19 / 04 / 2024

Narlıdere metro ihalesi ne zaman

Narlıdere metro ihalesi ne zaman

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 7.2 kilometrelik F.Altay-Narlıdere Metro hattının yapımı için 20 Aralık'ta yapacağı uluslararası ihale için yerli ve yabancı 17 firma ihale dosyası aldı.

İzmir Narlıdere Metrosu’nun son istasyonu da açıldı! 

Toplamda 287 milyon Euro’luk yatırımla Fahrettin Altay ile Narlıdere’yi bağlayan Narlıdere Metrosu'nun merakla beklenen son istasyonu da hizmete açıldı. Söz konusu metro hattı 15 Nisan tarihine kadar ücretsiz olacak.

İzmirlilere müjde! Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu açıldı!

Milyonlarca İzmirli tarafından merakla beklenen Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nun açılışı yapıldı. Söz konusu metro hattı 15 Nisan tarihine kadar ücretsiz olacak.

Fahrettin Altay – Narlıdere Metrosu 24 Şubat'ta açılıyor!

İzmirli vatandaşlar tarafından merakla beklenen Fahrettin Altay – Narlıdere Metro Hattı 24 Şubat'ta hizmete açılıyor. 7 istasyondan oluşan hatla Evka-3’e kadar kesintisiz ulaşım sağlanmış olacak.

İzmir Narlıdere Metrosu 7 Şubat'ta açılıyor! 

İzmir’in yükselen incisi Narlıdere yıllardır beklediği metroya kavuşuyor. Şubat ayında açılması beklenen söz konusu metro hattı ile beraber ilçeye yerleşen vatandaşların sayısında artış bekleniyor. 

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu 7 Şubat'ta tamam! İzmirliler işte o metronun geçeceği duraklar! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 7 Şubat 2024 tarihinde açılacağını açıkladığı Fahrettin Altay-Narlıdere Metro hattındaki çalışmalada inceleme yaptı. Peki Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu hangi duraklardan geçecek? İşte ayrıntılar...

Narlıdere Belediyesi, İzmir'de 12 konut satacak!

İzmir İli Narlıdere Belediye Başkanlığı, İzmir Narlıdere'de yer alan 12 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Narlıdere Belediyesi İzmir'de tam 12 konut satacak! İzmir'in göbeğinde konut fırsatını kaçırmayın!

İzmir İli Narlıdere Belediye Başkanlığı, İzmir Narlıdere'de yer alan 12 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 7 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattının planları onaylandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattı için hazırlanan imar planları onaylandı. 

İzmir Narlıdere Metrosu'nun maliyeti belli oldu!

İzmir'de yapımı devam eden Narlıdere Metrosunda tünel birleşim törenine katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer toplam uzunluğu 7.2 kilometreyi bulan metro inşaatının 2 milyar 500 milyon liraya mal olduğunu açıkladı. 

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nun yüzde 82'si tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, inşaatı devam eden Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu hakkında açıklamalarda bulundu Soyer, metro hattının yüzde 82'sinin tamamlandığını dile getirdi.

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nun yüzde 76'sı tamamlandı! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, inşaatı devam eden Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda incelemelerde bulundu. Soyer, metro hattının yüzde 76'sının tamamlandığını dile getirdi. 

İzmir Narlıdere'de 21.4 TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

İzmir İli Narlıdere Belediye Başkanlığı, Narlıdere'de 21 milyon 412 bin 489 TL bedelle kat karşılığı inşaat işi düzenliyor.

Narlıdere Metrosu'nda geri sayım başladı! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin en büyük projelerinden biri olan Narlıdere Metrosu'nun inşaatında son aşamaya gelindi. Metro hattının yüzde 73'ü tamamlandı. 

Narlıdere metro ihalesi ne zaman Haberi

Narlıdere metro ihalesi ne zaman

Yatırımlarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Metrosu'nu Fahrettin Altay’dan Narlıdere’ye kadar ulaştırarak hat uzunluğunu 26 kilometreye çıkaracak. İnşaat çalışmaları sırasında günlük yaşamın olumsuz etkilenmemesi için "derin tünelle" geçilecek hattın yapım ihalesi 20 Aralık’ta yapılacak. Duyurusu 20 Ekim tarihinde yapılan uluslararası ihaleye Türkiye ve dünya çapında bir çok kuruluş yoğun ilgi gösteriyor. İhale ilanının yayımlanmasının üzerinden daha iki hafta bile geçmeden 2'si yabancı 15'i yerli olmak üzere toplam 17 firma ihale dosyası satın alarak katılım öncesi ilk adımı atmış oldu. 

Büyükşehir belediyesi, 7.2 kilometre uzunluğunda, 7 istasyondan meydana gelen F.Altay – Narlıdere hattı için Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ile kredi sözleşmesini imzaladı ve  yapım işinin ihalesi için gerekli prosedürleri tamamlayarak uluslararası ihale ilanına çıktı.  2 aşamalı ihalenin ilk aşaması...