28 / 03 / 2024

Ankara Regnum Sky Tower ofisleri bu ay sonu satışta!

Ankara Regnum Sky Tower ofisleri bu ay sonu satışta!

Son yıllarda yapılan tüm araştırmalar, mutlu çalışanın, şirkete memnun müşteri kazandırdığını ortaya koyunca, şirketler de çalışanlarına rahat ve ferah bir ortam sağlayacak ofislere yönelme gösterdi.



Ankara’da “Mutlu Ofis” konseptinin ilk örneği olan Regnum Sky Tower ,Google’un California’daki yerleşkesini aratmayacak sosyal donatılara sahip olacak.



Proje ortaklarından Murat Özcan: “Günümüzde çalışma saatleri  uzadı. Regnum Sky Tower’da çalışacaklar için ofisi eğlenceli, yaratıcı ilham verici bir yaşammerkezi haline getireceğiz”


Başkent’te “Mutlu Ofis” konseptinin ilk örneği olarak hayata geçirilen Regnum Sky Tower, çalışanlar arasında efsane haline gelen Google’un California’daki yerleşkesini aratmayacak sosyal donatılara sahip olacak. İnşaat sektörünün saygın markaları Canpa ile Öztürk Grup ve Uzaltaş’ı bir araya getiren Regnum Sky Tower’da, çalışanların yaratıcılık ve motivasyonlarını en üst düzeye çıkaracak imkanlar sunulması hedefleniyor.


Ankara Regnum Sky Tower ofisleri bu ay sonu satışta!


Proje ortaklarından Canpa  Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, günümüzde şirketlerin müşteri memnuniyetini artırmak, sadık müşteriler yaratmak için her yıl milyonlarca dolar harcadığını anımsattı. Bunun en sağlıklı yolunun, öncelikle mutlu çalışanlar yaratmak olduğunun altını çizen Özcan, şunları söyledi:“ Araştırmalar, anketler; mutlu çalışanın, şirkete memnun müşteri kazandıracağını ortaya koyunca,  şirketler de çalışanlarına rahat bir ortam sağlayacak ofislere yöneldi. Dünyadaki bu trend, mutlu ofis konseptinin doğmasına yol açtı. Çalışanlar arasında efsane haline gelen Google’un California’daki yerleşkesinden esinlenerek  ortaya çıkan bu konseptin Başkent’teki ilk örneği de Regnum Sky Tower olacak. ”



Özcan, “Başkent’in Maslak”ı olarak adlandırılan Mevlana Bulvarı’nda 32 katlı olarak inşa edilen, tamamlandığında 156 metre ile Ankara’nın en yüksek ofis kulesi olacak Regnum Sky Tower’da çalışanlara sunulacak imkanlarla ilgili şu bilgileri verdi: “İnsanlar artık evlerinden çok ofiste zaman geçiriyor. 4 duvar, masa ve koltuklardan ibaret klasik ofislerde çalışanları, uzayan toplantılar, bitmek bilmeyen projeler bunaltıyor, strese sokuyor, yaratıcılıklarını yok ediyor. Çalışanın gözü hep saatte oluyor, mesai bitimini dört gözle bekliyorlar. Regnum Sky Tower’da bu olumsuzlukları ortadan kaldıracak çözümler ürettik. Çalışanlar için ofisi eğlenceli, yaratıcı, ilham verici bir yaşam merkezi haline getireceğiz. Örneğin, dikkatlerinin dağıldığını hissettiklerinde zihinlerini toplamak için Playstation ve sinema salonları olacak.  Yoğun çalışma temposundan bunalanlar 5-10 dakika bilardo veya masa tenisiyle kafasını dağıtabilecek. Antistres bahçesi diye muhteşem bir botanik bahçesi oluşturuyoruz. 2500 metrekarelik dev bir bahçe. Şehrin karmaşasına dalmadan, temiz havayla enerjilerini  tazelemelerini sağlayacak bu alanlar hem yaz hem de kışın kullanılmak üzere dizayn edildi. Çalışanlar isterlerse  yemeklerini burada alacak, isterlerse  üniversite yıllarına dönerek çimlere uzanıp hayallere dalabilecek. Burada, yeşilin, doğanın iyileştirici gücü hissedilecek. Bahçede bulunan mini golf sahası da öğle tatilinde hoşça vakit geçirmek ya da farklı bir ortamda iş toplantısı yapmak isteyenlerin tercihi olacak.“



Regnum Sky Tower’ın, sağlığına değer veren çalışanlara düzenli spor yapma imkanı da sunacağını anlatan Özcan, “Yorucu bir günün ardından kendinizi iyi hissetmeniz için havuzlu, squash kortlu fitness merkezinde spor yapabileceksiniz. Her an yararlanabilecekleri SPA merkezi olacak.  Çalışanlar kuaförü, marketi, bankamatiği, oto yıkaması  hemen yanı başlarında bulabilecekler ve bu sayede öğle saatlerinde akşam iş çıkışlarında alışveriş için koşuşturmalarına, strese girmelerine gerek kalmayacak” dedi. 



Regnum Sky Tower’da bulunan 49 metrekareden 972 metrekareye varan büyüklükteki 161 ofisin satışına bu ay sonunda başlanılacak. Proje, 2016 yılı Mayıs sonunda tamamlanacak.


Geri Dön