26 / 04 / 2024

necati şaşmaz evi

necati şaşmaz evi

'Kurtlar Vadisi: Pusu'nun 'Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'ın bu ay başında 2 milyon 600 bin dolara (7 milyon lira) bir ev aldığı yazılmış, Şaşmaz haberi çok sert bir dille yalanlamıştı

Necati Şaşmaz 7 milyon liraya daire aldı!

‘Kurtlar Vadisi Pusu’nun Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz, diziden kazandığı parayı gayrimenkule yatırıyor. Haftalık 80 bin lira kazanan, Ataşehir’de onlarca dairesi ve dükkânı bulunan ünlü oyuncu, son emlak yatırımı için kesenin ağzını sonuna kadar açtı.

Polat Alemdar artık emlak kralı! Kaç daire satın aldı?

Televizyon dizilerinin en çok kazanan oyuncusu olan Necati Şaşmaz, televizyondan kazandığı paraları mülke yatırıyor. Bakın Şaşmaz nasıl yatırımlar yapmış.

Necati Şaşmaz ve eşi Anadolu yakasındaki köşkte oturacak!

Geçen hafta evlenen Necati Şaşmaz ve eşi Anadolu yakasındaki boğaz manzaralı köşkte yaşayacak...

Vatandaşlardan ‘Kentsel dönüşümde kira desteği artırılsın’ talebi!

İstanbul’da kira ortalaması 18 bin TL’yi aştı. Evi kentsel dönüşüme giden yurttaşa verilen kira desteği ise 3 bin 500 TL’de kaldı. Bu nedenle, kentsel dönüşümde desteğin artırılması isteniyor.

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar?

Ankara'da TRinvest tarafından inşa edilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Peki, Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi satışta! Yarısı peşin ödemelerde sıfır faiz 12 vade fırsatı!

TRinvest tarafından Ankara'da hayata geçirilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Proje 46 dönümlük arsa üzerinde hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Necati Çağlar iş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Necati Çağlar kimdir? Kaç yılında doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Necati Çağlar ile ilgili merak edilen her şey...

Bitcoin yıl sonunda bu kadar olacak! Dev banka son dakika vererek açıkladı! Evi arabayı satmadan buraya bakın!

Standard Chartered, ünlü bir banka olarak Bitcoin fiyat tahminlerini güncelledi. Banka analistleri, Bitcoin'in 2023 yılında 50.000 dolar ve 2024'ün sonunda ise 120.000 dolar seviyelerine ulaşabileceğini düşünüyor.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch’ten ABD’ye kötü sürpriz!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Rating, ABD’ye resmen kötü bir sürpriz yaptı. Fitch, borç limiti açmazı yüzünden ABD'nin "AAA" olan kredi notunu negatif izlemeye aldı.

Amerikan ekonomisi sallantıda mı? Borç limiti açmazı hakkında ne deniyor?

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen'den Amerika ekonomisine dair önemli açıklamalar geldi. Açıklamalarından biri de 15 Haziran'a kadar yeterli vergi gelirinin elde edilmesi olasılığının düşük olduğu belirtildi. Kendi sözleriyle, borç limitinin 1 Haziran'a kadar artırılması gerektiğini vurguladı.

Prm Makine Anonim Şirketi kuruldu!

Prm Makine Anonim Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Necati Çağatay Pınar tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe 3'lü açmaz!

Vergi Müfettişi Ahmet Bahçeci, Dünya Gazetesi'ndeki köşesinde gayrimenkul sektöründeki açmazları kaleme aldı. İşte Ahmet Bahçeci'nin 'Gayrimenkul sektöründe üçlü açmaz' başlıklı yazısı...

Necati Şaşmaz'dan tekzip! 

Necati Şaşmaz, "Türkiye'deki ünlüler emlak zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış..." başlığı ile yer verilen yazı ile ilgili tekzip yayınladı...

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Fikirtepeli dönüşüm mağdurlarından iflas tepkisi!

Kentsel dönüşümün en kötü örneklerinden birinin yaşandığı İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hakim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı İnşaat A.Ş. iflas etti. 

Xref Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Xref Yapı Anonim Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulselim Tüylü, Kamiran Şaşmaz tarafından kuruldu.

necati şaşmaz evi Haberi

necati şaşmaz evi

'Kurtlar Vadisi: Pusu'nun 'Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'ın bu ay başında 2 milyon 600 bin dolara (7 milyon lira) bir ev aldığı yazılmış, Şaşmaz haberi çok sert bir dille yalanlamıştı. Şaşmaz'ın bu habere ateş püskürmesinin nedenini anlayamadım doğrusu çünkü o haberi yapan arkadaş, yeri yanlış yazmış olabilir ama Şaşmaz'ın yeni bir ev aldığı doğru. Üstelik Şaşmaz yeni evine, yalanladığı haberdeki gibi 2 milyon 600 bin dolar değil, tam 4.5 milyon dolar yani yaklaşık 12 milyon lira ödemiş. Haftada 80 bin lira kazandığı konuşulan Necati Şaşmaz; acaba yeni evini 12 milyon liraya almasına rağmen, kendisine 7 milyon liralık evi yakıştırmalarına mı bozuldu!!! 


ESKİ SAHİBİ DE TANIDIK 

Necati Şaşmaz'ın yeni yuvası, Büyük Çamlıca Caddesi'ndeki bir sitede yer alıyor. Evi Şaşmaz'a satan kişi de tanıdık;...