20 / 04 / 2024

my home halı

my home halı

My Home Halı’nın tasarımcıları bu yıl, turkuazdan limon sarısına, nar çiçeğinden parlak yeşile kadar görmeye çok alışık olmadığımız renklerdeki halıların evimize gireceğini belirtiyor...

Myhome Halı'dan özel el dokuma halılarda indirim fırsatı!

Bahar temizliği ile birlikte evinizin dekorasyonunda ufak değişiklikler yapmak ya da evinizi baştan aşağı yenilemek istiyorsanız, Myhome Halı’nın avantajlı bahar kampanyasını kaçırmayın...

My Home'un el dokuması halıları ile eskiye dönüş!

Hazırlanacak koleksiyonun tarzına göre yünün toplanması, eğirmesi, boyanması ve dokunmasıyla Türk geleneklerinde büyük yer kaplayan el dokuması halıların her biri tam bir yıllık emekle ortaya çıkıyor.

Enza Home halı ve kilimlerde fiyatları indirdi! Online’a özel yüzde 20 indirim.. Enza Home 25 Ekim 2022 fiyat listesi

Enza Home halı&kilim ve aydınlatma ürünlerinde yüzde 20 indirim yaptı. İşte indirimli ürünler ve fiyat listesi..

My Home İstanbul Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Home İstanbul Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda Hicran Edemen tarafından kuruldu.

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde yüzde 20’ye varan indirime girdi! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde indirim kampanyası düzenliyor. Yüzde 15 ila 20 arasında değişen indirim fırsatlarıyla birbirinden şık tasarımlar alıcılarını bekliyor. İşte Enza Home’un indirimli fiyat listesi. 

My Home Turizm Ve Servis Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu! 

My Home Turizm Ve Servis Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mansour Abdulra Almuhana ve Yağmur Ceylan Korkut ortaklığında kuruldu.

My Home Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

My Home Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Ahmed A.Ahmed Lail, Amin Ahmed Amin Ahmed Leel, Erkan Çakmak ve Muammer Çakmak ortaklığında kuruldu.

MY Home Architecture Tasarım ve Dekorasyın Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MY Home Architecture Tasarım ve Dekorasyın Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Yazıcı ve Muhammed Yusuf Özçelik ortaklığında kuruldu.

Ağaoğlu My Home Maslak güncel fiyat!

Ağaoğlu My Home Maslak güncel fiyat listesi 662 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler hemen yapılıyor...

Onurlu My Home satış ofisi!

Onurlu My Home satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Onurlu My Home Beylikdüzü projesinde konut ve ticaret alanları bulunuyor...

Onurum İnşaat'tan yeni proje: Onurlu My Home Beylikdüzü!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1, 3+1 olarak tasarlandığı Onurlu My Home Beylikdüzü projesi 10 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Ağaoğlu'nun My Home Sitesi'nin kamu alanları halka açılıyor!

Üsküdar Belediyesi, Ağaoğlu'nun Çengelköy'deki My Home isimli sitesinin kullandığı kamuya ait alanların kira bedelini ödememesi üzerine bu alanları halka açmak için harekete geçti.

My Home Maslak yüzde 35 faiz desteği!

My Home Maslak yüzde 35 faiz desteği kampanyası devam ediyor. Daire fiyatları 571 bin TL'den başlangıç gösteren projede 1+0'dan 4,5+1 dublekse kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Ağaoğlu My Home Maslak kampanyalı ödeme planı!

Ağaoğlu My Home Maslak kampanyalı ödeme planı kapsamında yüzde 0,57 faiz oranı ile 120 ay vade yapılıyor. Satışları devam eden proje TEM otoyoluna, 2. köprüye ve metroya yakın mesafede bulunuyor.

Ağaoğlu My Home Maslak peşinat kampanyası!

Toplam 786 adet daireden meydana gelen Ağaoğlu My Home Maslak peşinat kampanyası devam ediyor. 13 Şubat tarihi itibariyle başlayan kampanyanın 3 hafta sürmesi planlanıyor.

my home halı Haberi

my home halı


Yaz mevsiminin kendini hissettirmeye başladığı şu günlerde vitrinler de rengarenk görüntüsüyle dikkat çekmeye başladı. 80’li yıllarda oldukça moda olan florasan yani neon renkler bu yazın da vazgeçilmezleri arasına şimdiden girdi. Ayakkabı, kıyafet ve aksesuarların modası tabii ki evlerin dekorasyonunda da etkisini gösteriyor. Evimizde büyük yer kaplayan halılarda kış aylarında tam bir eskiye dönüş yaşanırken bugünlerde ise bu eskiye dönüş neon renklerle birleşerek evlere renk katıyor.


Hazırlanacak koleksiyonun tarzına göre yünün toplanması, eğirmesi, boyanması ve dokunmasıyla Türk geleneklerinde büyük yer kaplayan el dokuması halıların her biri tam bir yıllık emekle ortaya çıkıyor. My Home Halı sektördeki 50 yıllık tecrübesiyle bu yılın tasarımlarında yine öncülüğünü sürdürüyor ve geleneksellikle yeni trendlerin birleştiği farklı bir koleksiyon sunuyor. Firmanın tasarımcıları bu yıl yaz aylarında mobilyalar...