23 / 04 / 2024

mustafa toprak turizm

mustafa toprak turizm

Turizm Hizmetlerinde Toplam Kalite ve Turist Memnuniyeti konulu panel İzmir Valiliği Mavi Salonunda Vali Mustafa Toprak'ın katılımıyla gerçekleşti. Toprak, kentte marka değerini arttırmak için etkin çalışmalar yapıldığını vurguladı.

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi Kadıköy’de Müslih Barzanjee ve Sangar Ali Omar ortaklığında kuruldu.

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi KAdıköy'de Muslıh Barzanjee ve Sangar Alı Omar Khoshnaw ortaklığında kuruldu.

Bb Toprak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Toprak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile Bilal Toprak ve Bünyamin Toprak tarafından kuruldu.

Toprak Araç Kiralama Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toprak Araç Kiralama Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Tufan tarafından kuruldu.

Galataport ile gençlere yeni istihdam alanı açılıyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan yaptığı açıklamada Galataport'ta açılacak olan otelde, Katip Mustafa Çelebi Turizm Lisesi'nden öğrencilerin çalışacağını söyledi.

Murat Mustafa Satı İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Murat Mustafa Satı İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Murat Mustafa Satı tarafından 4 milyon 800 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yeni Malatya Stadyumu'nda son durum!

Malatya Valisi Mustafa Toprak ve Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Sadi Fındıklı ve yüklenici firma yetkilileri Yeni Malatya Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

Malatya'ya yeni sağlık yatırımları geliyor!

Vali Mustafa Toprak, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekterliği yetkilileri ile bir araya geldi. Toplantıda, Malatya’nın sağlık sektöründe büyük gelişmeler kat ettiğini ve bir sağlık merkezi olma yönünde önemli adımlar attığını belirtildi.

Malatya Battalgazi'deki eski devlet hastanesi yıkılıyor!

Battalgazi Belediyesi tarafından metruk haldeki Malatya eski Devlet Hastanesinin yıkımına başlandı. Malatya Valisi Mustafa Toprak ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Malatya Erhaç Havalimanı ulaşıma açıldı!

Malatya Valisi Mustafa Toprak, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimini engellemek amacıyla kapattıkları Erhaç Havalimanı'nın ulaşıma açıldığını bildirdi.

Malatya Çebiş Tüneli açıldı!

Malatya-Sivas karayolunda yapımı tamamlanan Çebiş Tüneli trafiğe açıldı. Açılışa katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Malatya Valisi Mustafa Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve beraberindekiler, 650 metrelik tünelde bir süre yürüdü.

İzmir Selçuk'a teleferik müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Eroğlu, İzmir Valisi Mustafa Toprak'a yaptığı ziyarette ise Efes Antik Kanalı ve Selçuk Meryem Ana'ya yapılması planlanan teleferik ile ilgili müjde verdi.

Mustafa Koç Emlak Otomotiv İnşaat Tekstil Konfeksiyon Turizm Madencilik Enerji San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu.

Mustafa Koç Emlak Otomotiv İnşaat Tekstil Konfeksiyon Turizm Madencilik Enerji San.Tic.Ltd.Şti. Mustafa Koç tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Kartal, Orta Mahallesi, Turgut Reis Sokak'ta kuruldu.

mustafa toprak turizm Haberi

mustafa toprak turizm


Turizm Hizmetlerinde Toplam Kalite ve Turist Memnuniyeti konulu panel İzmir Valiliği Mavi Salonunda Vali Mustafa Toprak'ın katılımıyla gerçekleşti. İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz'in başkanlık ettiği panelde konuşmacı olarak Dokuz Eylül Üniversitesinden Doç. Dr. Osman Avşar Kurgun, İzmir Turist Rehberleri Odası Başkanı Nihat Nebil Altıner, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Başkan Yardımcısı Bülent Tercan, İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Danışmanı Prof. Dr. Yaşar Uysal katıldı. 


ÖRNEĞİ OLMAYAN BİR ÇALİŞMA 

Toplantı öncesi bir konuşma yapan İzmir Valisi Toprak, her sektörde müşteri memnuniyetinin günlük hayatam vazgeçilmez bir unsuru olduğunu dile getirdi. İzmir'de bir kalite koordinasyon merkezi ve bu merkeze ait takım çalışmaları planlandığını ifade eden Toprak, kentte marka değerini arttırmak için etkin çalışmalar yapıldığını vurguladı. 

Toplam kalite ve turist memnuiyetinin sadece...