02 / 05 / 2024

Nabucco Gas Pipeline International GMBH

Nabucco Gas Pipeline International GMBH

Nabucco Doğal Gaz Boru Hattı İnşaatı ve İşletmeciliği Limited Şirketi, Nabucco Gas Pipeline International GMBH tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Mart'ta kuruldu.

Art Az Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Az Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Alvan Gasımov, Asıf Nasırov, Cezmi Aysoy ve Hakan Aycan ortaklığında kuruldu.

Asba Desıgn Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Asba Desıgn Mimarlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Ashkan Khazaeean, Bılal Mahmoud Oantıgas ve Salım Pantıgas ortaklığında kuruldu.

Gas Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gas Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50  bin TL sermaye bedeli  ile FATMA Sedef    Güllüoğlu tarafından kuruldu.

Hasgem Elektrik Mekanik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hasgem Elektrik Mekanik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 240 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Gasım tarafından kuruldu.

Gas Process Engineering Endüstriyel Hizmetler Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gas Process Engineering Endüstriyel Hizmetler Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Urhan ve Kemal Urhan ortaklığında kuruldu.

Petroleum Consultants Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Petroleum Consultants Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehralı Gasımov tarafından kuruldu. 

Key Oıl And Gas Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Key Oıl And Gas Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Yıldız tarafından kuruldu. 

Erc Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Erc Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Aynur Gasımova imzasıyla kuruldu.

Bosch portföyüne GAS 18 V-LI akülü el süpürgesini ekledi!

Bosch Elektrikli El Aletleri Professional el süpürgesi portföyüne ağır toz ve kirler için yüksek çekme gücüne sahip GAS 18 V-LI akülü el süpürgesini ekledi.

Erzurum Asri Mezarlığa ek hizmet binası yapılacak!

Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü tarafından yapılacak olan ek hizmet binasında bekleme salonları, daha büyük bir mescit, gasılhaneler, bilgi işlem ve danışma birimleri yer alacak

ETADER Gas&Power Network Fuarı'na katılacak!

Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği (ETADER), 2-5 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan Gas&Power Network Fuarı'na katılıyor. Fuar Petroleum İstanbul 2015 Fuarı ile eş zamanlı olarak gerçekleşecek.

Taner Yıldız: AB'nin TANAP'a bakışından memnunuz!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, AB Enerji Komisyonu Başkan Yardımcısının, "Nabucco'da düştükleri hataya TANAP'ta düşmeyecekleri" açıklamasını memnuniyetle karşıladığını belirtti..

Maros Sefcovic: GGK’nın inşasında çok yakın çalışmak istiyoruz!

Maros Sefcovic Türkiye ile en kısa zamanda yüksek düzeyli enerji diyaloğu başlatmayı istediklerini dile getirerek “Geçmişten de ders alarak Nabucco Projesi’ndeki yanlışları tekrarlamak istemiyor ve GGK’nın inşasında çok yakın çalışmak istiyoruz” dedi.

Nabucco Gas Pipeline International GMBH Haberi

Nabucco Gas Pipeline International GMBH

Nabucco Doğal Gaz Boru Hattı İnşaatı ve İşletmeciliği Limited Şirketi, Nabucco Gas Pipeline International GMBH tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu. 


Nabucco Doğal Gaz Boru Hattı İnşaatı ve İşletmeciliği Limited Şirketi iş konusu; Türkiye'de çevresel etki değerlendirilmesinde bulunulması Türkiye'de nabbuco doğal gaz boru hattı ismiyle bilinen proje kapsamında Bulgaristan Romanya ve Macaristan'dan geçerek Türkiye'den Avusturya'ya giden doğal gaz boru hattıyla ilgili taşınmazların satın alınması.


Nabucco Doğal Gaz Boru Hattı İnşaatı ve İşletmeciliği Limited Şirketi adres: 1. Levent Lale Sokak,...