19 / 04 / 2024

Naomi Campbellin şatosu

Naomi Campbellin şatosu

Manken Naomi Campbell, 45’inci doğum günü için Fransa’nın Nice kenti yakınlarındaki, 15 odalı “Château Saint Jeannet” adlı şatoyu kiraladı.

Angelina Jolie Miraval Şatosu'ndaki hissesini sattı!

Angelina Jolie, 164 milyon dolar değerindeki Miraval Şatosu şaraphanesindeki yüzde 50’lik hissesini satışını gerçekleştirdi. 

İngiliz iş adamı Patrick Diter'ın 70 milyon dolarlık şatosu için yıkım kararı!

İngiliz gayrimenkul zengini Patrick Diter'in Fransa'da 70 milyon dolar harcayarak inşa ettirdiği şato için yıkım kararı verildi.

Fransa'daki Verteuil Şatosu 25 milyon TL'ye satılıyor!

Fransa'da 1000 yıldır La Rochefoucauld ailesine ait olan Verteuil Şatosu, maddi imkansızlıklar sebebiyle el değiştirmek için hazırlanıyor. Şato 25 milyon TL bedelle satılacak. 

Alfred de Vigny’nin beyaz şatosu 'fildişi kulesi'!

Ünlü ve zengin Fransız şairi Alfred de Vigny’nin beyaz şatosunun adıydı 'fildişi kule', günlük hayattan uzaklaşıp o şatonun kulesinde sanatına yönelirdi. 

Vladislav Doronin Rusya'daki evini satıyor!

Ünlü süper model Naomi Campbell’ın eski sevgilisi Vladislav Doronin'in Rusya’nın başkenti Moskova'da yaptırdıkları evlerini 100 milyon dolara satışa çıkardı.

Cenk Tosun'un Liverpool'daki şatosu bile hazır!

Everton'a transfer olması beklenen Tosun Paşa lakaplı Cenk Tosun'un Liverpool şehrinde kalacağı evin belli olduğu belirtildi.

Dasha Zhukova 1 milyar euroluk gayrimenkulün sahibi oldu!

Milyarder Rus iş adamı Roman Abramoviç ve Dasha Zhukova'nın 10 yıllık evliliği sonlandı. Zhukova, boşanma sonrasında İngiltere’de bulunan iki daire, iki villanın ve Fransa’daki La Croe Şatosu'nun sahibi oldu.

İskoçya'daki tarihi şato 17.3 milyon TL'ye satılıyor!

İskoçya'nın Ardnamur şehrinde bulunan Glenborrodale Şatosu satışa çıkarıldı. Tarihi şato için 3.75 milyon pound (17.3 milyon TL) istendi.

İngiltere Ogle Şatosu 1.3 milyon Euro'ya satılıyor!

İngilere'de yer alan Ogle Şatosu, 30 yıllık sahipleri tarafından satışa çıkarıldı. Şato için 1.3 milyon Euro isteniyor.

Eskişehir Masal Şatosu yarın açılıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sazova Kültür Sanat ve Bilim Parkı’nda yer alan ve çocukların hayallerini süsleyen Masal Şatosu, bakım ve onarım çalışmalarının ardından tekrar açılıyor.

Naomi Watts ile Liev Schreiber evini 5,85 milyon dolara satıyor!

Hollywood'un mutlu çiftlerinden Naomi Watts ile Liev Schreiber, New York'un zengin kişilerinin yaşadığı Hamptons'ta bulunan evlerini satışa çıkardı. Çift, bu havuzlu sayfiye evi için 5.85 milyon dolar istiyor.

Paris'deki 14. Louis Şatosu 275 milyon Euro'ya satıldı!

Paris’in biraz dışında bulunan 14. Louis adlı şato, bugüne kadar satışı gerçekleşen en pahalı ev oldu. Ortadoğulu bir milyarder tarafından satın alınan evin değerinin tam 275 milyon euro (yaklaşık 860 milyon lira) olduğu açıklandı.

Manken Naomi Campbell doğum günü için şato kiraladı!

Manken Naomi Campbell, 45’inci doğum günü için Fransa’nın Nice kenti yakınlarındaki, 15 odalı “Château Saint Jeannet” adlı şatoyu kiraladı.

Naomi Campbellin şatosu Haberi

Naomi Campbellin şatosu

Manken Naomi Campbell, 45’inci doğum günü için Fransa’nın Nice kenti yakınlarındaki, 15 odalı “Château Saint Jeannet” adlı şatoyu kiraladı.


Campbell, partisine ABD’li oyuncu Leonardo DiCaprio, ABD’li R&B şarkıcısı Mary J. Blige, mankenler Kendall Jenner, Gigi Hadid gibi isimleri davet etti. Campbell, DiCaprio’yla selfie de çektirdi. Şatonun bir haftalık fiyatının ise 154 bin dolar (404 bin TL), bir gecelik özel özel fiyatının ise 22 bin dolar yani yaklaşık 89 bin TL olduğu öğrenildi.


İçinde 15 lüks otel odası bulunan şatoda parti alanlarından, özel sinemalara kadar her şey...