29 / 03 / 2024

N tepe Konutları Ortahisar satılık

N tepe Konutları Ortahisar satılık

Ntepe Konutları Trabzon fiyat listesi 3+1'lerde 300 bin TL'den başlıyor. Ntepe Konutları Trabzon projesinde 116 daire yer alıyor...

Konya Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışta! Yeni proje!

Konya'nın en gözde merkezlerinden biri olan Gazze Caddesi'nde yükselen Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışa çıkıyor. İşte ayrıntılar...

Tekirdağ Büyükşehir kentsel dönüşüm konutlarının yapımı için ihaleye çıkıyor! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı kentsel dönüşüm konutları kapsamında 4 normal katlı 2 adet binanın yapımı için ihaleye çıkıyor.

Kağıthane'deki kentsel dönüşüm konutları Ocak'ta teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Kağıthane'deki kentsel dönüşüm konutları Ocak'ta teslim edileceğini söyledi.

Elinde euro olanlar hemen baksın! Tepe nokta şimdi göründü! Euro tam olarak bu kadar olacak

Euro kurunda yükselişler devam ederken son dakika yorum Barclays ve Deutsche Bank'tan geldi. Barclays ve Deutsche Bank euro için tepe noktayı açıkladı. Elinde euro olanlar hemen baksın, euro tam olarak bu kadar olacak.

Bartın'da konutları su altında kalacaklar için 102 yeni konut yapılıyor! 2023'ün ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Bartın'da Kozcağız Barajı'nın faaliyete geçmesiyle konutları su altında kalacak köylüler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından her biri 3 oda 1 salon müstakil daireden meydana gelen 102 Tarımköy Konutu inşa ediliyor.

Kahramanmaraş'ta Tekke Kentsel Dönüşüm Konutları tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Kurtlar ve Saçaklızade'de kentsel dönüşüm projesi dahilinde inşa edilen konutlar 2022'nin başında teslim edilecek.

Melikgazi kentsel dönüşüm konutları sahiplerini buldu!

İlçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Melikgazi Belediyesi, Kazım Karabekir Mahallesindeki kentsel dönüşüm konutlarının kura çekilişini gerçekleştirdi.

Bartın'daki konutların inşaatı başlıyor!

Bartın'da selin etkili olduğu bölgelerde inceleme yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  sel nedeniyle evleri kaybeden vatandaşlar için kısa sürede konutların inşa edileceğini dile getirdi. 

Kocasinan Dönüşüm Konutları'nın kura çekimi büyük yankı uyandırdı!

Kocasinan Belediyesi’nin Yunus Emre Mahallesi’nde hayata geçirdiği Kocasinan Dönüşüm Konutları'nın kura çekimi büyük yankı uyandırdı...

Kocasinan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak'ta!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın en büyük Kentsel Dönüşüm Projeleri arasında yer alan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek.

Erzurum'da kentsel dönüşüm konutları hak sahiplerine verildi!

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında yapılan konutlar hak sahiplerine teslim edildi. Veyisefendi Mahallesi'nde inşası tamamlanan 96 konut ve 7 iş yeri için anahtar teslim töreni gerçekleşti. 

Tarsus İmar'ın toplu konutları için kat kurası çekildi!

Mersin’de Tarsus İmar Limited Şirketi tarafından yapımına başlanan, toplu konutların kat kurası, noter huzurunda çekildi.

Derince’de kentsel dönüşüm konutları yükseliyor!

Derince Belediyesi'nce hayata geçirilen 418 daire ve 17 işyerinden meydana gelen Yenikent Mahallesi’nde bulunan kentsel dönüşümün başlangıcı olan Araptepe Konutları’nda inşaat hızla devam ediyor.

N tepe Konutları Ortahisar satılık Haberi

N tepe Konutları Ortahisar satılık


Ntepe Konutları projesi Trabzon Ortahisar'da Hasselim İnşaat tarafından hayata geçirildi. Ntepe Konutları Trabzon projesi yedi blokta 116 daireden meydana geliyor.


Daire teslimlerinin hemen yapıldığı Ntepe Konutları Trabzon projesinde peşin ödemeler yapılıyor. Ntepe Konutları Trabzon'da 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.


Ntepe Konutları Trabzon fiyat listesi kapsamında 3+1 daireler 300 bin TL ile 370 bin TL, 4+1 daireler 350 bin TL ile 420 bin TL arasında değişiyor.


Ntepe Konutları Trabzon'da yüzme havuzu, fitness, sauna, çocuk oyun alanı, spor alanları, kapalı otopark gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.



Tel: 0462 333 80 00 

Web: http://www.hasseliminsaat.com/

Gülcihan...