13 / 12 / 2025

nbm mağazacılık şirketi

nbm mağazacılık şirketi

NBM Mağazacılık ve Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi, 21 Şubat 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Buse Köseoğlu tarafından kuruldu...

Alanya’da MS Mağazacılık ve Moda Şov Deri'nin geçici konkordato süresi 2 ay uzatıldı!

MS Mağazacılık Deri Turizm Ticaret A.Ş. ve Moda Şov Deri Kuyumculuk Toptan Gümüş Turizm Taşımacılık Ticaret A.Ş. için verilen 3 aylık geçici mühlet,  2 ay süreyle uzatıldı. 

Gimat Arena'da teslimler Aralık 2026'da! 

Gimat Mağazacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından Ankara'da inşa edilen Gimat Arena'da konut teslimlerinin Aralık 2026'da yapılması planlanıyor. 

Hüma Sağlık’ın konkordato süresinde 2 aylık ek uzatma!

Hüma Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi hakkında verilen 3 aylık geçici mühlet, 2 ay süreyle uzatıldı.

Eren Deri Konfeksiyon, Pave Kuyumculuk,Şahinoğlu Mağazacılık ve Ze-Ta Deri Konfeksiyon'un konkordato talebi reddedildi!

Erhan Şahinoğlu'nun sahibi olduğu Eren Deri Konfeksiyon, Pave Kuyumculuk, Şahinoğlu Mağazacılık ve Ze-Ta Deri Konfeksiyon'un konkordato talebi reddedildi.

Ev tekstili ve dekorasyon firması Finehome Mağazacılık konkordato ilan etti!

2018 yılından bu yana ev tekstili ve dekorasyon alanında faaliyet gösteren Finehome Mağazacılık konkordato ilan etti.

Genart Tekstil’e 1 yıllık kesin konkordato koruması!

İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, finansal zorluklar yaşayan Genart Tekstil Mağazacılık Turizm ve İnşaat A.Ş. için 1 yıl süreyle kesin mühlet tanıdı.

Ünlü bebek tekstil şirketi Akdem Mağazacılık’ın konkordato talebi reddedildi!

2012 yılında Bibaby markasıyla yola çıkan ünlü bebek tekstil şirketi Akdem Mağazacılık Ticaret Limited Şirketi'nin konkordato talebi reddedildi.

DGN Ayakkabı ve Talipsan Mağazacılık’a 3 ay geçici konkordato mühleti!

Bakırköy 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, DGN Ayakkabı Mağazacılık Anonim Şirketi ve Talipsan Mağazacılık Anonim Şirketi için üç ay süreyle geçici konkordato mühleti verilmesine karar verdi.

Eren Deri, Pave Kuyumculuk, Şahinoğlu Mağazacılık ve Ze-ta Deri'ye 3 ay süreyle geçici mühlet kararı!

Bakırköy'de faaliyet gösteren Eren Deri, Pave Kuyumculuk, Şahinoğlu Mağazacılık ve Ze-ta Deri'ye mahkemece 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verildi. 

Hüma Sağlık Hizmetleri A.Ş.’ye 3 ay geçici konkordato süresi!

Kayseri 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Hüma Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi’ne üç ay süreyle geçici konkordato mühleti tanıdı. 

Eren Deri, Pave Kuyumculuk, Şahinoğlu Mağazacılık ve Ze-ta Deri’ye 3 ay geçici konkordato koruması!

Eren Deri, Pave Kuyumculuk, Şahinoğlu Mağazacılık ve Ze-ta Deri hakkında  20 Haziran 2025 tarihinden itibaren üç ay süreyle geçici mühlet kararı verildi.

Ms Mağazacılık Deri ve Moda Şov Deri’ye 3 ay geçici konkordato mühleti!

Alanya Asliye Ticaret Mahkemesi, Ms Mağazacılık Deri Turizm Ticaret A.Ş. ve Moda Şov Deri Kuyumculuk Toptan Gümüş Turizm Taşımacılık Ticaret A.Ş. hakkında 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verdi.

Gimat Arena'da 1+1'ler 15 milyon TL'den başlayan fiyatlarla! Teslimler Aralık 2026'da!

Gimat Mağazacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından Ankara'da inşa edilen Gimat Arena'da 1+1'ler 15 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 

nbm mağazacılık şirketi Haberi

nbm mağazacılık şirketi

10 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle alışveriş merkezleri siteler plazalar marketler depolar soğuk hava depoları villa tatil köyleri devremülk apart otel motel kamping gibi turisttik tesisler organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri mesken ev apartman işyeri arsa arazi gibi gayrimenkulleri almak satmak satın almak kiralamak kiraya vermek bahçe tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak intifa sükna kat mülkiyeti kat irtifakı şufa hakları ve vefa hakları gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Sultanbeyli Akşemsettin Mahallesi Atatürk Caddesi NO:334 adresinde faaliyete geçirildi. 21 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Buse Köseoğlu tarafından...