25 / 04 / 2024

müteahhitler yeşilvadi projesi

müteahhitler yeşilvadi projesi

Ak Parti Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise müteahhitlerin inşaat sektörüne katkısını her zaman takdirle karşıladığını ifade ederek, müteahhitleri Yeşilvadi bölgesinde konut yapmaya davet etti.

Kocaelili müteahhitler 'Yarısı Bizden Kampanyası'ndan yararlanmak istiyor!

Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş yaptığı açıklamada devlet destekli konut projesi olan 'Yarısı Bizden' kampanyasının Kocaeli'yi de kapsaması gerektiğini vurguladı

Türkiye Müteahhitler Birliğinden yeşil malzeme uyarısı!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), yaptığı açıklamada yeşil inşaat malzemesinin önemine değindi. İşte TMB'nin o açıklaması...

Türk müteahhitler 2022'ye yurt dışında 214,4 milyon dolarlık iş üstlenerek başladı!

Türk müteahhitler 2022 yılının Ocak ayında yurt dışında toplamda 10 proje üstlendi. İşte Türk müteahhitlerin hayata geçirdiği projelerin toplam tutarı...

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Şirketi Küçükmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel ve  Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Türk müteahhitler gözünü Libya'ya dikti!

Libya’da, Türkiye’nin de destek vermesiyle büyük bir dönüşüm başlatıldı. Libya'daki iç karışıklıkta işlerini bırakıp Türkiye'ye dönen müteahhitlerin Libya’da yarım kalan projelerinin toplam tutarı 19 milyar dolar olarak belirtiliyor. Türk müteahhitler Libya'daki yeni projelerden pay istiyor.

Türk müteahhitler ASEAN bölgesini yakından takip ediyor!

IMF’ye göre 2050’de dünyanın ilk beş ekonomisinden biri olacak Endonezya hızla büyüyor. Türkiye’ye vize uygulamayan ülkeyle Serbest Ticaret Anlaşması görüşmeleri sürüyor. Başta müteahhitler olmak üzere Türk firmaları için büyük fırsatlar var...

Türk müteahhitler yeni proje tutarını 35 milyar dolara çıkaracak!

Türk Müteahhitler, yurtdışındaki yeni proje tutarını Cumhuriyetin 100’üncü yılında 35 milyara, 2030 yılında ise 50 milyar dolara yükseltecek uluslararası inşaat pazarından alınan payını yüzde 7’ye çıkaracak.

Adana Müteahhitler Birliği'nden Hüseyin Sözlü'ye destek!

Adana Müteahhitler Birliği tarafından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü’ye destek olmak için bir toplantı gerçekleştirildi.

Beykent ve Yeşilvadi kavşaklarında çalışmalar sürüyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin girişimleri ve Karayolları Bölge Müdürlüğünün yapımını üstlendiği Beykent ile Yeşilvadi köprülü kavşaklarının yapımında çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Türk müteahhitler dünyadaki 650 AVM'ye imza attı!

Dünyadaki bir çok projeye imza atarak adından söz ettiren Türk müteahhitler dünyadaki 650 iş ve alışveriş merkezi projesini üstlendi.

Altındağ Müteahhitler Derneği'nden Veysel Tiryaki'ye ziyaret!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ Müteahhitler Derneği’ni ağırladı. Altındağ’daki değişimin ele alındığı görüşmede ilçeye kazandırılan yatırımlar üzerinde duruldu.

Türkiye Müteahhitler Birliği’nin 15 Temmuz çağrısına yanıt!

15 Temmuz’daki darbe girişiminin ardından, hemen harekete geçen ve üye olduğu uluslararası kuruluşlar ve yabancı misyon temsilciliklerine mektup gönderen ve destek çağrısında bulunan Türkiye Müteahhitler Birliği’ne en üst düzeyde cevap geldi.

Seyhan Yeşilvadi Evleri için görüşmelere 29 Mart’ta başlanacak!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kentsel dönüşüm kapsamında Barbaros ve Bey mahallerinde yapılacak ‘Yeşilvadi Evleri’nin birinci etabı için hak sahipleri ile 29 Mart’ta görüşmelere başlanacağını açıkladı.

müteahhitler yeşilvadi projesi Haberi

müteahhitler yeşilvadi projesi



Ak Parti Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise müteahhitlerin inşaat sektörüne katkısını her zaman takdirle karşıladığını ifade ederek "Gittiğim her yerde, önce müteahhitlerin yaptığı konut miktarını anlatıyorum. 

Daha sonra belediyenin yaptıklannı söylüyorum. Kentsel dönüşüm elbette sadece belediyelerle yapılacak kadar küçük bir iş değil. Bu konuda düzenlemeler yapılırsa, Çevre ve Şehircilik îl Müdürlüğü'nün de katkılan olursa, biz müteahhitlerimizin önünü açmaya hazırız" dedi. 


Yeşilvadi bölgesinde yaptıklan düzenlemelerin yanı sıra altyapı ve üst yapı çalışmalan hakkında da bilgi aktaran Tahmazoğlu, "Yeşilvadi çok cazip bir bölge oldu. Müteahhitlerimizi Yeşilvadi bölgesinde konut yapmaya davet ediyorum"...