19 / 04 / 2024

MUTSO

MUTSO

İnşaat Taahhüt sektörü 6. Meslek Komitesinin grup toplantısına katılan İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ayşe Ünal, 1/25.000 Ölçekli Nazım İmar Planı hakkında bilgi verdi.

Muğla 1/25 bin ölçekli imar planı kamuoyuna anlatılacak!

Ticaret ve Sanayi Odası meslek komiteleri sektörler arası işbirliği çerçevesinde bir araya geldi, Muğla Büyükşehir 1/25.000 Ölçekli İmar Planı hakkında kamuoyunu bilgilendirme amaçlı bir toplantı düzenleme etme kararı aldı.

Muğla'da inşaatlar 15 gün süreyle durduruldu!

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu, yükselen çimento fiyatlarını boykot etmek için 24 Eylül tarihinde kadar inşaatları durdurma kararı alan İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON)'a tam destek vereceklerine dikkat çekti. 

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası'nın hizmet binası açıldı!

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Ortaca temsilciliği hizmet binası açıldı.

Muğla 1/25 binlik imar planı MUTSO'da anlatıldı!

İnşaat Taahhüt sektörü 6. Meslek Komitesinin grup toplantısına katılan İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ayşe Ünal, 1/25.000 Ölçekli Nazım İmar Planı hakkında bilgi verdi.

Muğla'nın 1/25 binlik imar planı kamuoyu ile paylaşılacak!

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) meslek komiteleri, sektörler arası işbirliği çerçevesinde bir araya geldi. Muğla Büyükşehir'in 1/25 bin ölçekli imar planı hakkında kamuoyunu bilgilendirme amaçlı bir toplantı tertip etme kararı aldılar.

İnşaat Komitesi Yapı Fuarında!

MUTSO 6'ncı Meslek Komitesi üyeleri, bu yıl 38'incisi düzenlenen yapı fuarını ziyaret ederek sektörün gelişmelerini yakından inceleme fırsatı buldu.

Karia Yolu uluslararası fuarlarda yerini alıyor!

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ( MUTSO ) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, turizmin 12 aya yayılmasına katkı sağlaması öngörülen "Karia Yürüyüş Yolu" projesini anlattı...

Sarıgerme 'ye futbol sahaları inşa edilecek!

MUTSO Konferans Salonu'nda düzenlenen protokol töreninde konuşan MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, "Futbolun Yıldızı Parlıyor Projesi"nin Güney Ege Kalkınma Ajansından (GEKA) destek almaya hak kazandığını söyledi.

MUTSO Haberi

MUTSO

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ev sahipliğinde, 6’ncı İnşaat Taahhüt Meslek Komitesi organizasyonuyla bir komite grup toplantısı organize edildi.


1/25.000’lik Nazım İmar Planının son durumunun masaya yatırıldığı ve geniş bir katılım sağlanan toplantının açılış konuşmasını MUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Dişcigil gerçekleştirdi. Dişcigil, “İmar planları, doğru yapıldığı takdirde şehrin ve ekonominin gelişiminde önemli rol oynayan unsurlardır. Elbette hepimiz güzel bir kentte yaşamak istiyoruz. Bunun için, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizler, bu planlamaların ekonomik gelişmelere sağlayacağı katkıyla ilgiliyiz. Söz konusu imar planları projelerinin belediyelerimiz tarafından hazırlanıyor olması da önem arz ediyor. Bu anlamda başta Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere, tüm ilgililere, yoğun ve titiz çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu imar planının hazırlanma aşamasında biz Odaların da...