20 / 04 / 2024

ND Danışmanlık Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi adres

ND Danışmanlık Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi adres

ND Danışmanlık Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Nimetullah Demir tarafından kuruldu.

Türkay Konut Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Türkay Konut Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Akif Güneşer ve Yaşar Çendik ortaklığında kuruldu.

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güzel tarafından kuruldu.

Cv Danışmanlık Tesis Yönetimi Ve Temizlik Organizasyonları Limited Şirketi kuruldu!

Cv Danışmanlık Tesis Yönetimi Ve Temizlik Organizasyonları Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan İner tarafından kuruldu.

Adavip Tesis Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Adavip Tesis Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Tokgöz tarafından kuruldu.

Hsf Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsf Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Sait Avşar tarafından kuruldu.

Prof İstanbul Site Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Prof İstanbul Site Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Dursun tarafından kuruldu. 

Adavip Tesis Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Adavip Tesis Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Tokgöz tarafından kuruldu.

Bosphorus Tesis Yönetim Danışmanlık Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Tesis Yönetim Danışmanlık Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Güldoğan Şen tarafından kuruldu.

Tsp Global Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tsp Global Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tsp Global Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkezi Beyoğlu'nda yapıldı.

Md Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Bahtiyar Yüksel tarafından kuruldu.

Business Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Business Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Büyükçekmece’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayça Kolçak tarafından kuruldu.

Babil Bina Ve Tesis Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babil Bina Ve Tesis Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün kuruldu.

Reel Tesis Yönetim Profesyonel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Reel Tesis Yönetim Profesyonel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Halit Aykurt, Buse Aykurt  ve Burak Aykurt tarafından kuruldu.

ND Danışmanlık Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi adres Haberi

ND Danışmanlık Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi adres

ND Danışmanlık Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Nimetullah Demir tarafından kuruldu.

ND Danışmanlık Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi konusu:

1-Kiracı veya kat maliklerine kapıcılık hizmetleri, havuz, bahçe temizlik, ve kontrolü, bahçe ve çevre düzeni hizmetleri, ağaçlandırma ve çimlendirme gibi faaliyetleri sunma işlemleri her türlü tamir ve bakım hizmetleri, alışveriş hizmetleri, fatura ödeme hizmetleri ve benzeri her türlü hizmeti yapmak. 2-Profesyonel site yönetim ve işletimi hizmetleri teknik işletme yönetimi hidrofor, havalandırma, jeneratör, asansörler alarm ısıtma, klima sıhhi tesisat gibi mekanik uygulamaların bakımı, kontrolü ve onarımını yapmak. 3-Konut, mesken, toplu konutlarla ilgili site-apartman yönetim hizmetlerini yerine getirmek. 4-Yıllık site veya binanın maliyet ve ödeme planını yapmak. 5-Site veya apartman giderleriyle ilgili olarak istenildiğinde kullanılan orantılı ödeme...