25 / 04 / 2024

Nasrettin Hoca heykeli

Nasrettin Hoca heykeli

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karabağlar ilçesinde açılışlar gerçekleştirdi, Uzundere Rekreasyon Alanı'nda temel atma törenine katıldı

Ali Hoca Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ali Hoca Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile  Çiğdem Kılınç tarafından kuruldu.

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi açıldı!

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi Beyoğlu’nda açıldı.

Fatih Hoca Üveyz Mahallesi imar değişikliği askıya çıktı!

Fatih İlçesi, Hoca Üveyz Mahallesi, 1362 ada, 6 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıktı..

Fatih Hoca Üveys Mahallesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatih Hoca Üveys Mahallesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi Ocak ayında açılacak!

AK Parti Çorum milletvekili Ahmet Sami Ceylan, İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi’nin Ocak ayından itibaren hizmete açılacağını açıkladı. 

İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Çorum’un İskilip ilçesinde yapımı devam eden ve bugüne kadar 4 müteahhit değiştiren 100 Yataklı Atıf Hoca Devlet Hastanesi’nin ekim ayı sonunda tamamlanan hizmete açılacağı açıklandı.

Kütahya Pazarlar'da imar planı onaylandı!

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi sınırları içinde kalan 9.8 hektarlık riskli alana ilişkin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca yeniden hazırlanan imar planı onaylandı.

Ümraniye Celaleddin Ökten Hoca İmam Hatip Ortaokulu açıldı!

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Ümraniye Belediyesi tarafından Esenşehir Mahallesi’nde yapılan Celaleddin Ökten Hoca İmam Hatip Ortaokulu açılışına katıldı. Açılışta konuşma yapan Bakan İsmet Yılmaz: “Ümraniye gerçekten eğitimde çok iyi bir yolda ilerliyor” dedi.

Yeşilyurt Afetevleri 'kentsel dönüşüm alanı' ilan edildi!

Bakanlar Kurulu kararı ile Yeşilyurt ilçesine bağlı Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi kentsel dönüşüm alanı ilan edildi. Kentsel Dönüşüm Projesi’ne ilişkin karar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da onaylandı ve Resmi Gazete’de yayımlandı.

İHH İnsani Yardım Vakfı'ndan Tayland'a yetimhane ve okul!

İHH İnsani Yardım Vakfı, Tayland'ın Patani bölgesinde şehit Ömer Halisdemir adına okul, İskilipli Atıf Hoca adına da yetimhane yaptıracak.

Konya Boyalı Hoca Camii yenileniyor!

Yarım asırdan fazla tarihe sahip olan Boyalı Hoca Camii, yenileniyor. Boyalı Hoca Camii, hayırsever iş adamı Bahattin Koçak’ın da desteğiyle şimdilerde yeniden inşa ediliyor.

Meram Uluırmak dönüşüm projesinde son durum!

6306 sayılı yasa kapsamında Bakanlar Kurulu tarafından ‘Riskli alan’ ilan edilen Uluırmak Ali Hoca, Uluırmak Saka ve Dr. Ziya Barlas Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmaların hızla devam ediyor.

Antalya Nasrettin Camii restore ediliyor!

ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde 1772 yılında yapılan 200 kişili Nasrettin Camii'nin restorasyon çalışmalarına başlandı. Camideki kurşunlar değiştirilecek ve duvarlarındaki çatlaklar giderilecek.

Nasrettin Hoca heykeli Haberi

Nasrettin Hoca heykeli


     Kılıçdaroğlu, Karabağlar Belediyesi tarafından yapılan eğitim merkezi, pazar yeri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'nü hizmete açtı, incelemelerde bulundu. 

     Uzundere Rekreasyon Alanı olarak düzenlenen bölgede yaptırılan ''Madımak Şehitleri Anıtı''nı da açan Kılıçdaroğlu, burada CHP'ye yeni katılan bazı üyelere rozet taktı, üyelerle alanda fidan dikti. 

     Kılıçdaroğlu, daha sonra rekreasyon alanı içinde yapılacak tematik parkın temel atma törenine katıldı. 

     Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada, belediyeciliğin CHP'nin işi olduğunu, sosyal, insan odaklı belediyecilik yaptıklarını belirterek, Türkiye'nin de bu şekilde yeni bir yönetim anlayışına ihtiyaç duyduğunu söyledi. 

     Türkiye'nin önünde art arda yapılacak seçimlerin söz konusu olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, ''Önce yerel seçimler, arkadan da genel seçimler gelecek. Hep beraber düşüneceğiz. Neden Türkiye bu kadar dar boğazın içine itildi, neden tüm...