20 / 04 / 2024

Beylikdüzü Alya Onist 1 ön satışta! 

Beylikdüzü Alya Onist 1 ön satışta! 

Firma: BOSS4 Gayrimenkul İnşaat

Proje: Alya Onist 1

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat’ın ikinci projesi olan Alya Onist 1, örnek dairesiyle birlikte ön satışa çıkarıldı. Beylikdüzü Kavaklı’da hayata geçirilen projede, lansmana özel fiyatlarla satışa sunulan daireler, 384 bin TL’den başlıyor...



Beylikdüzü Yakuplu- Gürpınar hattında  BOSS4 Gayrimenkul İnşaat  imzası ile hayata geçirilen Alya Onist 1 projesi, örnek dairesiyle ön satışa çıkarıldı. Projenin devamında AlyaOnist 2 ve3’ten oluşan bir seri inşa edilmesi planlanıyor. Alya Onist 1 projesinde lansmana özel fiyatlarla satışa sunulan daireler, 384 bin TL’den başlıyor...

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, "Beylikdüzü, bizim kısa sürede uzmanlaştığımız bir bölgeye dönüştü. Daha önce imza attığımız Alya Grandis, ortaklığımızın prestij projesi olurken, yeni satışa sunduğumuz Alya Onist 1 projemiz ise ortaklığımızın olgunluk döneminin eseri olacak" diye konuştu. 

Yatay mimarinin en modern örneği

Abdülkadir Akkuş, proje hakkında bilgi verdi. Akkuş, şu ifadeleri kullandı; "Ortaklığımızın yeni projelerinden olan Alya Onist1’de 106 konut yer alıyor. Beylikdüzü’nde yıldızı parlayan Yakuplu- Gürpınar hattının en çok değerlenen bölgesi Kavaklı’de yükselen projemizi, yatırımcı profilinide hedefleyerek 1+1, 2+1, 3+1, 4+1,  4+2, 5+2, 6+2 büyüklükte,8 blokta toplam 106 konut olarak tasarladık. Fiyatların 384 bin TL’den başladığı projemizde daire büyüklükleri,56 metrekare ile 311 metrekarearasında değişiyor. Yatay mimarinin en modern örneğini oluşturan projemiz, sunduğu deniz manzarası ve donanımıyla da bölgedeki projelerden ayrışıyor. 3 farklı bloktan oluşan Alya Onist serisinin ilki olan projemizin devamı niteliğinde ola, 64 konuttan oluşan Alya Onist3’ün de temellerini attık. Alya Onist2’nin de çalışmalarına yakın zamanda başlayacağız"

Beylikdüzü’nün merkezinde

Beylikdüzü Kavaklı’da yer alan Alya Onist 1, merkezi lokasyonuyla yatırımcıları kendine çekiyor. Proje, okullar bölgesine 2 dakika, TEM bağlantı yoluna 7 dakika, E-5bağlantı yoluna 5 dakika, İDO iskelesine 2 dakika, Yaşam Vadisi’ne 2 dakika, toplu taşıma alternatiflerine 7 dakika, Büyükçekmece’ye 2 dakika, Ambarlı Limanı’na 4 dakika, en yakın eğitim kurumlarına 1 dakika,hastanelere 5 dakika uzaklıkta konumlanıyor. 

Modern şehircilik anlayışını yansıtıyor

Beylikdüzü Alya Onist 1 projesi yatay mimarinin en modern örneğini sunuyor. Proje az katlı yatay mimari konseptinde yer alan bahçeli daireleriyle geleneksel mahalle konseptinden izler içeriyor. 

Projede fitnesscenter, çocuk oyun alanı sauna, yüzme havuzu, basketbol ve futbol sahası gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. Proje ayrıca 7/24 güvenlik hizmetiyle de ayrıcalıklı yaşam alanlarının vazgeçilmesi olan kusursuz bir güvenlik donanımı sunuyor.

Web: http://www.akkusgayrimenkul.com/


projeye sor



Geri Dön