26 / 04 / 2024

Nata İncek konut tipleri

Nata İncek konut tipleri

Nata Holding tarafından hayata geçirilen Nata İncek projesi 175 adet daireden meydana geliyor. Projede daire fiyatları 950 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ankara Nata İncek'te teslimler Haziran 2016'da!

Nata Holding tarafında hayata geçirilen Nata İncek projesi Ankara İncek'te inşa ediliyor. Projede daireler 4+1 ve 6+1 şeklinde tasarlandı.

Jewel İncek 2025'te teslim! 0 faizle konut fırsatı!

Ünsal Group tarafından hayata geçirilen Jewel İncek projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. Söz konusu projede 0 faiz imkanıyla konut sahibi olunabiliyor.

Nest İncek lansmana özel fiyatıyla satışta! Yeni konut projesi!

Ankara'da Dörtbey inşaat tarafından hayata geçirilmesi planlanan Nest İncek konut projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 243 adet konut inşa edilecek.

İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkarıldı! 

Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğü, Ankara İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkardı. Satış ihalesi için teklifler 7 Kasım tarihinde saat 10.00’da Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğünde açılacak.

Nata Bahçelievler 15 soruda tüm detaylarıyla!

Nata Bahçelievler projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Nata Bahçelievler projesinde kaç konut yer alacak? Nata Bahçelievler Projesi'ndeki konutların fiyatları ne kadar? Nata Bahçelievler 15 soruda tüm detaylarıyla...

Nata Bahçelievler projesiyle 803 konut geliyor! Yeni proje!

Nata Holding tarafından hayata geçirilecek Nata Bahçelievler projesinde 803 adet konut yer alacak. Proje 495 milyon 226 bin TL'ye mal olacak.

Nata Holding AVM ve konut projelerine yoğunlaştı!

Nata Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Tanık, yaptığı açıklamada, "Türkiye'deki yatırımlarımıza konsantre olduk, bilindiği gibi dünya çapında bir virüsle mücadele ediyoruz. Özellikle istihdam açısından geri adım atmamak adına bu kararı aldık, AVM ve konut projelerine yoğunlaştık" dedi.

Ankara İncek'te konut fiyatları ikiye katlandı!

Ankara’nın İncek semti, yeni konut projeleri ile Türkiye’nin en çok değer kazanan bölgeleri arasına girdi. İncek’te 5 yıl önce metrekaresi 2 bin 500 olan konutların değeri 6 bin liraya yükselince bölge yatırımcıların akınına uğradı.

İncek Bulvar Loft konut fiyatları!

İncek Bulvar Loft konut fiyatları 303 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Akfen İnşaat imzasını taşıyan Bulvar Loft projesinde yüzde 15 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Bulvar Loft'ta 150 adet konut satışı gerçekleşti!

Levent Loft ve İncek Loft'un ardından Akfen İnşaat'ın üçüncü konut projesi olan Bulvar Loft satışa sunuldu.

Villalar konut seçiminde öne çıkan alternatif!

Şehir yaşamında toprağa değen özellikleriyle nefes aldıran villalar, konut seçiminde bir alternatif olmaya devam ediyor. "Villa kent" niteliği taşıyan İncek, Beytepe gibi yerleşim alanları ise yeni projelerle gelişmeyi sürdürüyor.

Nata-Gül Proje Tem Point fiyatları!

Nata-Gül Proje Tem Point fiyatları 278 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Sultangazi'de inşa edilen TEM Point projesinde konut, otel, AVM, hastane alanları yer alıyor...

BESA Grup İncek'teki ilk konut projesine başladı!

Yaklaşık 50 yıldan bu yana Başkent Ankara’da çok sayıda proje konut ve iş merkezi projesine imza atan BESA Grup, İncek’teki ilk konut projesi için çalışmaları hızlandırdı.

Ankara'da konut arzı şehir dışı bölgelere kaydı!

Başkentlilerin şehir dışına taşan yerleşkeleri kendi segmentlerinde farklı alıcı gruplar ile alternatif yaşam alanları oluşturmaya devam ediyor. Geçmişte sadece az katlı konut imarına açık olan İncek’te çok katlı yapı izni ile markalı siteler yükseliyor.

Nata İncek konut tipleri Haberi

Nata İncek konut tipleri

20 katlı 4 blok halinde inşa edilen projede dairler 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Nata İncek'te teslimlerin 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor.


Nata Holding imzası taşıyan Nata İncek Konutları Ankara'da yükseliyor. Projede ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşin ödeme yapıldıktan sonra 120 aya kadar kredide yüzde 0,6 faiz oranıyla 60 aya kadar taksitte sıfır faiz oranı sunuluyor. 


Toplam 175 daireden oluşan Nata İncek projesinde daire fiyatları 950 bin TL ile 1 milyon 400 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Projede  ödemeler 1 yıl sonra başlıyor.


Nata İncek Evleri  Ankara  adres: Taşpınar Mahallesi, Kümeevleri No: 536 İncek - ANKARA


Nata İncek Evleri Ankara iletişim

Telefon: 0 (312) 489 83 84

Nata İncek hakkında detaylı bilgi...