18 / 04 / 2024

ncity esenyurt adres

ncity esenyurt adres

Özyurtlar İnşaat tarafından inşa edilen N City Konutları Atatürk Havalimanı’na 14 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Satışları devam eden proje 4 blok halinde yükseliyor. İşte Esenyurt N City teslim tarihi...

NCity Esenyurt'ta teslimler başlıyor!

Özyurtlar inşaat tarafından Esenyurt'un merkezinde inşa edilen NCity Esenyurt'ta konut teslimleri söz verilen süreden tam sekiz ay önce başlıyor. Projede, 65 metrekare 1+1 daireler 139 bin liradan başlıyor.

Ncity Esenyurt Evleri'nde 117 bin lira! 2015'te teslim!

Özyurtlar İnşaat tarafından konumlandırılan ve İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü 'nde inşa edilen Ncity Esenyurt Evleri projesinde daire fiyatları 117 bin liradan başlıyor. Projede teslimlerin 2015 yılında yapılması planlanıyor.

Ncity Esenyurt adres! 99 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ncity Esenyurt adres; İncirtepe Mah. Balıkçı Yolu Cad. Esenyurt - İstanbul adresinde inşa ediliyor. Ncity Esenyurt projesinde konut fiyatları 99 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Esenyurt N City görselleri!

Esenyurt N City görselleri projeyi merak edenler için haberimizin devamında yer alıyor. 2015 yılında teslimleri gerçekleşecek olan N City Evlerinde yüzde 25 peşinat verilerek banka kredisi kullanılabiliyor...

Özyurtlar İnşaat Ncity adres!

Özyurtlar İnşaat Ncity adres bilgileri: İncirtepe Mah. Balıkçı Yolu Cad. Esenyurt - İstanbul olarak belirlendi. 4 blok halinde yükselen Özyurtlar İnşaat Ncity 450 konuttan meydana geliyor.

Ncity Esenyurt adres!

Ncity Esenyurt adres bilgisi İncirtepe Mah. Balıkçı Yolu Cad. Esenyurt - İstanbul olarak belirlendi, projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

N City resimleri!

N City resimleri haberimizde yer alıyor. 2015 yılında daire teslimlerinin yapılması planlanan ve Özyurtlar İnşaat tarafından konumlandırılan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor...

Özyurtlar İnşaat N City Konutları!

Özyurtlar İnşaat N City Konutları projesinde yer alan 1 oda 1 salon daireler 89 bin TL'den başlayarak yükseliyor. 2015 yılında teslim edilecek olan N City projesi 15 katlı 4 blok halinde yükseliyor...

Ncity Esenyurt'ta ön talep toplanıyor! 89 bin liraya 1+1!

Özyurtlar İnşaat, en yeni projesi Ncity Esenyurt için ön talep toplamaya başladı. Esenyurt’ta hayata geçen proje 15 katlı dört bloktan ve 450 daireden oluşuyor. Ncity Esenyurt’ta 1+1 dairelerin fiyatı 89 bin liradan başlıyor...

Onurlu Park Residence Esenyurt adres!

Onurum İnşaat imzasıyla yükselen Onurlu Park Residence projesi 13 katlı tek blok olarak planlandı. Projede toplam 72 daireye yer veriliyor...

Özyurtlar Bahaş Esenyurt adres bilgileri!

Özyurtlar Bahaş Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme A.Ş. Esenyurt'ta yeni konut projesine başlıyor. Özyurtlar Bahaş Esenyurt Projesi, 73 bin 690 metrekarelik alan üzerinde yayılıyor..

Esenyurt Nlogo İstanbul adres bilgisi!

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Nlogo İstanbul İstanbul Esenyurt'ta 7 blok halinde yükseliyor. İşte Esenyurt Nlogo İstanbul adres bilgileri...

Esenyurt Life In Vera adres bilgileri!

