20 / 04 / 2024

my home fiyatları

my home fiyatları

Ağaoğlu My Home Maslak projesinde güncel daire fiyatları 408 bin liradan başlıyor!

My Home Turizm Ve Servis Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu! 

My Home Turizm Ve Servis Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mansour Abdulra Almuhana ve Yağmur Ceylan Korkut ortaklığında kuruldu.

My Home Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

My Home Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Ahmed A.Ahmed Lail, Amin Ahmed Amin Ahmed Leel, Erkan Çakmak ve Muammer Çakmak ortaklığında kuruldu.

MY Home Architecture Tasarım ve Dekorasyın Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MY Home Architecture Tasarım ve Dekorasyın Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Yazıcı ve Muhammed Yusuf Özçelik ortaklığında kuruldu.

Ağaoğlu My Home Maslak güncel fiyat!

Ağaoğlu My Home Maslak güncel fiyat listesi 662 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler hemen yapılıyor...

Onurlu My Home satış ofisi!

Onurlu My Home satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Onurlu My Home Beylikdüzü projesinde konut ve ticaret alanları bulunuyor...

Onurum İnşaat'tan yeni proje: Onurlu My Home Beylikdüzü!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1, 3+1 olarak tasarlandığı Onurlu My Home Beylikdüzü projesi 10 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Ağaoğlu'nun My Home Sitesi'nin kamu alanları halka açılıyor!

Üsküdar Belediyesi, Ağaoğlu'nun Çengelköy'deki My Home isimli sitesinin kullandığı kamuya ait alanların kira bedelini ödememesi üzerine bu alanları halka açmak için harekete geçti.

My Home Maslak yüzde 35 faiz desteği!

My Home Maslak yüzde 35 faiz desteği kampanyası devam ediyor. Daire fiyatları 571 bin TL'den başlangıç gösteren projede 1+0'dan 4,5+1 dublekse kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Ağaoğlu My Home Maslak kampanyalı ödeme planı!

Ağaoğlu My Home Maslak kampanyalı ödeme planı kapsamında yüzde 0,57 faiz oranı ile 120 ay vade yapılıyor. Satışları devam eden proje TEM otoyoluna, 2. köprüye ve metroya yakın mesafede bulunuyor.

Ağaoğlu My Home Maslak peşinat kampanyası!

Toplam 786 adet daireden meydana gelen Ağaoğlu My Home Maslak peşinat kampanyası devam ediyor. 13 Şubat tarihi itibariyle başlayan kampanyanın 3 hafta sürmesi planlanıyor.

My Home Maslak Ağaoğlu kampanya detayları!

Dairelerin hemen teslim edildiği My Home Maslak Konutları 3 blok halinde inşa ediliyor. Projede 1+0'dan 4,5+1 dublekse kadar farklı seçenekler sunuluyor. İşte My Home Maslak Ağaoğlu kampanya detayları...

Ağaoğlu My Home Maslak yüzde 1 peşinat kampanyası!

Teslimleri hemen yapılan Ağaoğlu My Home Maslak yüzde 1 peşinat kampanyası devam ediyor. Toplam 786 adet daireye yer verilen projede 0,47 faiz oranı ile 60 ay vade yapılabiliyor.

Ağaoğlu İnşaat My Home Maslak kampanyası!

My Home Maslak'ta yer alan dairelerin fiyatları 571 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projenin TEM otoyoluna ve 2. köprüye bağlantısı bulunuyor. İşte Ağaoğlu İnşaat My Home Maslak kampanyası...

my home fiyatları Haberi

my home fiyatları

Ağaoğlu My Home Maslak projesinde 77 ila 117 metrekarelik 1 oda 1 salon evlerin fiyatları 408 bin liradan başlıyor, 539 bin liraya kadar çıkıyor. 94 ila 105 metrekarelik stüdyo daireler 449 bin liradan başlayıp, 487 bin liraya kadar yükselen fiyatlardan alıcı buluyor. Alanları 104 ile 148 metrekare arasında olan 2 oda 1 salon evlerin fiyatları 548 bin lira ile 746 bin lira arasında. 127 ila 257 metrekarelik 3 oda 1 salon evler 625 bin liradan başlayıp, 1 milyon 362 bin liraya kadar yükselen fiyatlarla satılıyor. 314 ve 315 metrekare olarak tasarlanan 4,5+1 dairelerin fiyatı 1 milyon 850 bin liradan başlıyor ve 1 milyon 903 bin liraya kadar yükseliyor. 351 metrekarelik 4 oda 1 salon dubleks daireler ise 2 milyon...