29 / 03 / 2024

Muvafakatname 1 örnek

Muvafakatname 1 örnek

Muvafakatname 1 belgesi bir arazinin tarımsal amaçlı olarak kullanımına izin verilmesi halinde düzenleniyor. Bu durumlarda düzenlenmesi gereken muvafakatname 1 belgesi örneği için haberimize giriş yapabilirsiniz...

Hatay İskenderun’daki afet konutları hızla yükseliyor! İşte 2+1 79 metrekarelik örnek daire!

Hatay İskenderun’daki afet konutları bayramda da hızla yükselmeye devam ediyor. İşte 2+1 79 metrekarelik örnek daire!

Ataşehir Örnek Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Örnek Mahallesi, 1565 ada, 23 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ataşehir Örnek Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Ataşehir ilçesi, Örnek Mahallesi, 2292 ada, 10 parsel, 2272 ada, 1 parselin bir kısmı ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 13.07.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Beylikdüzü Alya Onist 1 ön satışta! 

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat’ın ikinci projesi olan Alya Onist 1, örnek dairesiyle birlikte ön satışa çıkarıldı. Beylikdüzü Kavaklı’da hayata geçirilen projede, lansmana özel fiyatlarla satışa sunulan daireler, 384 bin TL’den başlıyor...

Alya Onist 1 projesinin örnek dairesi tamam!

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat imzalı Alya Onist 1 projesinin örnek dairesi tamamlandı. Projenin örnek dairesi, projenin satış ofisinde tanıtılacak...

Elite Concept’in örnek daireleri görücüye çıktı!

Elite Concept projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. 2+1 ve 3+1 örnek dairelerin hazır olduğu projede anahtar teslimleri Temmuz'da başlayacak. 

Çukurova Balkon’da 1+1 ve 3+1 örnek daireler hazır!

Çukurova Balkon’dan yeni örnek daireler SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul’un Kartal’ın merkezinde konumlanan “Balkon Hayatın Keyfidir” temalı projesi Çukurova Balkon, yeni örnek daireleriyle teslim için gün sayıyor.

İncek Green'in 2+1 örnek dairesi tanıtıldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen İncek Green'in 2 + 1 örnek dairesi beğeniye sunuldu,

Avrupa Konutları Kale'nin daireleri görücüye çıktı!

Artaş İnşaat'ın Topkapı'da yapımına devam ettiği Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. 599 konutun yer aldığı projede 2+1 ve 3+1 örnek daireler gezilebiliyor.

Avrupa Konutları Kale'de konutların yüzde 77'si satıldı!

ARTAŞ İnşaat'ın Topkapı'da yapımına devam ettiği Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. Projede 2+1 ve 3 + 1 örnek daire tipleri ziyarete açılırken dairelerin yüzde 77'si de sahiplerini buldu.

Avrupa Konutları Kale'deki dairelerin yüzde 77'si sahiplerini buldu!

Artaş İnşaat'ın Topkapı'da yapımına devam ettiği Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. 599 konutun yer aldığı projede 2+1 ve 3 + 1 örnek daire tipleri ziyarete açıldı.

Avrupa Konutları Kale örnek dairesi açıldı!

Artaş İnşaat’ın Topkapı’da inşasına devam ettiği Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. 599 konutun yer aldığı projede 2+1 ve 3+1 örnek daire tipleri ziyarete açılırken dairelerin %77’si de sahiplerini buldu.

Park Mozaik'in 4+1 örnek dairesi yoğun ilgi gördü!

Ankara'da hayata geçirilen Park Mozaik projesinin örnek dairesi, ziyaretçiler tarafından beğeni topladı. Başkentin gözde projesi Park Mozaik “farklı mimari çözümler” konseptiyle Ankaralıları farklı bir 4+1 görmek için bir araya getirdi.

Muvafakatname 1 örnek Haberi

Muvafakatname 1 örnek

Muvafakatname 1 belgesi örneği!

Muvafakatname belgesi, bir husus hakkında izin verildiğine ilişkin bir belge olarak karşımıza çıkıyor. Muvafakatname 1 belgesi ise,  bir arazinin tarımsal amaçlı olarak kullanmak üzere kullanımı için bir başkasına izin verilmesi durumunda düzenlenen belgeyi ifade ediyor.


Söz konusu muvafakatname 1 belgesi kapsamında arazi ile ilgili bilgilere ve muvafakat veren hissesarlara ve muvafakat verilen hissedar hakkında bilgilere yer veriliyor. Örnek muvafakatname 1 belgesi aşağıda yer alıyor.


MUVAFAKATNAME 1


Belge Tipi (Tapu/Keşif) : ..............

Arazinin Bulunduğu Yer (İl-İlçe-Bucak-Köy) : ..............

Mevkisi : ..............

Ada No : ..............

Parsel No : ..............

Toplam Alan (m2) : ..............




Hissedarı olduğum/olduğumuz yukarıda özellikleri yazılı arazimi/arazimizi ..../..../.... tarihinden ..../..../.... tarihine kadar tarımsal amaçlı olarak kullanmak üzere aşağıda bilgileri bulunan hissedarımıza/müştereğimize muvafakat veriyorum/veriyoruz. .... /..../....



Muvafakat Veren Hissedarların

Adı Soyadı: ..............

TC Kimlik No : .............. 

Baba...