26 / 04 / 2024

nazilli barlar sokağı duvarı yıkıldımı

nazilli barlar sokağı duvarı yıkıldımı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde Yeni Mahalle'de bulunan eski barlar sokağı diye tabir edilen 34 sokaktaki duvar, Nazilli Belediyesi tarafından yıkıldı. Yeni Mahalle'de 34 Sokak'ta bulunan barlar şehir dışına taşındığı için kalan duvar da yıkıldı...

Gümbet Barlar Sokağı'nda yıkım çalışmaları başladı!

Bodrum’da yıkım kararı bulunan kaçak ve imara aykırı yapılarla ilgili kurulan özel birim Yarımada genelinde yıkımlara devam ediyor.

Nazilli İslambeyli'de 171 sokakta yollar yenileniyor!

Nazilli Belediyesi İsabeyli Mahallesindeki yol çalışmalarına devam ediyor. Tahir Serbest ile 171 sokakta yapılan yol yenileme çalışmalarında sona gelindi.

Tarık Akan'ın adı, evinin bulunduğu sokağa verilecek!

Bodrum Belediye Meclisince, bir süre önce yaşamını yitiren ünlü oyuncu Tarık Akan'ın adının, evinin bulunduğu sokağa verilmesi kararı alındı.

Yeşilyaka’nın ‘Yeşil Araba’sı sokağa çıktı!

MESA & NUROL uzmanlığı ile doğayla içi içe müstakil yaşamlar sunan Yeşilyaka’nın ‘Yeşil Araba’sı, sokağa çıktı. Yeşil araba Afrika papatyasından, ipek çiçeğine kadar birbirinden renkli 12 çiçeğin tohumunu komşularına hediye ediyor.

Nazilli'de yeni yol çalışmaları devam ediyor!

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Arslanlı Mahallesinde yapım çalışmaları devam eden yeni yolda incelemelerde bulundu.

İzmir Dario Moreno Sokağı'na sanat merkezi geliyor!

Konak Belediyesi’nin Karataş’taki Dario Moreno Sokağı girişinde kiraladığı üç katlı binada yürütülen tadilat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Aynı zamanda İzmir’in simge yapılarından Tarihi Asansör’e komşu olan bina çok yakında sanat merkezi olarak İzmirlilere hizmet verecek.

Nazilli Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı yapıldı!

Nazilli Belediye Meclisi'nin Eylül ayı olağan toplantısı üye salt çoğunluğu sağlanarak Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı.

Nazilli kentsel dönüşüm evlerinin yolları yapılıyor!

Nazilli Belediyesi tarafından Birinci Etap Kentsel dönüşüm evleri çevresinde yol düzenleme çalışmalarına başlandı. Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerince ilk olarak 1.Etap Kentsel dönüşüm evlerinin güney kısmında kalan yola kilitli parke taşı döşemesi yapılıyor.

İzmir'de bina yıkımında kopan parça sokağa düştü!

İzmir Karabağlar'da 3 katlı binanın yıkımı sırasında iddiaya göre önlem alınmayınca binadan kopan parça karşı apartmanın duvarına çarpıp sokağa düştü.

İzmir Sanat Sokağı'ndaki alt yapı çalışmaları ne durumda?

İzmir'in Urla İlçesi'nde bulunan Sanat Sokağı'nda bir süre önce alt yapı çalışmaları başladı. Bölge vatandaşları çalışmalar kapsamında kazılan çukurlar yüzünden zorluk yaşadıklarını belirtti.

İzmir Tramvay projesi Şubat ayında tamamlanıyor!

İzmit Tramvay projesi kapsamında Barlar Sokağı bölgesinde yıkımlar yeniden başladı. Büyükşehir Belediyesi projenin 187 gün sonra tamamlanacağını belirtti.

Barlar Sokağı’nda başlayan yıkıma vatandaşlardan tepki!

Kocaeli Akçaray Projesi kapsamında Barlar Sokağı’nda başlayan yıkımlar, yan binaları etkileyince bölge halkı tedirgin oldu. Vatandaşlar, çalışan ekiplere sık sık tepki gösterdi.

Barlar Sokağı'ndaki yıkım çalışmaları yeniden başladı!

Akçaray Tramvay Projesi kapsamında hat üzerinde yıkılacak binalar arasında bulunan Barlar Sokağı’ndaki binalarda yıkım çalışmalarının bugün itibariyle yeniden başlaması bekleniyor. Proje kapsamında yıkılacak yerlerin sahipleri duruma tepki gösterdi.

nazilli barlar sokağı duvarı yıkıldımı Haberi

nazilli barlar sokağı duvarı yıkıldımı


Aydın'ın Nazilli ilçesinde Yeni Mahalle'de bulunan eski barlar sokağı diye tabir edilen 34 sokaktaki duvar, Nazilli Belediyesi tarafından yıkıldı.


Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, merkez mahallelerinden Yeni Mahalle'de 34 Sokak'ta bulunan ve barlar sokağı olarak bilinen alandaki son izin de silinmesi isteklerini yerine getirdiklerini belirtti. Sevgi yolu kenarında spor ve yürüyüş yapan insanlar için de duvarın görüntü kirliliğine neden olduğun ifade eden Alıcık, “Vatandaştan gelen şikayet üzerine Fen İşleri Müdürlüğümüze talimat vererek duvarın yıkımını gerçekleştirdik. Vatandaş istedi, biz yıktık Sosyal belediyecilik anlayışını önplanda tutarak barlar sokağı olarak nitelendirilen bu yerdeki içkili mekânları kaldırıp şehir dışına taşımakla vatandaşımızı rahata kavuşturduk. Mahalle sakinleri önceki gün makamıma gelerek bu sokağın taşınmasından dolayı teşekkür ettiler. Son olarak bu utanç duvarının yıkılarak kaldırılmasını talep etmişlerdi....