26 / 04 / 2024

narlıdere konut fiyatları

narlıdere konut fiyatları

Ege’nin incisi İzmir, A plus konut projeleriyle gelişimini sürdürüyor. Narlıdere başta olmak üzere Bayraklı, Güzelbahçe, Bornova ve Karşıyaka'da ardı ardına lüks konutlar yükseliyor. Fiyatlar ise 120 bin TL’den başlıyor 2 milyon TL’ye kadar yükseliyor...

İzmir Narlıdere'deki 2 milyon 430 bin metrekarelik rezerv alanda flaş gelişme!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın rezerv alan olarak ilan ettiği İzmir'in Narlıdere ilçesinde yer alan toplamda 243 dönümlük alanın parselasyon planları da askıya çıkarıldı. Söz konusu araziler Bayburt Grup tarafından Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na devredilmişti.

Narlıdere Belediyesi, İzmir'de 12 konut satacak!

İzmir İli Narlıdere Belediye Başkanlığı, İzmir Narlıdere'de yer alan 12 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Onag Narlıdere konut projesi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatı!

ONAG Yapı Mimarlık Mühendislik şirketi tarafından inşa edilen Narlıdere'de satışlar devam ediyor. Projenin 2023 Ekim ayında teslim edilmesi planlanıyor. 

İzmir 35 Narlıdere satışta! Yeni proje!

Fi İnşaat ve Madencilik tarafından İzmir'de inşa edilen İzmir 35 Narlıdere konut projesinde satışlar başladı. 192 adet konutun yer aldığı deniz manzaralı konutlar 2024 Nisan ayında teslim edilecek.

Narlıdere Belediyesi 9 konut satacak! İzmir'de konut almak isteyenler dikkat!

İzmir İli Narlıdere Belediye Başkanlığı, Narlıdere 2. İnönü Mahallesi'nde yer alan 9 adet konutu satışa çıkardı.

Narlıdere Belediyesi İzmir'de tam 12 konut satacak! İzmir'in göbeğinde konut fırsatını kaçırmayın!

İzmir İli Narlıdere Belediye Başkanlığı, İzmir Narlıdere'de yer alan 12 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 7 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm süreci nasıl olacak?

İzmir'de Narlıdere'de 4 mahallede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesini Narlıdere Çatalkaya Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Haydar Esen ve S.S. Çatalkaya Konut Yapı Kooperatif Başkanı Zeynal Koçak değerlendirdi.

İzmir Narlıdere Metro Hattı konut satışlarını artırdı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Narlıdere metro hattı uzatma çalışmaları bölgedeki konut fiyatlarını şimdiden artırdı. Öyle ki bazı konut satışlarında yüzde 100 artış yaşandı. 

Narlıdere'de ev sahipleri ve arazi sahibi arasında anlaşmazlık!

İzmir Narlıdere'de, 1987 yılında 5 blok olarak yapılan Özmavikent Konut Yapı Kooperatifi ile arazi sahibi arasında yaşanan anlaşmazlık, 33 yıldır bitmeyen hukuk mücadelesi haline geldi. 

Yapı ST Koru Narlıdere projesini tanıttı!

Yapı ST, ilk konut projesi Koru Narlıdere’nin lansmanını gerçekleştirdi. Toplam 4 bin 250 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen proje 143 konuttan oluşuyor.

Hoşdere Tual Bahçekent konut fiyatları 2017!

Tual Bahçekent projesi Dağ Mühendislik tarafından İstanbul Başakşehir'e bağlı Hoşdere bölgesinde hayata geçirildi. Hoşdere Tual Bahçekent konut fiyatları 295 bin TL'den başlıyor...

Tual Bahçekent Hoşdere 2017 konut fiyatları!

Emlak Konut güvencesiyle İstanbul Başakşehir Hoşdere bölgesinde hayata geçirilen Tual Bahçekent projesinde konut fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Projede 4+1 dairelerin tümü satıldı...

İzmir Vitalia Narlıdere fiyatları!

İzmir Vitalia Narlıdere fiyatları 600 bin TL'den başlayarak değişiyor. Vitalia Narlıdere projesinde teslimler Nisan 2018'de yapılıyor...

narlıdere konut fiyatları Haberi

narlıdere konut fiyatları

Nitelikli konut stoğu ile her zaman yatırımcının gözbebeği olan Ege’nin incisi İzmir, son yıllarda hayata geçirilen yeni prestijli konut projeleri ile gelişimini sürdürüyor. Batısında Narlıdere, Güzelbahçe ve Urla’yı, kuzeyinde Çiğli, Karşıyaka’nın bir bölümü ve Bostanlı’yı, doğusunda ise Bornova ve Bayraklı’nın bir bölümü ile Evka-3 Profösörler Sitesi’ni kapsayan alanda büyük bir değişimin yaşandığı İzmir’de konut stoğunun en hızlı geliştiği yerlerin başında Narlıdere geliyor. Çeşme yarımadasına yakınlığı ile çekim merkezi haline gelen İzmir’de, Narlıdere’den sonra Bayraklı, Güzelbahçe, Bornova, Karşıyaka, Konak, Gaziemir, Çiğli ve Yeşilyurt konut yatırımlarının fazla olduğu ilçeler arasında yer alıyor. 


Fiyatlar 120 bin TL’den başlıyor

İzmir’de markalı konut projelerinde fiyatlar 120 bin TL’den başlıyor, zengin sosyal olanaklara sahip, Konak, Barnova ve Karşıyaka gibi merkezi lokasyonlarda bulunan projeler de ise 2 milyona...