19 / 04 / 2024

Nedim Marketing Gayrimenkul Limited Şirketi

Nedim Marketing Gayrimenkul Limited Şirketi

Nedim Marketing Gayrimenkul Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Büyükçekmece'de  Chadı Nadım tarafından kuruldu. 

Heliz Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Yapı Sistemleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Heliz Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Yapı Sistemleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 milyon TL sermaye bedeli ile Nedim Yurdakul tarafından kuruldu.

Marmara Marketing Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Marketing Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Mehmet Mehdi Akay tarafından kuruldu.

Bsb Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Bsb Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi  Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Barbaros Bozarslan tarafından kuruldu.

Giz Marketing Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Giz Marketing Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500 bin TL sermaye bedeli  ile Gerçek     Akkoyun tarafından kuruldu.

Kayseri'deki gayrimenkul davasında kararı Danıştay verdi!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Nedim Türkmen bugünkü köşesinde Kayseri ilindeki bir gayrimenkul davasını kaleme aldı.

Masmavi Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Masmavi Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Yüksel tarafından kuruldu.

Vrone Marketing Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Vrone Marketing Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Syed Mümtaz H. Zaidi tarafından kuruldu.

Nedim Marketing Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Nedim Marketing Gayrimenkul Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Büyükçekmece'de  Chadı Nadım tarafından kuruldu. 

Hüseyin Sipahi'nin oğulları gayrimenkul zengini çıktı!

Beşiktaş Belediyesi'nde görevden alınan meclis üyesi Hüseyin Sipahi'nin oğulları Uğur Tolgahan Sipahi (30) ile Nedim Can Sipahi'nin (27) de gayrimenkul zengini çıktı. 

1.7 milyon gayrimenkul sermaye iradı mükellefi beyanname verdi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Nedim Türkmen, bugünkü yazısında gelir vergisi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Türkiye'de 2016 sonu itibarıyla, 1 milyon 796 bin 340 gayrimenkul sermaye iradı mükellefi beyanname verdi.

DKY, 2016’da gayrimenkul ve inşaat sektörünün en başarılı markası oldu!

Marketing Türkiye ve Akademetre işbirliğiyle düzenlenen, “The One Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri” kapsamında gayrimenkul kategorisinde itibar ve marka değer performans ölçümleri sonucu 2016 yılının en başarılı markası DKY oldu.

2015'te gayrimenkul satışında 54.4 milyon vergi farkı tespit edildi!

Sözcü Gazetesi'nin yazarlarından Nedim Türkmen, gayrimenkul alım satımlarına ilişkin vergi incelemelerini kaleme aldı. Türkmen yazısında 2015 yılı içerisinde 54 milyon 410 bin 733 TL 34 kuruş vergi farkı tespit edildiğini belirtti.

Evo Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Evo Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi, Serkan Nedim Uzun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 300 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Şair Fuzuli Sokak'ta kuruldu.

Nedim Marketing Gayrimenkul Limited Şirketi Haberi

Nedim Marketing Gayrimenkul Limited Şirketi

Nedim Marketing Gayrimenkul Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Büyükçekmece'de  Chadı Nadım tarafından kuruldu.

Nedim Marketing Gayrimenkul Limited Şirketi konusu: Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kirayavermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt vemontaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park vebahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya...