07 / 05 / 2024

N5 Suites oturmadığın dönemde kirala kampanyası

N5 Suites oturmadığın dönemde kirala kampanyası

ÖZYURTLAR İnşaat tarafından, Esenyurt'ta otel - rezidans konseptinde inşa edilen N5 Suites' te 'Oturmadığın dönemde kirala' yöntemi uygulanacak. Projede daire fiyatları 190 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Kentsel dönüşümde taşlar yerine oturmadı! Vatandaş bu dört soruna cevap bekliyor!

Emlakjet kentsel dönüşüm ile İlgili anket sonuçlarını yayınladı, sonuçlarda dikkat çekici detaylar ortaya çıktı. Kentsel dönüşümde taşlar yerine oturmadı, bu dört soruna cevap bekleniyor...

Analistler resmen böyle uyardı: Sakın altın almayın kardeşim, almayın

Altın fiyatlarının düşmesinin ardından yatırımcılar da altın alıp almayacakları konusunda kararsız kaldı. Ancak analistler ısrarla şu anda alım fırsatının tam olarak yerine oturmadığını söylüyor.

Oturmadıkları evin kirasını ödüyorlar: Öğrencilerin kira ve yurt sorunları!

Uzaktan eğitim süreciyle birlikte memleketlerine giden öğrenciler, oturmadıkları halde ev kiralarını ve yurt ücretlerini ödüyor. Öğrenciler, konuya ilişkin çözüm bekliyor.

The Superior Suites ön talep topluyor!

Kordon İstanbul projesinin 3. Etabı olan The Superior Suites ön talep topluyor. Proje Belgrad Ormanı yakınlarında yükseliyor.

Yaşadığınız binanın güvenli olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Türkiye’de 6,8 milyon riskli yapı yer alıyor. Vatandaşlar güvenli bir binada oturup oturmadığını öğrenmek için belediyelere ya da serbest çalışan inşaat mühendis bürolarına başvuru yapmalı. Bina risk tespitinde kapsamlı bir analiz 4 bin 500 TL ile 15 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Binali Yıldırım nerede oturuyor?

İzmir Milletvekili Yıldırım, İBB Başkanlığı seçimlerinin ardından ilk işinin Çankaya Köşkü'nden taşınmak olacağı yönündeki haberleri yalanlayarak, kendisinin hiçbir zaman Çankaya Köşkü'nde oturmadığını söyledi...

 Modda Suites Bayraklı’nın çehresini değiştiriyor!

Ontan İnşaat Satış ve Pazarlama Direktörü Özgür Güzel, projelerinde sadelik, huzur ve güven döneminin başladığını açıkladı ve  “Modda Suites’te bunu ön plana çıkardık” dedi.

Seba Suites : Şehri yaşamanın yeni adresi!

Toplam 144 konut ve 23 ticari birimden meydana gelen Seba Suites projesi "Şehri yaşamanın yeni adresi!" sloganıyla basına tanıtılıyor. Projede fiyatlar metrekare bazında 8 bin TL'den başlıyor.

Seba Suites yarın satışta! Yeni Proje!

Toplam 144 adet daireden meydana gelen Seba Suites Kağıthane projesi İstanbul Avrupa Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde inşa ediliyor.  Kağıthane Seba Suites yarın satışa çıkıyor.

Ottomare Suites'te 74 gayrimenkulün ihalesi 13 Şubat'a ertelendi!

İstanbul Bakırköy Sahil Yolu üzerinde yer alan Ottomare Suites'te 74 gayrimenkulün satış tarihi ertelendi. Taşınmazların satış bedeli 74 milyon 417 bin TL olarak belirlendi.

İva Yapı, İva Flats ve İva Suites ile Kağıthane'ye imzasını atıyor!

Kağıthane'de inşa ettiği projelerle sektöre hızlı bir giriş yapan İva Yapı'nın İva Flats ve İva Suites projelerinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

N5 Suites projesinde teslim heyecanı!

Özyurtlar İnşaat, N5 SuitesOtel+Residence projesini yatırımcısıyla buluşturuyor N5 Suites projesinde teslim heyecanı başladı.

Çerkezköy Hawthorn Suites By Wyndham'ın lansmanı yapıldı!

Hawthorn Suites By Wyndham Çerkezköy Genel Müdürü Boğaç Yılmaz, Çerkezköy ve Kapaklı’da görev yapmakta olan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Yılmaz, “Hawthorn Suıtes By Whyndham’ın, 87 metrekarelik 1+1 odaları, 45 metrekarelik 1+0 odaları ve ofis seçenekleri bulunmaktadır''dedi.

N5 Suites oturmadığın dönemde kirala kampanyası Haberi

N5 Suites oturmadığın dönemde kirala kampanyası

ÖZYURTLAR İnşaat tarafından, Esenyurt'ta otel -rezidans konseptinde inşa edilen N5 Suites'te 'Oturmadığın dönemde kirala' yöntemi uygulanacak. Buna göre N5 Suites'ten ev alanlar kullanmadıkları dönemde dairelerini otel şartlarında aylık 3 bin liradan başlayan fiyatlarla kiraya verebilecek. Projede yer alan son 90 daire 169 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Daire alanlar yüzde 30 peşinat verip borcun kalan yüzde 70'lik kısmını ev tesliminde ödeyebiliyor. 


15 kattan oluşan N5 Suites'de 134'ü otel odası, 187'si rezidans daire, 8'i dükkan olmak üzere toplam 329 bağımsız bölüm bulunuyor. 


Seda Tabak/ Sabah...