19 / 04 / 2024

my home el dokuma halı

my home el dokuma halı

Bahar temizliği ile birlikte evinizin dekorasyonunda ufak değişiklikler yapmak ya da evinizi baştan aşağı yenilemek istiyorsanız, Myhome Halı’nın avantajlı bahar kampanyasını kaçırmayın...

My Home'un el dokuması halıları ile eskiye dönüş!

Hazırlanacak koleksiyonun tarzına göre yünün toplanması, eğirmesi, boyanması ve dokunmasıyla Türk geleneklerinde büyük yer kaplayan el dokuması halıların her biri tam bir yıllık emekle ortaya çıkıyor.

Trend My Home Gayrimenkul İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend My Home Gayrimenkul İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Seyedadel Yaghoubı tarafından kuruldu.

My Home İstanbul Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Home İstanbul Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda Hicran Edemen tarafından kuruldu.

My Home Turizm Ve Servis Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu! 

My Home Turizm Ve Servis Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mansour Abdulra Almuhana ve Yağmur Ceylan Korkut ortaklığında kuruldu.

My Home Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

My Home Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Ahmed A.Ahmed Lail, Amin Ahmed Amin Ahmed Leel, Erkan Çakmak ve Muammer Çakmak ortaklığında kuruldu.

MY Home Architecture Tasarım ve Dekorasyın Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MY Home Architecture Tasarım ve Dekorasyın Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Yazıcı ve Muhammed Yusuf Özçelik ortaklığında kuruldu.

Ağaoğlu My Home Maslak güncel fiyat!

Ağaoğlu My Home Maslak güncel fiyat listesi 662 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler hemen yapılıyor...

Onurlu My Home satış ofisi!

Onurlu My Home satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Onurlu My Home Beylikdüzü projesinde konut ve ticaret alanları bulunuyor...

Onurum İnşaat'tan yeni proje: Onurlu My Home Beylikdüzü!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1, 3+1 olarak tasarlandığı Onurlu My Home Beylikdüzü projesi 10 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Ağaoğlu'nun My Home Sitesi'nin kamu alanları halka açılıyor!

Üsküdar Belediyesi, Ağaoğlu'nun Çengelköy'deki My Home isimli sitesinin kullandığı kamuya ait alanların kira bedelini ödememesi üzerine bu alanları halka açmak için harekete geçti.

My Home Maslak yüzde 35 faiz desteği!

My Home Maslak yüzde 35 faiz desteği kampanyası devam ediyor. Daire fiyatları 571 bin TL'den başlangıç gösteren projede 1+0'dan 4,5+1 dublekse kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Ağaoğlu My Home Maslak kampanyalı ödeme planı!

Ağaoğlu My Home Maslak kampanyalı ödeme planı kapsamında yüzde 0,57 faiz oranı ile 120 ay vade yapılıyor. Satışları devam eden proje TEM otoyoluna, 2. köprüye ve metroya yakın mesafede bulunuyor.

Ağaoğlu My Home Maslak peşinat kampanyası!

Toplam 786 adet daireden meydana gelen Ağaoğlu My Home Maslak peşinat kampanyası devam ediyor. 13 Şubat tarihi itibariyle başlayan kampanyanın 3 hafta sürmesi planlanıyor.

My Home Maslak Ağaoğlu kampanya detayları!

Dairelerin hemen teslim edildiği My Home Maslak Konutları 3 blok halinde inşa ediliyor. Projede 1+0'dan 4,5+1 dublekse kadar farklı seçenekler sunuluyor. İşte My Home Maslak Ağaoğlu kampanya detayları...

my home el dokuma halı Haberi

my home el dokuma halı

Baharın gelmesi ile birlikte evlerimizde de bir hareketlilik başladı… Bahar temizliği ile birlikte evinizin dekorasyonunda ufak değişiklikler yapmak ya da evinizi baştan aşağı yenilemek istiyorsanız, Myhome Halı’nın avantajlı bahar kampanyasını kaçırmayın. 


Sektördeki 50 yıllık tecrübesiyle trendleri belirleyen My Home Halı, birbirinden özel el dokuma halılarda, Nisan ayına özel %50 indirim fırsatı sunuyor… Baharın gelmesi ile birlikte, doğadaki canlılık evlerimizde, kullandığımız halılar ile kendini hissettirecek…


Tekstilden ayakkabıya, dekorasyondan aksesuarlara kadar her ürünün bir modası olduğu gibi halıda da her yıl farklı trendler dikkat çekiyor.


My Home Halı’nın tasarımcıları bu yıl, adını Türkmenistan’daki kaftanlardan alan İkat tarzı desenlerle, belirgin şekilleri olmayan eskitme desenlerin ön planda olacağını belirtiyor. My Home Halı’nın 2013 Bahar Koleksiyonu’nda, halılardaki ana renkler bej, gri ve toprak tonları… Bu klasik ana...