28 / 03 / 2024

Mustafa Toprak kim

Mustafa Toprak kim

İzmir Valisi Mustafa Toprak, kentte yapım ve tadilat çalışmaları devam eden 4 stat projesi için 200-250 milyon lira civarında yatırım yapılacağını bildirdi.

Karşıyaka Stadı'nda zemin çalışmaları başlayacak!

İzmir Valisi Mustafa Toprak, inşaat çalışmaları süren Karşıyaka Stadı'nda incelemelerde bulundu. Vali Toprak, zemin ıslah çalışmalarının da başlamasını söyledi. Stad'ın 2016-17 sezonuna yetişmesi için talimatı verildi.

Mustafa Toprak: İzmir, sağlık turizminin başkenti olma yolunda!

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden İzmir, EXPO 2020 için planlanan İnciraltı'na termal oteller zinciri de dahil sağlık merkezi yatırımlarını hayata geçirerek bu alanda merkez olacağı bildirildi.

Mustafa Toprak kimdir?

İzmir Valisi Mustafa Toprak kimdir? İzmir Valisi Mustafa Toprak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Toprak, Valilik görevine ne zaman başladı? İşte Mustafa Toprak...

Yüksel Ve Sarıtoprak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Ve Sarıtoprak İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ali Sarıtoprak ve Mustafa Yüksel ortaklığında kuruldu.

Benzin ve mazota zammı kim yaptı? Kim geri çekti?

Son günlerce milyonlarca araç sahibi tarafından merak edilen ve araştırılan akaryakıt zamlarıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Dün yapılacağı açıklanan zammın iptal edilince, EPGİS ve EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz arasında tartışma yaşandı. Peki akaryakıta zammı kim yaptı? Kim geri çekti?

Ankara'da inşaat alanındaki toprak kayması sonucu ölen işçilerin sayısı 2'ye yükseldi!

Ankara Çankaya Mustafa Kemal Mahallesi'nde inşaat alanındaki toprak kayması sonucu ölen işçilerin sayısı 2'ye yükseldi...

Handan Toprak Benli'den Avcılar'daki imar planına teşekkür!

Avcılar'da Merkez, Denizköşkler, Ambarlı, Cihangir, Cümüşpala, Üniversite ve Mustafa Kemal Paşa Mahallesini kapsayan imar planı değişikliğinin Avcılar ve İBB Meclisi'nde kabul edilmesine Başkan Handan Toprak Benli teşekkür etti.

Yeni Malatya Stadyumu'nda son durum!

Malatya Valisi Mustafa Toprak ve Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Sadi Fındıklı ve yüklenici firma yetkilileri Yeni Malatya Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

Malatya'ya yeni sağlık yatırımları geliyor!

Vali Mustafa Toprak, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekterliği yetkilileri ile bir araya geldi. Toplantıda, Malatya’nın sağlık sektöründe büyük gelişmeler kat ettiğini ve bir sağlık merkezi olma yönünde önemli adımlar attığını belirtildi.

Malatya Battalgazi'deki eski devlet hastanesi yıkılıyor!

Battalgazi Belediyesi tarafından metruk haldeki Malatya eski Devlet Hastanesinin yıkımına başlandı. Malatya Valisi Mustafa Toprak ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Malatya Erhaç Havalimanı ulaşıma açıldı!

Malatya Valisi Mustafa Toprak, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimini engellemek amacıyla kapattıkları Erhaç Havalimanı'nın ulaşıma açıldığını bildirdi.

Malatya Çebiş Tüneli açıldı!

Malatya-Sivas karayolunda yapımı tamamlanan Çebiş Tüneli trafiğe açıldı. Açılışa katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Malatya Valisi Mustafa Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve beraberindekiler, 650 metrelik tünelde bir süre yürüdü.

İzmir Selçuk'a teleferik müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Eroğlu, İzmir Valisi Mustafa Toprak'a yaptığı ziyarette ise Efes Antik Kanalı ve Selçuk Meryem Ana'ya yapılması planlanan teleferik ile ilgili müjde verdi.

İzmir Seferhisar'a yeni okul geliyor!

İzmir Seferhisar Valisi Mustafa Toprak, hayırsever Nejat Hepkon'un vekili Ersayın Soyak ile 21 derslikli ilkokul protokolüne imza attı. Yeni ilkokula Nejat Hepkon'un eşi Müşerref Hepkon'un adının verileceği bildirildi.

Tire'deki Bedesten ve Kutu Han restore ediliyor!

Tire'de restorasyonları süren Bedesten, Yalınayak Hamamı ve Kutu Han'da incelemelerde bulunan İzmir Valisi Mustafa Toprak, tarihi eserlerin ayağa kaldırılması konusunda ilçeye pozitif ayrımcılık uygulayacaklarını söyledi.

İzmir Peterson Köşkü'nün restorasyonunda son durum ne?

İzmir Valisi Mustafa Toprak, 1857 yılında ticaretle uğraşan bir İngiliz John Peterson'un yaptığı tarihi konak ve bahçesi yıllar önce kamulaştırıldığı Bornova'daki Peterson Köşkü'nde incelemelerde bulundu, çalışmaların üç yılda tamamlanacağını açıkladı.

Mustafa Toprak kim Haberi

Mustafa Toprak kim

İzmir Valisi Mustafa Toprak, kentte yapım ve tadilat çalışmaları devam eden 4 stat projesi için 200-250 milyon lira civarında yatırım yapılacağını bildirdi.Toprak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte bulunan yapım ve yenileme çalışmaları süren, Karşıyaka, Atatürk , Alsancak ve Göztepe statlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın İzmir'deki statların hem tadilatı hem de yeni stat yapımı için ciddi bir yatırım içinde olduğunu ifade eden Toprak, "İzmir'deki 4 stat projesi için tahmini olarak 200-250 milyon lira civarında bir yatırım olacak" dedi.


Atatürk Stadyumu eylülde hazır 

Toprak, İzmir'de 1971 yılında olimpik nitelikte inşa edilen Atatürk Stadyumu'nda sürdürülen tadilat çalışmalarına ilişkin şu bilgileri verdi: "Çatı onarımı, zeminin iyileştirilmesi, 2 skor tabelası yapımı ve e-bilet uygulamasını kapsayan giriş ve çıkış turnikelerin kurulması, spor takımlarının giriş ve...