29 / 03 / 2024

Naomi Campbel

Naomi Campbel

Efsane top model Naomi Campbell İspanya'ya bağlı Ibiza Adası'nda tatil yaparken paparazzilere yakalandı

Vladislav Doronin Rusya'daki evini satıyor!

Ünlü süper model Naomi Campbell’ın eski sevgilisi Vladislav Doronin'in Rusya’nın başkenti Moskova'da yaptırdıkları evlerini 100 milyon dolara satışa çıkardı.

Naomi Watts ile Liev Schreiber evini 5,85 milyon dolara satıyor!

Hollywood'un mutlu çiftlerinden Naomi Watts ile Liev Schreiber, New York'un zengin kişilerinin yaşadığı Hamptons'ta bulunan evlerini satışa çıkardı. Çift, bu havuzlu sayfiye evi için 5.85 milyon dolar istiyor.

Manken Naomi Campbell doğum günü için şato kiraladı!

Manken Naomi Campbell, 45’inci doğum günü için Fransa’nın Nice kenti yakınlarındaki, 15 odalı “Château Saint Jeannet” adlı şatoyu kiraladı.

Naomi Campbell Bodrum'da işletmeci olacak!

Dünyaca ünlü İngiliz model Naomi Campbell, bu yaz sıklıkla geldiği Bodrum’daki detoks merkezini satın almak istedi. İşletme sahibinden olumsuz yanıt alınca da ortaklık teklif etti.

Naomi Campbell Bodrum'dan 1 milyon Euro villa aldı!

Naomi Campbell geçen yaz 4 kez Bodrum'a gelmiş, Türkbükü'ndeki bir detoks merkezine kapanmıştı. Bodrum'a hayran kalan, Naomi, arkadaşı, Rıfat Özbek aracılığıyla 1 milyon Euro'ya havuzlu, bahçeli, tripleks villa aldı...

Naomi Campbell Bodrum'dan villa alıyor!

Son dönemde tatil için sık sık Bodrum'u tercih eden eski top model Naomi Campbell (44), Bodrum Yalıkavak’ta lüks bir villa almaya karar vermiş. Campbell, ay sonunda tapu işlemleri için gelecek.

Naomi Campbell Bodrum'da ev kiraladı!

Palmalife'dan 5 milyon dolara ev beğendiği, hatta Semiramis Pekkan'ın Türkbükü'ndeki villasına talip olduğu konuşulan Campbell,Yalıkavak'ın tepesinde sekiz odalı, havuzlu bir malikane kiralamış. Campbell, sahibi ile anlaşırsa burayı almak istiyormuş.

Kate Moss Bodrum'dan ev bakıyor!

Bütün yazı Bodrum'da geçiren Naomi Campbell, top model arkadaşı Kate Moss'u da Bodrum hayranı yaptı. Maça Kızı Otel'e yerleşen Moss, satın almak için Türkbükü Hebil Koyu'nda Naomi ile birlikte iki gün boyunca taş ev aradı.

Naomi Campbell Bodrum'da yazlık arıyor!

Son iki yıldır düzenli olarak detoks için Bodrum'a gelen dünyaca ünlü top model Naomi Campbell, Beyaz Cennet'e yerleşmeye hazırlanıyor. Naomi'nin isteği üzerine yakın dostları Bodrum'da uygun bir yazlık bulmak için harekete geçti

Naomi Campell, Semiramis Pekkan'ın Türkbükü’ndeki villasını mı kiralıyor?

İlk kez 2001 yılında Ömer Karacan aracılığıyla ülkemize gelen top model Naomi Campell, Bodrum'da ev arıyor. Alternatifler arasında Semiramis Pekkan'ın Türkbükü’ndeki dillere destan lüks villası da var...

Naomi Campbell'in evinin uygulama mimarlığında Türk imzası var!

Ünlü topmodel Naomi Campbell'in Rusya'daki evinin uygulama mimarlığını Gülfem Karaer yaptı...

Naomi Campbell'in evi uzay mekiği mimarisine sahip !

Naomi Campell uzay filmlerinden çıkmışa benzeyen Moskova'da ki evinde Vladislav Doronin ile birlikte yaşıyor...

Naomi Campbel gittiği her tatil beldesinden ev alıyor!

Efsane top model Naomi Campbell İspanya'ya bağlı Ibiza Adası'nda tatil yaparken paparazzilere yakalandı

Naomi Campbel Haberi

Naomi Campbel
Rus milyarder Vladislav Doronin'le birlikte olan 42 yaşındaki seksi model, gittiği her tatil beldesinden mutlaka ev alıyor. Türkiye, Miami ve Jamaika'dan ev alan Campell şimdi Ibiza'da ev...