16 / 04 / 2024

Naomi Campbell nereden villa aldı

Naomi Campbell nereden villa aldı

Naomi Campbell geçen yaz 4 kez Bodrum'a gelmiş, Türkbükü'ndeki bir detoks merkezine kapanmıştı. Bodrum'a hayran kalan, Naomi, arkadaşı, Rıfat Özbek aracılığıyla 1 milyon Euro'ya havuzlu, bahçeli, tripleks villa aldı...

Arçelik Elektrikli Ankastre Ocak 7 bin 590 TL! En ucuza nereden alınır? İşte Arçelik 14 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni nesil teknoloji ile evini renklendirmek isteyenler Arçelik OV 643 T Vitroseramik Ocağı en ucuza nereden alabileceğinizi sizin için araştırdık. İşte detaylar..

Tefal mikser ve blender seti en ucuz nereden alınır, fiyatı ne kadar? İşte Tefal 12 Mart 2023 fiyat listesi

Mikser ve blender ihtiyacı olanlar, en ucuz Tefal Powelix Activflow Onthego 1500 W Kişisel Mikser & Blender Setini nereden alabileceğinizi sizin için araştırdık. Peki Tefal kişisel blender ne kadara satılıyor? İşte detaylar..

Rowenta Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en ucuza nereden alınır? İşte Rowenta 12 Mart 2023 fiyat listesi

Çehiz hazırlığında olanlar en ucuz Rowenta ROW RQ3724TR Compact Power Toz Torbasız Elektrikli Süpürge'yi nereden alabileceğinizi sizin için araştırdık ve listeledik. İşte detaylar. 

Fakir Prestige TS 2000 Elektrikli Süpürge en ucuza nereden alınır? İşte Fakir 9 Mart 2023 fiyat listesi

Elektrikli süpürge arayışı içinde olanlar dikkat sizin için Fakir Prestige TS 2000 500W Elektrikli Süpürge'yi en ucuza nereden alabilirsiniz diye araştırdık. İşte fiyat listesi.

Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır?

Ülkemiziz geçtiği ekonomik zorlukların yanında vatandaşa nefes olması amaçlanarak devletin destek ödemeleri imdada yetişti. Peki Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır? sorularının cevabını haberimizde bulacaksınız.

Kira sözleşmesini nereden bulabilirim? Kira kontratı doldurulurken nelere dikkat edilir?

Kira sözleşmesi hem kiracı hem de kiralayan arasında imzalanan bir sözleşmedir. Peki Kira sözleşmesini nereden bulunur? İşte detaylar!

EYT başvurusu nereden, nasıl yapılır? e-Devlet EYT başvuruları nasıl olacak? İşte başvuru ekranı...

Milyonlarca emeklilikte yaşa takılanların (EYT) gündeminde başvuruların nasıl ve nereden yapılacağı var. Peki, EYT başvurusu nereden, nasıl yapılır? EYT başvuruları nasıl olacak? İşte başvuru ekranı...

MTV nereden ödenir 2022? Motorlu Taşıt Vergisi nasıl öğrenebilirim?

MTV vergisine dair pek çok soru sorulmaktadır. İşte “MTV nereden ödenir 2022? Motorlu Taşıt Vergisi nasıl öğrenebilirim?” sorularının yanıtı!

Milli Piyango bileti kaç TL? Milli Piyango bileti nereden alınır?

Yılbaşına yaklaşırken vatandaşlar, “Milli Piyango bileti kaç TL? Milli Piyango bileti nereden alınır?” sorularını soruyor. İşte detaylar!

Doğalgaz destek parası yattı mı? 2500 TL fatura destek başvuruları nereden, nasıl yapılır?

Aralık ayı doğalgaz destek ödemelerinin hesaplara ne zaman yatırılacağı merak konusu oldu. Peki, Doğalgaz destek parası yattı mı? 2500 TL fatura destek başvuruları nereden, nasıl yapılır? 

Çocuklu hanelere 1259 TL destek ödemesi! SED yardımı başvuruları nereden yapılır, başvuru şartları neler?

Sosyal yardım ödemeleriyle ihtiyacı olan vatandaşlara destek sağlayan bakanlık, şimdi de çocuklu ailelere 1259 lira destek ödemesi yapıyor. Peki, SED yardımı başvuruları nereden yapılır, başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar...

İstanbulkart kişiselleştirme işlemi nedir?  İstanbulkart kişileştirme işlemi nasıl, nereden yapılır?

İstanbulkart'ta yeni dönem başlıyor. Kişiselleştirilmemiş kartlar İstanbulkart’a özel aktarma, ücret iadesi ve resmi tatillerde ücretsiz seyahat hakkından faydalanamayacak. Peki kişileştirme nasıl ve nereden yapılıyor?

TOKİ resmen il il çekiliş takvimini duyurdu! TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? İl il TOKİ kura takvimi sorgulama...

TOKİ'ye başvuru yapan vatandaşlar, kura sonuçlarını nereden, nasıl öğreneceğini merak ediyor. Peki, TOKİ üçüncü etap kuraları hangi ilde, ne zaman çekilecek? TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? İşte  İl il TOKİ kura takvimi ve sorgulama ekranı...

Naomi Campbell nereden villa aldı Haberi

Naomi Campbell nereden villa aldı

Dünyaca ünlü İngiliz model Naomi Campbell geçen yaz 4 kez Bodrum'a gelmiş, Türkbükü'ndeki bir detoks merkezine kapanmıştı. Bodrum'a hayran kalan, Naomi, arkadaşı, Rıfat Özbek aracılığıyla 1 milyon Euro'ya havuzlu, bahçeli, tripleks villa aldı.


Naomi Campbell aslında Semiramis Pekkan ile eşi Gulu Lalvani'nin Türkbükü'ndeki villasını almayı çok istemişti. Çift satmamış. Naomi evi alamayınca ilginç bir yöntem bulmuş. Villanın fotoğraflarını çektirip evini dekore eden mimara...