29 / 03 / 2024

Mutlu ofis Ankara Regnum Sky Tower

Mutlu ofis Ankara Regnum Sky Tower

Son yıllarda yapılan tüm araştırmalar, mutlu çalışanın, şirkete memnun müşteri kazandırdığını ortaya koyunca, şirketler de çalışanlarına rahat ve ferah bir ortam sağlayacak ofislere yönelme gösterdi.

Ankara'da bin 804 konutluk mega proje için düğmeye basıldı! AVM ve 945 ofis de var!

SY Güneş Enerjisi, başkent Ankara'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Projede 1.804 konut, 224 ticari ünite ve 945 ofis yer alacak.

Ankara Mamak Mutlu Mahallesi kuraları çekildi!

Başkent Ankara'da ‘Mamak Mutlu Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’ kura çekimi çerçevesinde 238 konut sahiplerini buldu. İşte konu ile ilgili detaylar...

Ankara Mamak Mutlu Taş Ocakları'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara Mamak'ta Mutlu Taş Ocakları Ocak ayının 2.haftası kentsel dönüşüme girecek. Mutlu Taş Ocakları'nın kentsel dönüşüm haberini Mamak Belediye Başkanı Murat Köse duyurdu.

Merkez Ankara'dan ofis sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat! 

Emlak Konut güvencesi ve Pasifik ortaklığı ile inşa edilen proje Merkez Ankara'dan ofis almak isteyenlere 0,99 oranla , 1 yıl taksit ertelemeli, 120 ay vade imkanı sunuldu.

Merkez Ankara'nın ofis etabı satışa çıktı!

Emlak Konut ile Pasifik inşaat ortaklığında inşa edilen ofis, konut, AVM ve otel fonksiyonlarından oluşan Merkez Ankara'nın ofis etabı satışa çıktı!

Merkez Ankara ofis fiyatları Kasım 2020!

Merkez Ankara ofis fiyatları Kasım 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Merkez Ankara ofis fiyatları Kasım 2020, Merkez Ankara fiyat listesi ve Merkez Ankara ofis fiyatları 2020...

Merkez Ankara ofis fiyat listesi 2020!

Merkez Ankara ofis fiyat listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Merkez Ankara ofis fiyat listesi 2020 ve proje detayları...

Merkez Ankara ofis fiyatları!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Pasifik İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Merkez Ankara projesindeki ofisler satışa çıktı. İşte Merkez Ankara ofis etabı fiyatları...

Mutlu bir ofis yaratmanın püf noktaları!

EDDA Mimarlık Kurucusu Eda Tahmaz, son günlerde çok konuşulan yeni nesil ofis tasarımlarında farklı dekorasyon uygulamaları ile çalışanlar için nasıl mutlu ofisler yaratılabileceğinin püf noktalarını aktardı...

Ankara Ofis Kulesi'nde Guardian Glass imzası! 

Anmahian Winton Architects ve rggA Mimarlık işbirliği ile tasarlanarak Ankara'nın batısını bağlayan Otoyol aksı üzerinde yükselen Ankara Ofis Kulesi'nde Guardina Glass imzası var. 

Mahall Ankara'da son 39 ofis satışta!

Türkerler İnşaat tarafından hayata geçirilen Mahall Ankara projesinde son 39 ofis alıcılarını bekliyor. Proje kapsamında 60 ay 0 faiz ve 1 yıl sonra ödeme avantajı sunuluyor.

Ankara Mutlu Mahallesi tapusuna kavuştu!

Ankara Mamak Belediyesi tarafından hazırlanan yeni imar planı kapsamında Mutlu Mahallesi Zabıta Blokları’nda vatandaşlara tapuları teslim edildi. 

Ankara Büyükşehir'den 61.2 milyon TL'ye satılık 43 ofis ve mağaza!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya'ya bağlı Kızılırmak- Karakusunlar'da yer alan toplam 43 ofis ve mağazayı ihale ile satıyor. İhale 18 Haziran'da gerçekleşecek...

Mutlu ofis Ankara Regnum Sky Tower Haberi

Mutlu ofis Ankara Regnum Sky Tower

Ankara’da “Mutlu Ofis” konseptinin ilk örneği olan Regnum Sky Tower ,Google’un California’daki yerleşkesini aratmayacak sosyal donatılara sahip olacak.



Proje ortaklarından Murat Özcan: “Günümüzde çalışma saatleri  uzadı. Regnum Sky Tower’da çalışacaklar için ofisi eğlenceli, yaratıcı ilham verici bir yaşammerkezi haline getireceğiz”


Başkent’te “Mutlu Ofis” konseptinin ilk örneği olarak hayata geçirilen Regnum Sky Tower, çalışanlar arasında efsane haline gelen Google’un California’daki yerleşkesini aratmayacak sosyal donatılara sahip olacak. İnşaat sektörünün saygın markaları Canpa ile Öztürk Grup ve Uzaltaş’ı bir araya getiren Regnum Sky Tower’da, çalışanların yaratıcılık ve motivasyonlarını en üst düzeye çıkaracak imkanlar sunulması hedefleniyor.



Proje ortaklarından Canpa  Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, günümüzde şirketlerin müşteri memnuniyetini artırmak, sadık müşteriler yaratmak için her yıl milyonlarca dolar harcadığını anımsattı. Bunun en sağlıklı yolunun,...