25 / 04 / 2024

Necat Barut

Necat Barut

Kon Proje Danışmanlık İnşaat ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi, 13 Şubat 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Hakan Kuşçu ve Necat Barut ortaklığıyla kuruldu...

Turizmde 150 Milyon Euro'yu aşan dev yatırım için düğmeye basıldı! Anda Barut Collection geliyor!

Akdeniz Bölgesi’nin en köklü ve öncü turizm markalarından biri olan  Barut Hotels, lüksün yeni adresi olarak tanımladığı Anda Barut Collection’ı 2024 Mayıs ayında Didim Delice Yarımadası’nda hizmete açıyor. 

Bevankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bevankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Necat Kayhan tarafından kuruldu.

Asas Hırdavat Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asas Hırdavat Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Binnur Barut tarafından kuruldu.

Adb Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Kuruldu!

Adb Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Ataşehir’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Barutçuoğlu tarafından kuruldu.

Barut Hotels, 140 milyon euroluk yatırımla Didim’e otel kuruyor

Akdeniz’in turizm markalarından biri olan Barut Hotels, deneyimini Ege bölgesine taşıyor. Şirket, Didim’de 547 ve 14 villalık Anda Barut Collection & BAYOU Villas adlı tesisleri kuracak.

Yhy Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yhy Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Barut ve Zeynep Barut ortaklığında kuruldu.

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Karadağ ve Necat Karadağ ortaklığında kuruldu.

Öz Duman Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Duman Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mehmet Naci Sökmenci ve Necat Duman ortaklığında kuruldu.

Torus İstanbul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torus İstanbul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Mehmet Hilmi Usta ve Necat Mikail Torlak ortaklığında kuruldu.

Zenith Mimarlık Proje Ve Tasarım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zenith Mimarlık Proje Ve Tasarım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Şenol Barut tarafından kuruldu.

Türkiye'de yeni kriz kapıda. CHP Milletvekili uyardı

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Türkiye'nin gıda krizi ile karşı karşıya olduğunu iddia etti.

Kuzey Güney İnşaat İthalat Ve İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Güney İnşaat İthalat Ve İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Kübra Barut tarafından kuruldu.

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi kuruldu!

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi Beykoz'da Necat Mert Özan ve Muhammet Emre Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Necat Barut Haberi

Necat Barut

10 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak  ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Tuzla Giptaş Sanayi Sitesi C Blok NO:19 adresinde faaliyete geçirildi. 13 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Hakan Kuşçu ve Necat Barut ortaklığıyla...