25 / 04 / 2024

Kıbrıs Town Houses projesi Sign of the City Awards'ın finalinde!

Kıbrıs Town Houses projesi Sign of the City Awards'ın finalinde!

Kıbrıs Developments tarafından Alsancak’ta hayata geçirilen Türkiye'nin en prestijli gayrimenkul yarışması Kıbrıs Town Houses projesi Sign of the City Awards 2018'de 3 dalda finale kaldı.



Blue Way Group’un ödüllü markası Kıbrıs Developments'in hayata geçirdiği Kıbrıs Town Houses projesi, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün en prestijli yarışması olan “Sign of the City Awards’da (SotCA)” 3 kategoride finale kaldı.

Kıbrıs Postası Gazetesi'nde yer alan habere göre, kendi alanında büyük bir başarıya imza atan Kıbrıs Town Houses, “En İyi Konut”, “En Yeşil Bina” ve “En İyi Pazarlama Kampanyası” kategorilerinde Türkiye’nin devleri ile birlikte finalde yarışacak.

Hürriyet’in öncülüğünde bu yıl beşincisi gerçekleştirilen “Sign of the City Awards 6 Kasım'da düzenlenecek. Gayrimenkul sektörünün prestij ödüllerinin verileceği ve önde gelen sektör temsilcilerinin yoğun katılım göstermesinin beklenen “SotCA 2018 Ödül Töreni” için geri sayım başladı.

Konuyle ilgili açıklamalarda bulunan Kıbrıs Developments Proje Tasarımı ve Pazarlama Bölümü Direktörü Harper Özbirim, Kıbrıs Town Houses projemizi Kıbrıs’tan, Kıbrıs’ın yerel mimarisinden, komşuluk ilişkilerinden, gelenek, göreneklerinden ve kültürel ilişkilerinden ilham alarak tasarladık. Projelerimizi tasarlarken dünya standartlarını örnek alan, çevremize ve kültürümüze uyumunu sürdürülebilir kılmak için geleceğe de uyumlu projeler üretme hedefindeyiz. Ayrıca böylesi prestijli yarışmalara başvurmayı da kendimize bir görev olarak alıyoruz çünkü bu vesile ile hem sektör, hem de kendimizle yarışıp kalite çıtasını sürekli yükseltmeyi amaçlıyoruz” açıklamasında bulundu.

kibris.town


Geri Dön