Vera Group imzasıyla hayata geçirilen projede 1.056 adet daire yer alıyor. Esenyurt Life In Vera adres bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Esenyurt Life In Vera adres!

Esenyurt Life In Vera adres bilgilerine göre proje, İstanbul Esenyurt'ta, Namık Kemal Mahallesi'nde bulunuyor. Proje 1.056 adet konut ve 85 adet ticari üniteden oluşuyor.

Özyurtlar 4 projesini erken teslim ediyor!

Nlogo İstanbul ve 1 Coastal City projelerini satışa sunan Özyurtlar İnşaat yeni yılda erken teslimlere hazırlanıyor. Şirket, Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown projeleri yeni yılın ilk aylarında sahipleriyle buluşturmayı planlıyor.

Özyurtlar İnşaat'ın projelerinde erken teslim!

Özyurtlar İnşaat'ın, Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown projelerinde hayat yeni yılın ilk aylarında başlıyor. Özyurtlar bu dört büyük projesi ile 10 bin konut üretme hedefine yaklaşıyor..

Özyurtlar'dan erken teslim 4 proje!

Özyurtlar 4 projeyi erken teslim ediyor. İstanbul'un hızlı prim yapan lokasyonu Esenyurt'ta inşa edilen bu dört projeden Ncity Esenyurt 528, Nmerkez 564, Nşehir 678 ve Ntown ise 72 konuttan oluşuyor.

Özyurtlar İnşaat 4 projenin teslimine hazırlanıyor!

2014'te Nlogo İstanbul ve 1Coastal City projelerini satışa sunan Özyurtlar İnşaat, yapımını tamamladığı dört büyük projesini, Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown'u teslim etmeye hazırlanıyor.

Esenyurt Terrace Mix Konutları adres!

İnanlar İnşaat imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirilen Terrace Mix Konutları'nda 130 bin TL'lik stüdyo daireler eşyalı olarak satılıyor. Esenyurt Terrace Mix Konutları adres bilgisi haberimizde bulunuyor.

Esenyurt Hep İstanbul adres!

Esenyurt Hep İstanbul adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Hep İstanbul projesinde cafe, spor alanları, fitness center, sauna, açık - kapalı yüzme havuzları, bisiklet parkuru, yürüyüş yolları, buhar odası bulunuyor...

Esenyurt markalı konut projelerinin üssü haline geldi!

Bu yıl Nlogo İstanbul ve 1Coastal City projelerini satışa sunan ve büyük ilgi gören kuruluş, diğer taraftan da yapımını tamamladığı dört büyük projesi Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown’u teslim etmeye hazırlanıyor.

Özyurtlar 4 projenin teslimine hazırlanıyor!

Bu yıl Nlogo İstanbul ve 1 Coastal City projelerini satışa sunan Özyurtlar inşaat, diğer taraftan da yapımını tamamladığı dört büyük projesi Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown'u teslim etmeye hazırlanıyor.

ncity esenyurt adres Haberi

ncity esenyurt adres

Esenyurt N City teslim tarihi bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim. Toplamda 450 adet daireden meydana gelen proje 15 bin metrekare arsa üzerinde yayılıyor.


İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirilen N City Rezidans'ta 1 oda 1 salon , 2 oda 1 salon  ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Projede fiyatlar 159 bin TL'den başlıyor. 


N City Esenyurt Evleri Torium Avm’ye 7 kilometre, Avcılar metrobüs durağına ise 5 kilometre, Esenyurt Belediyesi’ne 5 kilometre, Esenyurt Devlet Hastanesi’ne 5 kilometre, İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü’ne 5 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 14 kilometre mesafede yükseliyor. 


Yüzde 30 peşinatta, kalan bedel için banka kredisi ile vade imkanı sunan Özyurtlar İnşaat N City Konutları 4 bloktan meydana geliyor. 


N City Esenyurt'ta çocuk oyun alanları, basketbol ve futbol sahası, özel yürüyüş...