17 / 04 / 2024

ncity esenyurt ne zaman teslim

ncity esenyurt ne zaman teslim

Özyurtlar İnşaat N City iletişim bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor...

Esenyurt Torium AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

Torunlar GYO tarafından Esenyurt'ta inşa edilmiş Torium AVM'nin 44 bin 571 metrekare kiralanabilir alanı bulunuyor. Peki Torium AVM'nin piyasa değeri ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Esenyurt Akbatı AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

Akiş GYO imzasıyla Esenyurt'ta inşa edilen Akbatı AVM'nin 65 bin 88 metrekare kiralanabilir alanı bulunuyor. Peki Akbatı AVM'nin piyasa değeri ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Esenyurt Marmara Park AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

2012 yılında Esenyurt'ta hizmete açılan ve E-5 hattı üzerinde konumlanan Marmara Park AVM'nin piyasa değeri şaşırttı. Peki Marmara Park AVM'nin piyasa değeri ne kadar? İşte tüm detaylar...

Esenyurt Belediyesi'ne kamulaştırmasız el atma davasında haciz kararı!

Esenyurt Belediyesi'ne Necmi Kadıoğlu döneminde açılan kamulaştırmasız el atma davası sebebiyle haciz geldi. Fakat haciz işlemi avukatların itirazı üzerine belediyedeki işleri aksatacağı nedeniyle durduruldu. 

Ödül İstanbul Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

'Herkes Kampanya Yapar, Özyurtlar Holding Ev Sahibi Yapar' kampanyasını başlatan Ödül İstanbul Esenyurt'ta daire teslimlerinin 2019 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.  Peki Ödül İstanbul Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

Esenyurt Meydan Ardıçlı teslim tarihi ne zaman?

Meydan Ardıçlı projesinde 15 Ekim'e kadar sürecek avantajlı ödeme seçenekleri sunuluyor. Esenyurt Meydan Ardıçlı teslim tarihi ne zaman?

Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Delta İnşaat imzası taşıyan Esenyurt Dubai Tower projesi 1.153 adet konut, 38 dükkan ve 11 villadan oluşuyor. Peki Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Folkart İncity Bornova ne zaman teslim?

Toplam 700 daire ve 42 dükkandan oluşan Folkart İncity Bornova projesi İzmir Bornova'da hayata geçiriliyor. Peki Folkart İncity Bornova ne zaman teslim?

Meydan Ardıçlı Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

Özyurtlar tarafından inşa edilmekte olan Meydan Ardıçlı Konutları'nda 1+0'dan 4,5+1'e kadar konut seçenekleri yer alıyor. Peki Meydan Ardıçlı Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

Folkart İncity İzmir ne zaman teslim?

Folkart Yapı tarafından hayata geçirilen Folkart İncity projesi 700 daire ve 42 ticari birimden meydana geliyor. Peki Folkart İncity İzmir ne zaman teslim?

Esenyurt Akros İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Ak Proje-Ertok Yapı ve Kaysel İnşaat imzasını taşıyan Esenyurt Akros İstanbul projesi 496 daire ve 33 ticari birimden meydana geliyor. Peki Esenyurt Akros İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Bizim Evler Ardıçlı Esenyurt ne zaman teslim?

İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt'ta inşa edilen Bizim Evler Ardıçlı projesi 275 daire ve 18 ticari birimden meydana geliyor. Peki Bizim Evler Ardıçlı Esenyurt ne zaman teslim?

Mavera Ahsen Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

16 katlı 2 blok şeklinde yükselen Esenyurt Mavera Ahsen projesi 169 konut ve 3 ticari birim şeklinde hayata geçiriliyor. Peki Mavera Ahsen Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

ncity esenyurt ne zaman teslim Haberi

ncity esenyurt ne zaman teslim

Özyurtlar İnşaat N City iletişim bilgileri öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim. 


Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Ncity Esenyurt, Beylikdüzü'nde konumlandırılıyor. Ncity Esenyurt projesi ile  fitness center, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, buhar odası, sauna, çocuk oyun alanları, spor alanları, kapalı otopark gibi birçok olanak sunuluyor. 


Ncity Esenyurt projesinde toplamda 450 konut bulunuyor. 15 katlı 4 bloktan meydana gelen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler mevcut. 


Ncity Esenyurt fiyatları 99 bin liradan başlıyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenler peşinat ödemesi sonrasından banka kredisinden yararlanabiliyor. proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için Özyurtlar İnşaat N City satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Özyurtlar İnşaat Ncity projesi kapsamında yer alan 1 oda 1 salon konutlar 70 metrekare, 2...