25 / 04 / 2024

Mustafa Yılmaz epdk

Mustafa Yılmaz epdk

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, "Türkiye'de belirli medya organları kayıp-kaçak konusunu maniple ederek farklı noktalara çekmeye çalışıyor. İstedikleri, Türkiye’de bir kargaşa ortamı oluşturmak" dedi.

Enerjide yatırımcılar için güven ortamı sağlandı!

EPDK Başkanı Yılmaz, tüm sektörlerde olduğu gibi enerji sektöründe de siyasi ve ekonomik istikrarın önemli olduğunu belirterek, "Ülkemizde yatırımcı için bu güven ortamı sağlandı" dedi.

Mustafa Yılmaz: Enerjide rekabetin geliştirilmesi temel hedefimiz!

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, enerji sektörünün asli unsurunun tüketici olduğunu belirterek, " Tüketicilerin bilinçlendirilmesi ve haklarının korunması, en az arz güvenliğinin sağlanması kadar elzem " dedi.

Mustafa Yılmaz: Bayi de tüketici de bize teşekkür edecek!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, akaryakıtta yeni metodolojinin fiyata olumlu yansıyacağını belirtti. Yılmaz, 4 Avrupa Birliği ülkesinin ortalama marjına Türkiye'deki maliyetlerin ekleneceğini anlattı...

Güneş enerjisine 1 yıl içerisinde 10 milyar dolarlık yatırım yapıldı!

Beklentinin üzerinde bir yatırım iştahıyla karşılaştıklarını belirten Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, “Güneşte 10 milyar dolara yakın yatırım sahaya yansıdı. Bu beklentilerin üzerinde bir gelişme oldu” ifadesini kullandı.

EPDK'dan elektrik ve doğalgaz şirketlerine sert uyarı! Depremzedeleri mağdur edenlere bedeli ağır ödetilecek 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, "elektrik ve doğalgaz, dağıtım ve görevli tedarik şirketleri ile oturum yaparak emniyet bedeli hususunda afetzede vatandaşlara hiçbir zorluk çıkartılmaması için gerekli ikazları yaptık" dedi.

Hep zam haberi yapmak bizi de sıkmıştı.. elektrikte iyi haber! EPDK Başkanı indirimi açıkladı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, Yaptığı açıklamada, serbest piyasadaki elektrik tavan fiyatına indirim yaptı. Bu nidirimin özellikle sanayi bölgelerinde Yüzde 12 oranında etki etmesini umuyoruz dedi.

Elektriğe yüzde 16 indirim gelmişti! Dikkat çeken çağrı: "Doğal gaz fiyatında da..."

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz'ın sanayi elektriğine yüzde 16 indirim yapıldığını açıklamasının ardından İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avgadiç'ten önemli bir çağrı geldi. İşte detaylar...

Son dakika! Sanayi elektriğine yüzde 16 indirim! Meskende ise...

Elektrik fiyatları ile ilgili yaşanan yeni gelişme yüzleri güldürdü.. EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz elektrik tarifelerinde sanayi abone grubunda yüzde 16 düzeyinde indirim yapıldığını açıkladı.

EPDK Başkanı resmen açıkladı: 110 milyar dolarlık rekor başvuru geldi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz yaptığı açıklamada depolamalı rüzgar ve güneş enerjisi yatırımları için 110 milyar dolarlık rekor başvuru geldiğini açıkladı.

EPDK'dan kış gelmeden flaş hamle! Yüksek maliyete dur deniyor!

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, azami uzlaştırma fiyat mekanizması uygulamasının süresinin 6 ay uzatıldığına ilişkin bir son dakika açıklaması yaptı. İşte konuyla ilgili o son dakika gelişmesi...

Kimler şarj istasyonu kurabilecek? Fiyatlar nasıl belirlenecek? Mustafa Yılmaz açıkladı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, kurul kararıyla onaylanan Şarj Hizmeti Yönetmeliği’ne yönelik açıklama yaptı. Peki Kimler şarj istasyonu kurabilecek? Fiyatlar nasıl belirlenecek? İşte ayrıntılar...

Kadir Tokman'ın acı günü! Babası Mustafa Yılmaz Tokman vefat etti! 

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Tokman'ın babası Mustafa Yılmaz Tokman hayatını kaybetti. 

EPDK Başkanı Yılmaz'dan önemli İGDAŞ açıklaması! 

Enerji Piyasası Denetleme Kurulu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, İGDAŞ hakkında başlatılan soruşturmayla ilgili konuştu ve vatandaşların, mevzuata aykırı olarak kesilen faturaları ödemek zorunda olmadığını belirtti.

EPDK'dan ucuz doğal gaz ithalatı!

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, "Özellikle vurgulamak isterim ki bu düzenleme (spot boru gazı ithalatı) sadece sektörümüze katkı sağlamayacak, aynı zamanda tüketicilerimizin cebine de yansıyacak." ifadesini kullandı.

Efeler Mustafa Kemal Yılmaz Parkı açıldı!

Efeler Belediyesi, Umurlu Mahallesi’nin merkezinde bulunan harabeliği yıkıp bazı binaları da restore ederek vatandaşların güzelce vakit geçirebilmesi için düzenlediği ‘Mustafa Kemal Yılmaz Parkı’nı hizmete açtı.

Samira Deluxe Otel'in sahibi Mustafa Yılmaz vefat etti!

ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde oturan tanınmış turizmci 62 yaşındaki Mustafa Yılmaz, yeni yaptırdığı iş merkezine ait inşaatın ikinci katından düşerek yaşamını yitirdi.

Mustafa Yılmaz epdk Haberi

Mustafa Yılmaz epdk

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, "Türkiye'de belirli medya organları kayıp-kaçak konusunu maniple ederek farklı noktalara çekmeye çalışıyor. İstedikleri, Türkiye’de bir kargaşa ortamı oluşturmak" dedi.


Yılmaz, Anadolu Ajansı'nın global iletişim ortağı olduğu, EPDK'nın ev sahipliğinde düzenlenen Enerji Piyasaları Zirvesi'ne ilişkin AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere enerji sektörü ve iş dünyasının önde gelen kişilerinin Enerji Piyasaları Zirvesi'ne katıldığını anımsatan Yılmaz, toplantılarda sektör temsilcileriyle görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zirveye katılmasının EPDK açısından büyük önem arz ettiğini ifade eden Yılmaz, "Cumhurbaşkanımızın enerji sektörünü sahiplenmeleri çok önemliydi. Bizi gururlandırdı ve motive etti. Türkiye’nin enerji sektörünün bu kadar ilerlemesinde en büyük katkıyı şüphesiz Cumhurbaşkanımız yaptı. Biz 10-15 sene önce enerji sıkıntısı çeken ülkeydik. 10-12 senede Türkiye’nin kurulu...