18 / 04 / 2024

mutlu inşaat pashadora iletişim

mutlu inşaat pashadora iletişim

Mutlu İnşaat Pashadora satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor.

Pashadora Bayrampaşa ödeme planı!

Pashadora Bayrampaşa ödeme planı kapsamında konutların fiyatları ve ödeme koşulları haberimizde yer alıyor

Mutlu İnşaat Pashadora fiyat listesi!

Mutlu İnşaat Pashadora fiyat listesi dahilinde daireler 226 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede yüzde 50 peşinat ödendiğinde yüzde 5 indirim yapılıyor...

Düzce Millet Bahçesi 1. Etap inşaatında mutlu son!

Düzce Belediyesi ve TOKİ iş birliği ile yapımına başlanan millet bahçesi projesinin 1. etap inşaatında sona yaklaşıldı. Projede millet bahçesi 2. etap çalışmaları da tamamlanıyor.

Konut satışlarındaki rekor inşaatçıları neden mutlu etmiyor?

Türkiye'de konut satışları trendini sürdürüyor. Peki, konut satışlarındaki rekor inşaatçıları neden mutlu etmiyor?

Mutlu İnşaat Rami 1056 ödeme planı!

Mutlu İnşaat'ın projesi Rami 1056 Evleri'nde fiyatlar 330 bin liradan başlıyor. Rami 1056 projesi Eylül 2017'de teslim edilecek...

Tek parti iktidarıyla inşaat şahlanır!

Sandıktan tek parti iktidarının çıkması, ekonominin lokomotiflerinden inşaat sektörünü de mutlu etti. Sektörün ortak görüşü, sonuçların ciddi bir canlanma ve hareket getireceği yönünde. İşte görüşler...

Baytaş İnşaat ailesinin mutlu günü!

Gemlik'in önde gelen inşaat firmalarından Baytaş inşaatın sahiplerinden olan Osman ve Emine Bektaş'ın oğulları Yakup Bektaş ile, Gemlik devlet hastanesi Doktorlarından DR.Hasan Ereselli ve Aysel Ereselli çiftinin kızları Zehra Ereselli dünya evine girdi.

Des Mutlu İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Des Mutlu İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Dinçer Mutlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs'ta Küçükçekmece, Fatih Mahallesi, Yağcıoğlu İş Hanı'nda kuruldu.

Botanica İstanbul Mutlu İnşaat fiyat listesi!

Botanica İstanbul Mutlu İnşaat fiyat listesine göre daireler 266 bin TL'den başlıyor. Toplam 28 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede toplam 522 adet daire bulunuyor.

Hilmi Uytun: Yarışma inşaat sektörünü motive edecek!

Sign of the City'nin Mutlu Mekânlar Sponsoru Hâfele'nin Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, yarışmanın inşaat sektörünü motive edeceğini ifade etti. Uytun, yarışa ilk yılında yoğun talep gelmesine de dikkat çekti.

Fatih Mutlu İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Mutlu İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fatih Mutlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Ekim'de Ümraniye, İstiklal Mahallesi, Koç Ayazoğlu İş Merkezi'nde kuruldu.

Mutlu İnşaat Botanica İstanbul Beylikdüzü projesine hazırlanıyor!

Mutlu İnşaat, West Side İstanbul projesinden sonra Beylikdüzü'nde Botanica İstanbul projesine hazırlanıyor. Marmara Park AVM'ye yakın konumda yükselecek olan Botanica İstanbul projesi 500 - 600 konutluk bir proje olarak tasarlandı...

Mutlu İnşaat Pashadora satılık!

Mutlu İnşaat Pashadora satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor.

Yalın Evler projesi inşaatının yüzde 75'i tamamlandı!

Yalın Evler Projesinde, "mutlu sona" birkaç adım kaldı. Fiyatları 207 bin dolardan başlayan dairelerin yüzde 50 si, 1,5 yıl içinde satılırken, inşaatın da yüzde 75'i tamamlandı...

Mutlu İnşaat Canpark AVM!

Mutlu İnşaat Canpark AVM projesinde AVM'nin yanı sıra otel de yer alıyor. Proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 31 kilometre, Ataşehir'e 8 kilometre, Çamlıca'ya 4 kilometre, Bostancı'ya 10 kilometre mesafede yer alıyor...

mutlu inşaat pashadora iletişim Haberi

mutlu inşaat pashadora iletişim

Pashadora projesi, Mutlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Mutlu İnşaat Pashadora satılık daire seçenekleri öncesinde projeden bahsedelim. 


Mutlu İnşaat Pashadora projesinin toplam arsa alanı 50 bin metrekare olarak belirlendi. Proje; Bayrampaşa'da inşa ediliyor. 


Mutlu İnşaat Pashadora satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


200 konuttan meydana gelen Mutlu İnşaat Pashadora satılık daire alanları 70 metrekare ile 272 metrekare arasında değişiyor. 


Mutlu İnşaat Pashadora teslim tarihi 2015 Eylül olarak belirlendi. Mutlu İnşaat Pashadora projesinde güvenlik, spor alanları, oyun alanları ve kafeler bulunuyor. 


Mutlu İnşaat Pashadora adres: Muratpaşa Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı No.1 Bayrampaşa/İstanbul


Mutlu İnşaat Pashadora iletişim

Telefon: 0212 442 00 11

Web adresi: