23 / 04 / 2024

necati uyar

necati uyar

Şehir planlamacılarını "F"'den başlayarak uzmanlaşmaya göre "A"ya kadar sınıflandıran düzenlemenin kaldırılması TMMOB'un tepkisini çekti

İGDAŞ'tan karbonmonoksit uyarısı!

İstanbul Gaz Dağıtım A.Ş. (İGDAŞ) vatandaşları lodosun neden olabileceği karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı uyardı. İGDAŞ yaptığı uyarıda doğalgaz cihazının bulunduğu yerde yatılmamasını özellikle vurguladı.

Çevre Kanunu uyarınca verilecek idari para cezalarına ilişkin tebliğ!

2872 sayılı Çevre Kanunu uyarınca verilecek idari para cezalarına ilişkin tebliğ, 28 Aralık 2014 tarihinde 29219 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Çevre Kanunu uyarınca verilecek idari para cezaları...

Fitch'ten Türk bankalarına ikinci uyarı!

Fitch'ten Türk bankalarına ikinci uyarı geldi. "Ilımlı ekonomik büyüme, mevduat için rekabet ve varlık yapısındaki ılımlı bozulma, 2015 yılında Türk bankaları için zorlu bir faaliyet ortamı yaratacaktır" dedi.

Hadi Uyar kimdir?

Samsun Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar kimdir? Hadi Uyar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hadi Uyar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Volkan Kebir'den otomatik panjur uyarısı!

Becker Türkiye Genel Müdürü Volkan Kebir, Türkiye'de son yıllarda yeni inşa edilen binalarda sıklıkla tercih edilen otomatik açma-kapama sistemlerine ilişkin güvenlik konusuna dikkat çekerek, olası tehlikelere karşı uyarılarda bulundu.

Necati Ersoy: Yeterlilik sınavında eksikler ölçülmüyor!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Genel Sekreteri Necati Ersoy, olması gerekenden düşük ücretle girilen ihalelerin 'zimmet' ve 'Sayıştay' korkusu nedeniyle onaylandığını öne sürdü.

Necati Selçuk kimdir?

Manisa Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk kimdir? Necati Selçuk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Necati Selçuk, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Necati Selçuk..

Doğuş Grup'tan Galataport için gürültü yapmayın uyarısı!

Galataport'a 702 milyon dolar veren Doğuş ve ortakları Ulaştırma Bakanlığı'na "Yerel yolcu ve diğer gemiler limana bağlı gemilere çok yakın geçerek hayati tehlike yaratıyor" uyarısı yaptı

Uyar Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uyar Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Feyzi Uyar tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Kasım'da Bağcılar, Güneşli Evren Mahallesi, Yıldız Sokak'ta kuruldu.

İMKON'dan uzun vadeli konut satışlarından ev alacaklara uyarı!

Ülkemizde maketten veya inşaatı devam eden projeler üzerinden, uzun vadeli satışlar yapılmaktadır. Bu satışlarda, halkımızın dikkat etmesi gereken önemli hususlar vardır. İMKON'dan uzun vadeli konut satışlarından ev alacaklara uyarı geldi.

Beşiktaş Belediye Başkanı'ndan korkutan deprem uyarısı!

Beşiktaş Belediye Başkanı'ndan korkutan deprem uyarısı geldi. 3. Deprem Zirvesi etkinliğinde konuşan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, depremle ilgili ilçede yaptırdıkları bilimsel çalışmayı da paylaştı.

Fitch'ten Rusya'ya ruble uyarısı!

Fitch'ten Rusya'ya ruble uyarısı geldi. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, son zamanlardan rublede görülen hızlı değer kaybının Rus bankalarının kredi profilleri üzerindeki baskılarını artırdığını bildirdi.

Sibel Uyar kimdir?

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar kimdir? Sibel Uyar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Sibel Uyar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Sibel Uyar..

necati uyar Haberi

necati uyar

Türkiye'nin bir çok şehri Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde yeniden yapılandırılıyor. TOKİ'nin "Kentsel Dönüşüm Projesi"nde tek yetkili kılınmasının tartışmaları devam ederken, Samsun'un Canikli İlçesi'nde meydana gelen sel felaketinin ardından gözler bir kez daha şehir planlamacılarına döndü. Samsun'da bir saatlik yağışın 10 kişinin canına mal olması kurumların sorumluluklarını ve mevzuatları yeniden gündeme getirirken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın "şehir planlamacıları"nı yakından ilgilendiren 2 maddelik yönetmelik değişikliği yaptığı ortaya çıktı. Kamu kurumlarında plan değişiklikleri yapılırken müellif belgesi aranıyor. Söz konusu belgeyle şehir planlamacıları "F"'den başlayarak uzmanlaşmaya göre "A"ya kadar sınıflandırılıyor. TMMOB Şehir Plancıları Odası Genel Başkanı Necati Uyar, değişikliğe ilişkin soruları yanıtlayarak, uyarılarda bulundu. Uyar, "31 Temmuz tarihli Resmi Gazete'de bir iki maddeden oluşan yönetmelik değişikliği yayımlandı. Plan yapımına dair esaslara ait yönetmeliğin...