18 / 04 / 2024

Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi nerede

Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi nerede

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nin inşaatını tamamladı.

Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'ni hizmete açıyor.

Balkan Damlapark'ta son fırsat!

Balkan Damlapark, Karnur İnşaat tarafından Bursa’nın hızla gelişen bölgesi Balkan, Naim Süleymanoğlu Caddesin'de yükseliyor. Balkan Damlapark projesinde son dairenin satışı devam ediyor. 

TOKİ’den Edirne Süloğlu’na 120 sosyal konut!

TOKİ'nin Edirne’de yapacağı sosyal konut(ucuz konut) projelerinde yer alan dairelerin detayları bir bir netleşti. TOKİ’nin Süloğlu projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurabilirim? İşte detaylarıyla TOKİ Edirne Süloğlu 2022 sosyal konut projesi...

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Hüseyin Gül tarafından kuruldu.

Yeni Yüzyıl İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Yüzyıl İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi Bağcılar'da Cüneyt Süleymanoğlu ve Muhsin Keleş ortaklığında kuruldu.

3b Süleymanoğlu Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3b Süleymanoğlu Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Burak Süleymanoğlu ve Osman Süleymanoğlu ortaklığında kuruldu.

Hj Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hj Yapı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Süleymanoğlu ve Jamal Hazam Adam ortaklığında kuruldu.

İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu yeni şirket kurdu!

Mücevher sektörünün önemli isimlerinden İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, gayrimenkul sektörüne atıldı. İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, Gençoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi isminde 1 milyon TL yatırım bedeliyle yeni şirket kurdu. 

Sayem Elektrik İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayem Elektrik İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Süleymanoğlu tarafından kuruldu.

Hsj Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Hsj Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hamit Süleymanoğlu ve Husaın Jobirov ortaklığında kuruldu.

Sözeroğlu Yapı Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sözeroğlu Yapı Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi  Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile  Polat Sözeroğlu Hasan ve Sözeroğlu tarafından kuruldu.

Trust Tradıng Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Tradıng Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hamit Süleymanoğlu ve Nageb Ahmad Ism Al-Saeedy ortaklığında kuruldu.

Esenyurt'ta Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi açıldı! 

Esenyurt Belediyesi tarafından Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde inşa edilen Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi hizmete açıldı. 

Hera Yapı Malzemeleri Elektrik Yedek Parça Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hera Yapı Malzemeleri Elektrik Yedek Parça Nakliye Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Harum Süleymanoğlu tarafından kuruldu.

Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi nerede Haberi

Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi nerede

Yıldırım Belediyesi’nin vizyon projesi olan, elde ettiği başarılarla dünya spor tarihine geçerek ülkenin gururu olan ve geçtiğimiz sene hayatını kaybeden Naim Süleymanoğlu’nun isminin yaşatılacağı Türkiye’nin en büyük spor kompleksi Yıldırım’da açılacak. Yıldırım Belediyesi'nde yer alan habere göre, kaba inşaatı tamamlanan, çevre düzenlemesi, altyapı ve teknik çalışmaları ise bitme noktasına gelen dev spor kompleksi Yıldırım’ın dünyaya açılan kapısı olacak. Yiğitler Mahallesi’nde Ankara Yolu'na cepheli bölgede, 7 bin 919 metrekare bina taban alanı, 22 bin 515’i inşaat alanı olmak üzere, 34 bin metrekarelik alanda hayata geçirilen tesis, tamamlandığında ‘Türkiye’nin en büyük spor kompleksi’ olma ünvanına sahip olacak. Tesisin içerisinde 2 bin 500 seyirci kapasiteli çok amaçlı spor salonunun yanı sıra, yarı olimpik yüzme havuzu, jimlastik salonu, bireysel oyun salonları, fitness merkezi,...