19 / 04 / 2024

Necmi Asfuroğlu

Necmi Asfuroğlu

Oteli yaptıran firma yetkilisi iş adamı Necmi Asfuroğlu, 2009'da başlatılan çalışma sırasında tarihi kalıntılara rastlanılması üzerine alanda uzman ekiplerce kazıya yapıldığını belirtti. Necmi Asfuroğlu otelin inşaatını gezdi.

Necmi Asfuroğlu: Müze otelimiz kentin turizmine ve ekonomisine büyük katkı sağlayacak!

Oteli yaptıran firma yetkilisi iş adamı Necmi Asfuroğlu 850 metrekarelik tek parça mozaiğin yer aldığı müze otelimiz, kentin turizmine ve ekonomisine büyük katkı sağlayacak dedi.

Necmi Asfuroğlu: Antakya'dan dünya markası çıkaracağız!

Arkeolojik kalıntılar ve 850 metrekarelik dev mozaik üzerinde inşa edilen otel için Asfuroğlu, "Antakya'dan dünya markası çıkacak" diyor. Yatırım bedeli 100 milyon doları aşan otel, Eylül 2014'te hizmete girecek...

Antakya'ya 100 milyon $'a müze otel!

Sabah Gazetesi Yazarı Sinan Özdencik, St.Pierre Kilisesi hakkında Antakyalı işadamı Necmi Asfuroğlu ve mimar Emre Arolat ile konuştu. İşte o yazı!

Necmi Kadıoğlu'ndan konut mağdurlarına: Sizi dava edeceğim!

Esenyurt eski Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, kendini eleştirenlere yanıt verdi. Kendi döneminde yapılan hizmetleri sıralayan Kadıoğlu, konut mağdurlarına da "Sizi dava edeceğim" dedi.

Esenyurt’ta Necmi Kadıoğlu Vakfı’na tahsis edilen arsaya tepki geldi!

Eski belediye başkanı AKP'li Necmi Kadıoğlu’nun vakfına tahsis edilen 25 dönümlük arsada basın açıklaması yapan Esenyurt Alternatif Kültür Sanat Derneği üyeleri, arsa hakkında, “Bu arsa Esenyurtlu çocukların okul alanıdır!” dedi… 

The Museum Hotel Antakya için geri sayım!

Asfuroğlu Ailesi’nin üstlendiği proje olan The Museum Hotel Antakya için geri sayım başladı. 30 bin eserin bulunduğu alan hem müze hem de otel olarak ağustos ayı sonunda hayata geçiyor.

The Museum Otel Antakya Nisan ayında açılacak!

Adı Hilton’la anılan otelde, ABD’li grupla yollar ayrılıyor. Nisan ayında açılacak otelin adı The Museum Otel Antakya olacak, işletmesini ise Asfuroğlu ailesi üstlenecek.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu istifa etti!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu istifa etti. Necmi Kadıoğlu, 13 yıl 8 aydır yürüttüğü başkanlık görevinden ayrılma nedenine ilişkin ise, sağlık sorunlarını gerekçe gösterdi.

Hatay'daki 3 katlı bina kentsel dönüşümle yenilenecek!

Defne ilçesindeki Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi arkasında çökme tehlikesi geçiren üç katlı Mürşit Apartmanı kontrol altına alınırken, Başkan İbrahim Yaman, binanın yıkım işlemlerinden sonra kentsel dönüşümle sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Ukra City Komşuları Derneği, Necmi Kadıoğlu ile görüştü!

UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) Başkanı Müyesser Dulundu yanında Ukra mağduru bayanlardan oluşan bir ekiple Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile bir toplantı gerçekleştirdi...

Antakya Hilton müze oteli inşaatı incelendi!

Kadir Teksöz ve beraberinde esnaf odası başkanları Antakyalı işadamı Necmi Asfuroğlu tarafından yapımı devam eden ve mimar Emre Arolat imzası taşıyan Antakya Hilton müze oteli, ziyaret ederek yetkililerden bilgiler aldılar.

Antakya Hilton Müze Oteli Hatay'ın turizmine ivme kazandıracak!

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Kadir Teksöz, Esnaf Odası Başkanları, Antakyalı işadamı Necmi Asfuroğlu tarafından yapımı devam eden Antakya Hilton müze oteli, ziyaret ederek yetkililerden bilgiler aldılar.

Necmi Kadıoğlu: Başçiftlik meydan projesini destekliyoruz!

Tokat Başçiftlik Belediye Başkanı Tuncel, Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Kadıoğlu, "okat’ımızın güzide ilçelerinden olan Başçiftlik ilçemizin meydan projesinin tamamlanması için her türlü desteği vermeye hazırız. " dedi.

Necmi Kadıoğlu: Dönüşümle yeni bir şehir yapılandırdık!

Esenyurt Sultaniye Mahallesi Turgut Reis Konutları sakinleri tarafından hazırlanan çay sohbetine Katılan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "Biz kentsel dönüşüm ile yeni bir şehir yapılanması gerçekleştirdik" dedi.

Necmi Kadıoğlu Kardeşkent 2 Sitesi'ni ziyaret etti!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ilçede sürekli hale getirdiği site ziyaretlerine Gökevler Mahallesinde bulunan Kardeşkent 2 Sitesi ziyareti ile devam etti.

Acunkent mağdurları Necmi Kadıoğlu'yla görüştü!

Acunkent Mağdurları dün Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'yla görüştü, Acunkent Mağdurları Derneği'nin sıkıntılarını dinleyen Başkan Necmi Kadıoğlu Acunkent projesinin inşaatının bitmesi için tarafların anlaşması gerektiğini vurguladı.

Necmi Asfuroğlu Haberi

Necmi Asfuroğlu

Hatay'daki dini kanaat önderleri, otel alanda sondaj çalışması sırasında bulunan tarihi kalıntılar üzerine çelik kolon kullanılarak yapılacak otelin inşaatını gezdi. 


Oteli yaptıran firma yetkilisi iş adamı Necmi Asfuroğlu, Süreyya Halefoğlu Caddesi'ndeki otel inşaatı hakkında kanaat önderlerine bilgi vererek, 2009'da başlatılan çalışma sırasında tarihi kalıntılara rastlanılması üzerine alanda uzman ekiplerce kazıya yapıldığını belirtti.Çeşitli dönemlere ait kalıntılara zarar vermeden otel inşaatını sürdürdüklerini anlatan Asfuroğlu, şunları kaydetti: "850 metrekarelik tek parça mozaiğin yer aldığı müze otelimiz, kentin turizmine ve ekonomisine büyük katkı sağlayacak. Kazı çalışmalarının tamamlanmasının ardından 2011'de otel inşa 850 metrekarelik otelimiz, alttaki tarihi  parça ya zarar vermemek için mozaiğin yer 66 çelik kolon üzerine aldığı müze oturtuluyor. Üst tarafta konteynerden 199 oda otelin, kentin yer alacak otelimizin turizmine ve altındaki tarihi...