23 / 04 / 2024

N Cadde Esenyurt satılık ofis

N Cadde Esenyurt satılık ofis

Esenyurt N Cadde fiyat listesi minimum 167 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 112 adet home ofis ve ticari alanlardan oluşan proje Beylikdüzü Esenyurt'ta hayata geçirildi...

Esenyurt N Cadde satılık ofis!

Esenyurt N Cadde projesi Özyurtlar İnşaat girişimiyle Esenyurt bölgesinde yükseliyor. Ncadde Özyurtlar teslim tarihi olarak 24 ay sonrası belirtiliyor. Proje ödeme planına göre banka kredisi kullanılabiliyor...

N Cadde ödeme planı!

N Cadde ödeme planı kapsamında detaylar fiyat ve teslim tarihi bilgisiyle beraber haberimizde yer alıyor

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'ün temeli atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Cadde Bakırköy projesinin temeli atıldı. 96 adet konutun yer aldığı Cadde Bakırköy projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

Nota Residence Esenyurt ön satışta! 189 bin TL'ye!

İstanbul’un en hızlı gelişen ve her geçen gün değer kazanan bölgesi Esenyurt’ta yeni bir yaşam alanı yükseliyor. Özyurtlar güvencesiyle Neyzen İnşaat, Esenyurt’ta Nota Residence'ı hayata geçiriyor.

N Logo Esenyurt teslim tarihi!

N Logo Esenyurt teslim tarihi 2018 yılı Haziran ayı olarak belirtiliyor. 7 blok şeklinde tasarlanan projede konutların büyüklükleri 40 metrekare ile 175 metrekare arasında değişiyor.

Yabancı yatırımcının ilgisi Esenyurt ve Beylikdüzü'nde konut fiyatlarını artırıyor!

İstanbul merkezi Taksim'e 32 kilometre mesafedeki Esenyurt'ta 20 binin üzerinde, Beylikdüzü'nde 10 binin üzerinde konutun inşaat ve satışı sürüyor. Yabancı yatırımcı da bölgeye ilgi duyuyor. Bu da konut fiyatlarını yükseltiyor.

Ispartakule Bizim Evler 6'nın cadde mağazaları açılıyor!

Ispartakule’nin Merkezinde, gökkuşağı renkleriyle bezenen, yüksek standartlara sahip yaşam merkezi Bizim Evler 6’da konutlar teslime yaklaşırken, cadde mağazalarının yer aldığı ticari üniteler Ocak ayı itibariyle hizmete giriyor.

Esenyurt Kadın Dayanışma Derneği açıldı!

Esenyurt Belediyesi Başkan Danışmanı Çiçek Karakoç’un Başkanlığını yaptığı Esenyurt Kadın Dayanışma Derneği Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Eşi Rabia Kadıoğlu ‘nun katılımı ile açılışı yapıldı.

N Şehir Esenyurt satılık!

Toplam 678 adet konuttan meydana gelen N Şehir Esenyurt projesinde satılık 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Projede teslimler satış sonrasında hemen gerçekleşiyor.

N City Esenyurt'ta 2+1'ler 199 bin TL!

Esenyurt'un merkezinde hayata geçen N City Esenyurt projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri bulunuyor. Özyurtlar İnşaat tarafından inşa edilen N City Esenyurt'ta 2+1'ler 199 bin TL'den başlıyor...

Esenyurt Belediyesi kışla mücadele ekipmanlarını hazırladı!

Esenyurt Belediyesi kar ile mücadele için hazırlıklarını tamamladı. Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol Bakım ve Onarım Şefliği, ilçede tüm cadde ve sokaklarda belirlenen noktalarda kışla mücadele araç ve ekipmanlarını 7/24 hazır tutuyor.

N Şehir Esenyurt ödemeleri!

N Şehir Esenyurt ödemeleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Banka kredisi ile vadelendirme imkanı bulunan N Şehir projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

N City Esenyurt'ta anahtar teslimleri başladı!

Özyurtlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen N City Esenyurt'ta anahtar teslimleri başladı. Projede yer alan daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve teras şeklinde tasarlandı.

Özyurtlar ‘dan Esenyurt'a ‘N’ markalı yeni bir proje!

Özyurtlar İnşaat Esenyurt’ta ‘N’ serisine yeni bir proje daha eklemeye hazırlanıyor. 2015 ilkbaharında satışa sunulması planlanan yeni projede metrekare fiyatlarının 2 bin 500 TL‘den başlaması planlanıyor…

Özyurtlar İnşaat Ncity Esenyurt’u Ekim sonunda teslim ediyor!

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt’ta hayata geçirdiği NCity Esenyurt’u söz verdiği tarihten sekiz ay önce sahiplerine teslim ediyor. NCity Esenyurt’ ta daire teslimleri Ekim ayının sonunda başlıyor...

N Cadde Esenyurt satılık ofis Haberi

N Cadde Esenyurt satılık ofis

Esenyurt N Cadde fiyat listesi bilgileri öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Proje 7 bin metrekare arsa büyüklüğüne sahip.


Beylikdüzü Esenyurt'ta yükselen N Cadde, Özyurtlar İnşaat imzası taşıyor. Proje 16 katlı tek blok olarak planlandı.


Toplam 112 adet 1 oda 1 salon home ofislere yer verilen N Cadde Esenyurt, lokasyon olarak  Marmara Park AVM'ye 6 dakika,Atatürk Havalimanı'na 18 dakika ve Esenyurt Devlet Hastanesi'ne 2 dakika uzaklıkta bulunuyor.


Esenyurt N Cadde fiyat listesi


Esenyurt N Cadde fiyat listesi 167 bin TL'den başlıyor ve maksimum 183 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projedeki home ofisler 70 ve 75 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.



Özyurtlar İnşaat NCadde iletişim


Telefon: 444 4 027

Web adresi: www.ncadde.com 

Gizem...