26 / 04 / 2024

Mutlu Gayrimenkul

Mutlu Gayrimenkul

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre ortaklık yapısını yayınladı. Habere ilişkin detayları aşağıda bulabilirsiniz...

Mutlu Gayrimenkul fiyat ve miktar hareketi hakkında açıklama yaptı!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. Kap 'a 23 Ekim 2013 tarihinde olağan dışı fiyat ve miktar hareketi hakkında açıklama yaptı, detaylar haberimizdeki ekte yer alıyor.

Mutlu Gayrimenkul'ün 5 milyon liralık payı Mutlu Holding'e devredildi!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş,'nin 5.325.280,8870 TL olan hisseleri aynı ortaklık yapısı ve kısmi bölünme yolu ile Mutlu Türker Holding A.Ş'ye devredildi...

Mutlu Gayrimenkul şirket bilgilerini açıkladı!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda Mutlu Gayrimenkul'ün şirket bilgilerini açıkladı. Mutlu Gayrimenkul şirket bilgilerini aşağıda yer alan haberimizde bulabilirsiniz...

Mutlu Gayrimenkul ortakların hesaplarında kayden oluşturdu!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Merkezi Kayıt Kuruluşu tarafından 22.07.2013 tarihi itibari ile ortakların hesaplarında kayden oluşturdu.

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Mutlu Constructıon Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Constructıon Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aykut Mutlu tarafından kuruldu.

Tetras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tetras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Begün Kervancıoğlu, Mutlu Arslan, Selim Emre Uzuner ve Şakir Deniz ortaklığında kuruldu.

Bayras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bayras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Begün Kervancıoğlu, Mutlu Arslan, Selim Emre Uzuner ve Şakir Deniz ortaklığında kuruldu.

Trea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Trea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kervancıoğlu, Mutlu Arslan ve Selim Emre Uzuner ortaklığında kuruldu.

Begüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Begüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Begün Kervancıoğlu, Mutlu Arslan ve Selim Emre Uzuner ortaklığında kuruldu.

Vatan Grup Proje Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vatan Grup Proje Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersoy İstek ve Vedat Mutlu ortaklığında kuruldu.

İstanbul İkitelli Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul İkitelli Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Tunalı, Mehmet Mutlu, Mustafa Keskin ve Selim Us ortaklığında kuruldu.

True Taahhüt İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

True Taahhüt İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Mutlu Doğru tarafından kuruldu.

RE360 Gayrimenkul Buluşması'nda neler konuşuldu? 

Türkiye gayrimenkul sektörünün tüm bileşenleri sürdürülebilir, sağlıklı ve mutlu bir gelecek ve ortak fayda adına 6. defa RE360 Gayrimenkul Buluşması’nda buluştu.

Gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? 

Türkiye gayrimenkul sektörünün tüm bileşenleri sürdürülebilir, sağlıklı ve mutlu bir gelecek ve ortak yarar adına 6. defa RE360 Gayrimenkul Buluşması’nda toplandı. Peki gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? İşte ayrıntılar...

Mutlu Ekici Masal Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Ekici Masal Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mutlu Ekici tarafından kuruldu.

My Group Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Group Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Murat Kardaş ve Yakup Mutlu ortaklığında kuruldu.

Mutlu Gayrimenkul Haberi

Mutlu Gayrimenkul

Mutlu Gayrimenkul ortaklık yapısını yayınladı. Son Durum İtibariyle Sermayenin % 5 ve Fazlasına Sahip Ortaklar İle Tüzel Kişi ve Yabancı Ortaklar Arasında Dağılımını yayınladı. 



Ortağın Ticaret Unvanı/Adı Soyadı

Sermayedeki Payı (TL)

Sermayedeki Payı (%)


MUTLU TÜRKER HOLDİNG A.Ş.

5.332.617,81

74,89


HALKA AÇIK

1.780.166,20

25,00


DİĞER

7.911,85

0,11