29 / 03 / 2024

Nar Life Evleri ödemeleri

Nar Life Evleri ödemeleri

Maltepe'de hayata geçirilen Nar Life Evleri, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. Projede 3 oda 1 salon daireler 605 bin TL'den başlıyor.

Kartepe Gren Life Evleri görücüye çıktı!

Kartepe Sarımeşe’de Hürsoy İnşaat tarafından yapımına başlanan Gren Life Evleri görücüye çıktı. Bizde sizin için projeyi inceledik ve sizlerle paylaşmaya çalıştık.

Beytepe Horizon Life Evleri teslim tarihi!

Beytepe Horizon Life Evleri teslim tarihi bu yıl ortası olarak belirtiliyor. Koz Group'un 215 konutluk projesi Horizon Life Evleri Beytepe'de tüm daireler 4+1 olarak tasarlandı...

KorkmazKaya Life Evleri ne zaman teslim?

Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı KorkmazKaya Life Residence İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçiriliyor. Peki KorkmazKaya Life Evleri ne zaman teslim edilecek?

Aksaray Taşpınar TOKİ Evleri kura çekiliş sonuçları!

Aksaray Taşpınar TOKİ Evleri kura çekiliş sonuçları henüz açıklanmadı. Toplam 163 tane daire için hak sahiplerinin belirlendiği projenin kurası bugün çekildi.

Aksaray Merkez Taşpınar TOKİ Evleri kura!

Aksaray Merkez Taşpınar TOKİ Evleri kura satışları yarın yapılacak. Konutların 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı projede yüzde 12 peşinat ile daire sahibi olunabiliyor.

Bursa Gold Life Evleri'nin temel atma töreni gerçekleşti!

İnşaat sektörüne yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Mustafa Altın İnşaat'ın ilk projesi olan "Gold Life Evleri'nin temeli geniş bir katılım ile atıldı.

Bursa Gold Life Evleri'nin temeli atıldı!

İnşaat sektörüne yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Mustafa Altın İnşaat´ın ilk projesi olan “Gold Life Evleri”nin temeli geniş bir katılım ile atıldı.

Nurol Life Evleri fiyatları!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteren proje toplam 9 bin 525 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Nurol Life Evleri fiyatları 1+0 daireler 324 bin dolardan başlıyor.

İncek Life Evleri satılık!

İncek Life Evleri satılık daire tipleri 2+1den 4+1'e kadar farklı seçeneklerde tasarlandı. Toplam 548 adet konutun yer aldığı İncek Life Evleri Sinpaş GYO imzası taşıyor.

İncek Life Evleri nerede?

Toplam 548 adet konutun yer aldığı İncek Life Evleri'nde satışlar devam ediyor. Projede 2+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki İncek Life Evleri nerede?

Bağcılar Corner Life Evleri satılık!

Toplam 211 adet dairenin yer aldığı proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli lokasyonunda inşa ediliyor. Bağcılar Corner Life Evleri satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Corner Life Evleri adres bilgileri!

Toplam 211 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Corner Life Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli'de yükseliyor.

Paradise Life Evleri fiyatları!

Paradise Life Evleri fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Toplamda 94 adet daire ve 14 adet ticari üniteden meydana gelen projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Nar Life Evleri ödemeleri Haberi

Nar Life Evleri ödemeleri

Tepe İnşaat imzası taşıyan Nar Life Evleri projesi, İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor. Projenin inşaat alanı 29 bin 500 metrekare.


Nar Life Evleri 609 adet konuttan oluşuyor. Proje, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon,3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor.


Proje kapsamındaki daire büyüklükleri 39,92 metrekare ile 158,59 metrekare arasında değişiyor. 



Nar Life Evleri fiyat listesi!


1 oda 1 salon daireler 287 bin TL'den,

2 oda 1 salon daireler 392 bin TL'den,

3 oda 1 salon daireler 605 bin TL'den,

4 oda 1 salon daireler 737 bin TL'den başlıyor.


Nar Life Evleri projesinde açık-kapalı yüzme havuzu, 889 araç kapasiteli otopark, kafe, sauna, çocuk yüzme havuzu, market ve fitness salonu gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Maltepe Nar Life ulaşım!


Maltepe Nar Life...