19 / 04 / 2024

Mutlu ofis konseptli projeler

Mutlu ofis konseptli projeler

Son yıllarda yapılan tüm araştırmalar, mutlu çalışanın, şirkete memnun müşteri kazandırdığını ortaya koyunca, şirketler de çalışanlarına rahat ve ferah bir ortam sağlayacak ofislere yönelme gösterdi.

Mutlu bir ofis yaratmanın püf noktaları!

EDDA Mimarlık Kurucusu Eda Tahmaz, son günlerde çok konuşulan yeni nesil ofis tasarımlarında farklı dekorasyon uygulamaları ile çalışanlar için nasıl mutlu ofisler yaratılabileceğinin püf noktalarını aktardı...

TOBB ETÜ öğrencilerinden Regnum Sky Tower'a ziyaret!

TOBB ETÜ Mimarlık Fakültesi öğrencileri, Ankara’da “mutlu ofis” konseptinin öncüsü Regnum Sky Tower projesinin şantiyesini gezdi. Öğrenciler, proje hakkında detaylı bilgi aldılar.

Regnum Sky Tower teslimler Haziran 2016'da gerçekleşecek!

Ankara'nın en hızlı gelişen bölgesi Konya Yolu Mevlana Bulvarı üzerinde inşa edilen 'mutlu ofis' projesi Regnum Sky Tower'da teslimler Haziran 2016'da gerçekleşecek.

Regnum Sky Tower ofis teslimleri Haziran'da!

Ankara'da "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan Uzaltaş A.Ş.,Öztürk Holding ve Canpa tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler Haziran ayında başlıyor.

Regnum Sky Tower projesinde teslimler Haziran'da yapılacak!

Ankara'da "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan; Canpa, Öztürk Group ve Uzaltaş A.Ş. tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler, Haziran ayında başlıyor.

Sky Tower projesinde teslimler Haziran'da!

Ankara'da "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan; Canpa, hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler, Haziran ayında başlayacak.

Regnum Sky Tower'da teslimler Haziran'da!

ANKARA'DA "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan; Uzaltaş A.Ş., Öztürk Holding ve Canpa tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler, Haziran ayında başlıyor.

Regnum Sky Tower'da teslimler 2016 Haziran'da başlıyor!

ANKARA'DA "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan; Uzaltaş A.Ş., Öztürk Holding ve Canpa tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler, Haziran ayında başlıyor.

Ankara Regnum Sky Tower'da teslimler Haziran'da!

Ankara'da "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan; Uzaltaş A.Ş., Öztürk Holding ve Canpa tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler, Haziran ayında başlıyor.

Regnum Sky Tower Ankara'da teslimler 2016 Haziran'da!

Ankara'da "mutlu ofis" konsepti iddiasıyla hareket eden Uzaltaş,Öztürk Holding ve Canpa tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslim 2016 yılı Haziran ayında başlıyor.

Regnum Sky Tower'da teslimler Haziran 2016’da gerçekleşecek!

Ankara'da “mutlu ofis” konseptinin öncüsü olan Regnum Sky Tower projesinde teslimler Haziran 2016’da gerçekleşecek.

Regnum Sky Tower'da teslimler Haziran 2016'da!

Ankara'da "mutlu ofis" konşeptiııin öncüsü olan; Canpa, Öztürk Group ve Uzaltaş A.Ş. tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler, Haziran ayında haşlıyor.

Regnum Sky Tower Ankara'da teslimler Haziran 2016’da!

Başkent Ankara’nın en hızlı gelişen bölgesi Konya Yolu Mevlana Bulvarı üzerinde inşa edilen “mutlu ofis” projesi Regnum Sky Tower’da teslimler Haziran 2016’da gerçekleşecek.

Mutlu ofis konseptli projeler Haberi

Mutlu ofis konseptli projeler

Ankara’da “Mutlu Ofis” konseptinin ilk örneği olan Regnum Sky Tower ,Google’un California’daki yerleşkesini aratmayacak sosyal donatılara sahip olacak.



Proje ortaklarından Murat Özcan: “Günümüzde çalışma saatleri  uzadı. Regnum Sky Tower’da çalışacaklar için ofisi eğlenceli, yaratıcı ilham verici bir yaşammerkezi haline getireceğiz”


Başkent’te “Mutlu Ofis” konseptinin ilk örneği olarak hayata geçirilen Regnum Sky Tower, çalışanlar arasında efsane haline gelen Google’un California’daki yerleşkesini aratmayacak sosyal donatılara sahip olacak. İnşaat sektörünün saygın markaları Canpa ile Öztürk Grup ve Uzaltaş’ı bir araya getiren Regnum Sky Tower’da, çalışanların yaratıcılık ve motivasyonlarını en üst düzeye çıkaracak imkanlar sunulması hedefleniyor.



Proje ortaklarından Canpa  Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, günümüzde şirketlerin müşteri memnuniyetini artırmak, sadık müşteriler yaratmak için her yıl milyonlarca dolar harcadığını anımsattı. Bunun en sağlıklı yolunun,...