26 / 04 / 2024

N Town

N Town

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen N Town projesi 3 blok halinde Esenyurt'ta hayata geçiyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Özyurtlar İnşaat ile 39 bin kişi N'lerde yaşamayı seçti!

Özyurtlar İnşaat bu gün kadar hayata geçirdiği projelerinde 39 bin kişiyi ev sahibi yaptı. Şimdi de N City, N Merkez, N Town ve N Şehir projelerinde 2 bin kişiye evlerini teslim ediyor.

Sakarya Best Town Residence satışta! Yeni proje

Asmolen Yapı İnşaat tarafından inşa edilen "Best Town Residence" projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 164 daire ve 7 işyeri inşa ediliyor.

Town Yapı İmar İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Town Yapı İmar İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ethem Alper tarafından kuruldu.

Whıte Town İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Whıte Town İnşaat Limited Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Kenan Sarı tarafından kuruldu.

Nef Özge Günaydın'ın 'Rhinos Back in Town' isimli sergisine sponsor oldu! 

Özge Günaydın'ın "Rhinos Back in Town" isimli kişisel sergisi 20 Mart Cuma günü, Nef’in ana sponsorluğunda sanatseverlerle buluşacak. Sergi, Maslak-Masterpiece Hall’da 20 Nisan 2020'e kadar her gün 11:00-20:00 saatlerinde açık olacak...

Güney Afrikalı Müslümanlardan kentsel dönüşüm protestosu!

Müslümanlar, tarihi mahallelerini, kentsel dönüşüme karşı korumak için Cape Town'da protesto gösterisi düzenledi...

Kıbrıs Town Houses projesi Sign of the City Awards'ın finalinde!

Kıbrıs Developments tarafından Alsancak’ta hayata geçirilen Türkiye'nin en prestijli gayrimenkul yarışması Kıbrıs Town Houses projesi Sign of the City Awards 2018'de 3 dalda finale kaldı.

Good Music in Town konserleri 2017'de de Omia İnşaat sponsorluğunda sürecek!

Omia İnşaat, güçlü sermaye yapısı ile Özcan Aktaç'ın yönetim kurulu başkanlığı ve Murat Aksu'nun yönetim kurulu üyeliği ile kuruldu.Omia İnşaat sponsorluğunda düzenlenen Good Music in Town konserleri 2017 yılında da efsanelerle devam edecek.

Hill Town 11 Residence fiyatları 431 bin TL'den başlıyor!

Yamaç Yapı, Levent’in komşusu Çeliktepe’de yeni ve modern bir residence projesine imza atıyor.Yamaç Yapı, yılların getirdiği tecrübe ve güvenle Hill Town 11 projesini Çeliktepe’de hayata geçiriyor.

Kentsel dönüşüm, İstanbul için büyük bir fırsat!

Kentsel Dönüşüm, başta İstanbul olmak üzere tam gaz ilerliyor. Yabancı marka şehirleri bir kez da göz önüne getirirsek bu şehirlerin her birinde “Old Town” olarak adlandırdığımız bölgelerde o şehrin kültürel dokusu bir şekilde korunuyor.

İksir Sema Aydın, İksir Resort Town isimli kasaba kurdu!

İksir Sema Aydın, 24 yıl matematik öğretmenliği ve idarecilik yaptıktan sonra doğduğu topraklara geri döndü ve kendi kasabasını kurdu. Evet, yanlış okumadınız. Evini değil, kasabasını.

İksir Resort Town’da Doğanın Hediyeleri paneli düzenlendi!

İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası’nda, ‘Doğanın Hediyeleri’ konulu panel geçtiğimiz günlerde düzenlendi.

Town Center AVM bayramda açık mı?

Town Center AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Town Center AVM bayramda açık mı?Town Center AVM bayramda kaça kadar açık? Town Center AVM bayramda kaçta açılacak?

İksir Resort Town Babalar Günü kampanyası 2015!

İksir Resort Town, babalarına asla unutamayacakları bir Babalar Günü Hediyesi planlayanlara özel seçenekler sunuyor. Babalar ve çocukları doğanın büyüleyici detayları arasında birlikte geçirebilecekleri bir tatilde bir araya getirmeyi hedefliyor.

N Town Haberi

N Town

N Town projesi Esenyurt'ta hayata geçiyor. Projede yer alan konutlar TEM Otobanı'na yakın konumutla hastane, okul, havaalanı, belediye gibi önemli yerlere anın konumuyla dikkat çekiyor.


11 bin 709 metrekare arsa alanı üzerine yayılanN Town projesi Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede 72 konut ve 42 ticari alan yer alıyor.


3 blok halinde hayata geçen projede avm, cafeler, restoranlar, otopark, güvenlik, şehir parkları, çocuk oyun alanları, fitness center, spor alanları bulunuyor. 


Özyurtlar N Town'da sınırlı sayıda daire fırsatı!

Özyurtlar N Town'da sınırlı sayıda daire fırsatı devam ediyor. Projede yer alan 3+1 daireler 349 bin TL'den satışa sunuluyor. Projedeki dairelerin teslimi hemen yapılıyor. 


Özyurtlar N Town Esenyurt iletişim

Telefon: 444 40 27-0850 460 27 27

Web Adresi: http://www.n-town.net/

Merve...