M Kılıç İnşaat Orman Ürünleri Plastik Otomotiv Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Kılıç İnşaat Orman Ürünleri Plastik Otomotiv Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kılıç tarafından kuruldu.

Efk Madencilik İnşaat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efk Madencilik İnşaat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Öztürk tarafından kuruldu.

İnternational Medikal Tekstil İnşaat Orman Ürünleri Lojistik İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

İnternational Medikal Tekstil İnşaat Orman Ürünleri Lojistik İthalat ve İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çavaş tarafından kuruldu.

CES Medikal Tekstil İnşaat Orman Ürünleri Lojistik İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

CES Medikal Tekstil İnşaat Orman Ürünleri Lojistik İthalat ve İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çavaş tarafından kuruldu.

Ataksan Orman Ürünleri İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!    

Ataksan Orman Ürünleri İnşaat Endüstriyel Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Adanan Bozbay, Dilber Basmacı, Gizem Mudrişler, Hakan Akdoğan, Mustafa Hakan Özelmacıklı ortaklığında kuruldu.

Meka Hafriyat Plastik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meka Hafriyat Plastik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yılmaz tarafından kuruldu. 

Atatürk Orman Çiftliği’ndeki 81 bin metrekare alan kiraya verilecek!

Mustafa Kemal Atatürk’ün mirası Atatürk Orman Çiftliği’ndeki (AOÇ) 81 bin metrekare alan piknik alanı olarak kiraya verilecek...

Taçlar İnşaat Metal Orman Ürünleri Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taçlar İnşaat Metal Orman Ürünleri Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taçyıldız tarafından kuruldu. 

İnece İnşaat Metal Elektrik Kimya Orman Ürünleri Oto Parçaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnece İnşaat Metal Elektrik Kimya Orman Ürünleri Oto Parçaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Mustafa Çetiner tarafından kuruldu.

mustafa orman Haberi

mustafa orman

K Yapı Genel Müdürü Mustafa Orman'ın konuşması:


Marka olmanın en önemli yollarından bir tanesi yaptığımız projeleri de marka halinde getirmek olduğunu düşünüyorum yani kaliteli o bölgede bir lend marka haline gelmiş o bölgede adı sayılır bir proje haline gelmiş projeyi hayata geçirmiş olmak öncelikle inşaat sektöründe marka olmanın en önemli yollarından bir tanesi olduğunu düşünüyorum. Yaptığınız bölgede sizin projenizin adı anılır bir proje olmuş olması çok önemli bu tip projeleri hayata geçirdikçe zaten ve de sektörde kalıcı olduğumuz zaman marka olmanın en önemli yollarından bir tanesi olduğunu düşünüyorum...