28 / 03 / 2024

mustafakemalpaşa toki 2020 başvuruları

mustafakemalpaşa toki 2020 başvuruları

TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 2020 başvuru şartları ve fiyatları haberimizde yer alıyor. TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 2020 başvuru tarihleri ne zaman? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları...

Dereli ilçesindeki sel felaketinin ardından yeniden inşa edilen TOKİ konutları sahiplerine teslim edildi!

Giresun'da 22 Ağustos 2020 tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından tekrar inşa edilen konut, iş yerleri ve kamu binalarıyla Dereli ilçesi modern bir görünüme kavuştu. İnşa edilen konut ve iş yerleri sahiplerine teslim edildi.

TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa'da 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 12 soruda TOKİ Mustafakemalpaşa!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ'den ucuz konut bekleyen Bursalılar dikkat! Tarih açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığ'nın merakla beklenen Bursa Mustafakemalpaşa projesinin ihale tarihi açıklandı. İşte detaylar...

TOKİ'den Bursalılara son dakika müjdesi! O ilçede tam 683 ucuz konut inşa edilecek!

Dar gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Mustafakemalpaşa projesi için start verdi. İşte detaylar...

Bursa Mustafakemalpaşa'da 65 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! 

Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi, Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan 31 arsa ve avlulu kerpiç misafirhaneyi 65 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

Mustafakemalpaşa Belediyesi Bursa'da imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Bursa İli Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte 7 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek ihale ile ilgili detaylar...

İzmir Kemalpaşa TOKi kura sonucu 22 Nisan 2022 isim listesi!

İzmir Kemalpaşa TOKi kura sonucu 22 Nisan 2022 isim listesi haberimizde yer alıyor. Peki 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Kemalpaşa TOKİ fiyatları ne kadar? İşte detayları...

TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 683 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa Lalaşahin Mahallesi projesinin ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 683 konut ihalesi 1 Kasım'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Bursa Mustafakemalpaşa'da 683 yeni konut inşa edecek.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni termal otel geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa’nın termal turizm merkezi olan Tümbüldek Kaplıcalar Bölgesi’ne otel inşa edilmesi için düğmeye bastı. 

TOKİ 2020'de 131 bin konutun satışını gerçekleştirdi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada, 2020 yılı içerisinde 31 bini fiili olarak,100 bini de kuralı olarak toplamda 131 bin konutun satışını yaptıklarını söyledi.

Bursa Mustafakemalpaşa Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa’nın Yamanlı Mahallesi’nde inşa edilen mahalle konağında çalışmalar aralıksız devam ediyor. 

Bursa Mustafakemalpaşa'ya mahalle konağı inşa ediliyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Doğancı Mahallesi'nde mahalle konağı inşaatı için çalışmalara başladı. 

mustafakemalpaşa toki 2020 başvuruları Haberi

mustafakemalpaşa toki 2020 başvuruları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 17 milyar 300 milyon TL'lik yeni projeler için düğmeye bastı. Türkiye'nin 7 bölgesinde 81 ilinde inşa edilecek TOKİ projelerinin maliyeti 17 milyar 300 milyon TL olarak duyuruldu.

TOKİ 100 bin yeni konut projesi kapsamnda Bursa'da da 3 bin 200 konut inşa edilecek. Bursa TOKİ 2020 projeleri için başvurular 16 Aralık 2019-15 Ocak 2020 tarihleri arasında alınacak.

Başvuru heyecanının başladığı Bursa TOKİ projeleri Yenişehir, Gemlik, Gürsu, Harmancık, Kestel, Mustafakemalpaşa, Orhaneli, Yıldırım ve İnegöl'de hayata geçirilecek.

TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 2020 başvuru şartları ve fiyatlarına haberimizden ulaşabilirsiniz. TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 2020 projesinde 694 adet konut bulunuyor. Proje kapsamındaki konutların 486 tanesi 2+1, 208 tanesi 3+1 olarak belirlendi.


TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 2020 projesindeki konutların alanları şu şekilde;
2...